Allmänt

Mamma??

Corrinda : – Mamma? Kaaan inte jag få gå till tandläkaren?

Jag : Meh allvarligt, sluta tjata, va fan ska du dit och göra??

Janelle: What??!! Hände det där alldeles nyss??

😉

 

Corrinda har alltså tjatat om att få gå till tandläkaren, för hon ska mest troligt få tandställning, tänderna sitter lite som de vill och hon tycker det är så himla fult, men de vill ju avvakta lite till innan de sätter igång.

De kommer kalla henne , men hon vill ju ha det åtgärdat direkt, helst igår 😉

Janelle trodde inte sina öron när Corrinda BER om att få gå till tandläkaren och jag svär och nekar 😉

 

Idag vaknade jag med Jamie kloss intill mig, han har blivit en gosunge av att vara sjuk 🙂 Hur mysigt som helst!

De senaste nätterna har han sovit nära mig, och vägrat spjälsängen, och fast det är trångt och jag har ont i ena axeln, den som jag måste ligga på för att ha honom innerst, så är det precis hur mysigt som helst att få snusa den där lilla godbiten i håret  och känna hans händer klappa mig lite på armen som jag håller runt honom.♥

Inte fick jag sova som jag ville i natt heller…för först var ju Jamie lite för pigg för att somna, och låg och snurrade lite, kvicknade till av minsta lilla ljud..har jag nämnt att jag hostar;)?

Somnade runt 02.

04 vaknar jag av att nån gråter tyst…Vem??  Jordan låg i sin säng och snyftade, och när jag gick dit så ylade han att han hade feber i magen…  Jag trodde såklart att han mådde illa, och kände bara lite hur hysterin vaknade, men samtidigt så lät det så himla roligt:)

Jag kände på honom och nån feber hade han inte, men han fick gå upp och kissa och sen somnade han om, pust.

Sen sov jag oroligt tills det var dags att kliva upp och väcka lite kids, idag gick alla som skulle till skolan, utom Patricia.

Hon och jag är ungefär på samma nivå i vår förkylning, vi hostar, snorar och nyser, och är täppta i öronen..Hur jobbigt som helst att gå runt med lock för örat, och den där känslan att det när som helst säger Popp, och så lossnar det.

Dock mår jag bra nu, igår var det inte kul, men man gör ju det man måste, finns ju inget alternativ 🙂

 

Tvättat, vikt en jäkla massa tvätt, och fixat med både det ena och  det andra.

Robban lyckades tappa sin mobil i tisdags!  Han kom hem från tennisen med en bra och en dålig nyhet…den bra var att racketen han fått låna var helt ok….den dåliga var ju betydligt sämre;)

Jag som kört bil hela jäkla tisdagen, skjutsat och lämnat typ sju gånger( 14 om man räknar båda vägarna) åkte tillbaka till tennishallen med honom så han fick gå in och leta, fråga i receptionen, och sen försökte vi se den längs med vägen till bussen. Icke.

Han hade märkt att den var borta när han klivit av i stan, och då hade han gått tillbaka i sina spår för att se om han hittade den, men sån tur hade han ju inte. Inte heller har nån lämnat in den på busshittegodset:(

Jag vill ju hellre tro att den hamnat under ett bildäck än att nån tjuvaktig skata hittat den och inte lämnat in den!

Imorgon ska jag ringa polisen åxå, det skulle jag gjort igår men då låg ju Jamie i famnen på mig hela dagen och jag mådde skrutt själv så det föll ur minnet.

Simkortet är spärrat och ett nytt kommer på posten, men det är ju fint om det finns en mobil att stoppa det i…

 

Vi åkte och handlade, Jamie, Jordan, Lovelia, Patricia och jag, en liten nätt skara, och nu är det påfyllt i skåpen igen, skönt.

När vi kom hem så packade Patricia upp varorna medan jag skottade igen….evighetsgöra.

Jag såg att sopgubbarna på nåt vis lyckats sabba hjulet på vår soptunna, det har gått av i själva fästet…så jag måste väl ringa om det, så de får ställa ut en ny tunna, annars kommer de inte tömma den om de inte kan rulla ut den till bilen. Ska komma ihåg det bara, hihi.

När jag kom in saknade jag Jordan. Patricia hade skickat in honom på rummet för att han gjort nåt, och när jag öppnade och kikade så såg jag honom inte först, gör ni?

Ja det är stökig som f-n, men de har byggt koja:)

Jag var tvungen att kika en lång stund innan jag verkligen var säker på att han låg här:

Med huvudet under filten, han var hyfsat svettig 😉

Inte vaknade han av att jag plockade bort filten och ruskade i honom heller..

Han sov som en liten gris:)  Med nappflaskan som napp….:)

 

Sen piggnade han till och var i högform, han behövde väl en liten tupplur idag.

Tjejerna hade önskat sig pannkakor till middag så det fick det bli. Jag brukar ju inte tycka att jag ids lägga den tiden det tar att stå och steka, men idag hade jag inget annat för mig. 

Det här var en bråkdel…. Min lagg börjar ge upp, så jag måste köpa en ny!  När min syster var på Hawaii för ett tag sen så köpte hon världens godaste pannkakssirap, kokosnötssirap. Den är så god!!

Jag brukar inte äta pannkakor, för jag ska oftast iväg och träna, och då äter jag senare, och då finns det ju aldrig några kvar;) men idag hann jag få några. Mums.

 

Nu ska jag krypa ner bredvid Jamie i sängen, det blir perfekt att han legat där och värmt upp lite så jag slipper frysa, och sen ligger han som en liten kamin intill mig, även utan feber.  🙂

Imorgon är det fredag, Igen. Det blir tacos, med syrran och Simon som gäster, På spåret som underhållning och kanske ett chips eller två:) Eller chokladkaka, de var billiga på Citygross 😉

 

Ha det toppen nu, alla fina:)

Natti natti

Kommentarer

  1. paula

    min äldsta ville oxå iväg pga att hon ville ha tandställning, tog m alla tre med en ggn,slutade med att syrran lär få tandställning o inte äldsta dottern .. men här väntar de inte , utan vi ska tillbaka om 6mån och se att alla tänder landat klart ,sen lär det bli ngn slags . hn är bara 8 år… men sjukvården öht är bättre på alla sätt i skåne

  2. Ida

    Man blir alltid på humör av att läsa din blogg för du skriver alltid så underhållande. Gillar också när du skriver låååånga inlägg 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting