Allmänt

Babar uppdaterad ;)

Jag har inte sett Babar på många år och nu ser jag ju att han är lite mindre platt 🙂

20130206-084529.jpg

Jag gillar Babar !

Jamie med:

20130206-084735.jpg

Liten feberhet unge 🙁
Robban Trixie och Patricia är hemma och förkylda , och jag med.
Kyrkis ringde för en stund sen och ställde in pga sjukdom…
Undras om ni var på bussen redan, C och F?
I stort så suger det mesta just nu!

Och nu somnade Jamie … Innan jag hann byta den blöta nattblöjan .. Gahhh

Jaja, jag kollar vidare på Babar då , och sen ska Robban lära mig Mindcraft, mer avancerat än så blir det inte helt enkelt!
Borde handla men det är inte akut så få se om jag kommer iväg .

Berätta nåt kul för mig, vad roar ni er med idag? Skiner solen hos er / på er ?

Kram på er ❤

Kommentarer

  1. karolin

    Jag har roat mig med att skotta mängder med snö. idag var barnen så pigga att de orkade ut en liten stund så jag hann skotta en del av snön. annars ha barnen feber å lite snor, verkar ändå va en lindrig förkylning. så inomhus så byter jag äntligen julgardinerna mot ljusa härligt vårgardiner. avslutade dagen med att åka till stallet och rida. imorn blir det fortsatt gardinbyte å mera snöskottning.

  2. Helena

    Hej i sjukstugan!

    Här är ytterligare en familj som går på halvfart. Har haft feber, öroninflammation (för 6:e gången sen november), dåliga magar och allmänt segt tillstånd. Men nu är vi friska, fast sega än.
    Idag ska vi ha lite kalas för storebror i familjen. Han fyller 21 år på fredag. Jösses vad tiden går! Men eftersom han jobbar mycket, och pappan i familjen mer än mycket så var denna grådassiga onsdag som passade.

    Hoppas ni kryar på er snart! Tack för en läsvärd blogg!

    Mvh Helena

  3. Anna Hammar

    I Sörmland snöar det. 🙁 Men vi är lediga och inomhus idag, håller på med stora rumsbytarprojektet… Liten blir större och behöver spjälisen istället för mangelkorgen! 🙂 Det betyder att det är dags för mellanbror att flytta ur vårt sovrum, till storasysters gamla rum, vilket i sin tur betyder att arbets/gästrummet måste tömmas för att hon ska kunna flytta in dit! Tur att den nya sy/pyssel/gäststugan snart står klar på gården! Tur också att det snart är sportlov, känns som att det behövs ett litet brejk nu, så alla baciller hinner fly i lugn och ro! Har ni också sportlov v 8? Krya på er allihop!

  4. Alexandra

    Är det Perra som gör dig ledsen? Du skriver nästan inget om honom så tänkte att ni kanske inte har det så bra? Trist att inte få må bra iaf! Krya på er!

  5. Elin A

    Här i Skåne fick vi lite snö igårkväll så nu ligger det slask och lite lite snö på marken, trist! Jag vill ha vår:) Ingen sol men nån plusgrad. Idag borde jag plugga men orken infann sig inte riktigt. Ska ha besök om en stund, min kusin och hennes lilla dotter som blir 1 månad på fredag:)
    Krya på er i familjen som är snuviga och febriga!

  6. Eva

    Här uppe i S-Vall så har det kommit en hel del snö i går och i natt!!!
    Usch nu får det vara bra med denna vinter.!!! Gillar inte vintrar.:(
    Annars så försöker jag mota min förkylning med c-vitamin och Echinacea.
    Ni är så fina på kortet 🙂
    Krya på Er !
    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting