Allmänt

Pausar

Städat småkillarnas rum, helt utan svordomar ! Det händer inte så ofta 😉
Jag avskyr när det ska röjas fram precis allt bara för att liksom.. Och sen tar de med en bil ut i vardagsrummet för det är för stökigt att leka därinne .
Säg att ni känner igen det!!? Lite iaf 😉

Pysslar på med tusen saker samtidigt idag vilket resulterar i att inget blir färdigt … Skruvar lite här, viker lite där, flyttar lite si, grejar lite så…:)

Fick hem ett tvättmedel åxå som jag ska prova , de där tvättmedelsförsäljarna är inte lätta att bli av med måste jag säga 😉
Sist nån lurade på mig sånt började han med att säga : Hej! Jag fick ditt nummer av Jenny B , vad trevligt att få prata med dig !!
Eftersom jag inte fattade vad det var frågan om förrän långt in i samtalet när han pratat som om han var jennys kompis länge och väl så var det till slut omöjligt att avböja 😉
Denna gång var det inget kompis hänvisning men många och snabba ord och löften , hehe .

Vi ska se, det är upp till bevis nu!
Jag tror säkert det är bra , men är det tillräckligt bra för att jag ska behålla det ? Tillräckligt prisvärt ?
Ska räkna lite åxå 🙂

Nu har jag slappat klart, Novalie behöver hjälp med ett paket hon slår in och det är visst mat som ska lagas åxå.
Bäst att sätta fart då 🙂

20130208-165808.jpg

Kommentarer

  1. Kristina Å.

    Jag har i många år fått hem tvättmedel från Havoline, finns säkert billigare och bättre men skönt att få hem och slippa tänka på om det finns tvättmedel eller ej.
    Städa och plocka undan är väl en ”never ending story”

  2. Camilla 32 år och blivande 10 barnsmamma

    Oo ja det känns igen 😀

    Dom där tvättmedels försäljarna är inte roliga och jafmg tycker dom är dyra,men jag gadd svårt att säga ifrån o fick hem 2 hinkar ..
    Har en halv kvar 😀
    Så dom lär ringa igen snart då dom täknar ut när det snart är slut men då vet jag inte om jag dvarar hehe

    Ha en jättebra kväll
    Mvh camilla

  3. Ida

    Jag känner igen mig helt i det du skriver, ibland blir man ju bara så trött på att plockande och fixande. Känns ofta som det blir stökigare ju mer man städar. Ibland skulle det vara så skönt att bara kunna ta en paus från all urtråkiga hushållsysslor, bara låta allt vara och hitta på någotroligt istället. Men jag antar att det är så i de flesta barnfamiljer.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting