Allmänt

Föräldramöten och skotta:)

Herre jösses vad det snöar! Jag tror jag har skottat tre gånger idag, och inte är det ju slut på nedsinglande flingor direkt, så jag har så jag kan roa mig i morgon med, vilken tur 😉

Snön är mjuk och fluffig, så det är faktiskt rätt mysigt, men nu lyckades jag vrida till armen/ handleden så det gör lite ont…typiskt. Jag fastnade lite i snön med skyffeln och höll väl i den på nåt knepigt vis.

Jaja:)

 

Imorgon är det då föräldramöte i Novalies klass, så jag tror jag får byta ut träningen mot det, och det känns rätt ok, jag är inte helt hundra efter förkylningen, rackarns segdragen variant det där. Det var svintungt att träna i måndags. Kanske blir fint med lite vila:)

 

Corrinda och hennes basketlag har varit och hejat på herrlaget, i nåt jippo de kallar Red or dead… De skulle vara så röda som möjligt och föra så mkt väsen som det bara gick i hejarklacken, och hon kom hem med en vinst. Hon hade fått ett presentkort på en 50 bitars sushi!!

Jag gillar ju sushi, men 50 bitar?  Hur många måste man vara för att äta upp det tro? Måste man bjuda grannarna på middag kanske;)  Det kan ju blir trevlig, hihi.

Jag gjorde lite skäl för vinsten för hon ringde mig en halvtimme innan de skulle vara där och behövde skjuts, så jag fick starta upp taxiverksamheten lite tidigare, för jag hade planerat att hämta Novalie och hennes kompis för att skjutsa dem till gympan, men trots att jag var lite väl tidsoptimistiskt vad det gäller att köra i rusningstrafiken, så fick jag ihop det, med några minuters försening bara:)

Det är rätt meckigt att köra för det är så himla moddigt överallt. Igår kväll när jag hämtade Robban så tror jag att varenda fordon med nån slags snöröjningsapparat på  var ute och körde, för de var precis överallt. Men sen kom det ju massor av mer snö, så det var ju bara för dem att börja om i morse. Evighetsgöra .

 

Oj vad ostrukturerat det blir!!  Kastar mig mellan än det ena än det andra, men det är lite så min hjärna funkar ibland, hehe.

Hänger ni med?

 

Jag har funderat på en sak, och det är hur det är möjligt för en drygt halvmeter hög, rödklädd gubbe att liksom gömma sig i mitt vardagsrum? Det är vår stora tomte jag pratar om, om den har inte kommit ut i garaget än, utan står i ett hörn och väntar.  Jag ser honom inte längre…Inte heller ser jag hans kälke tydligen, Eller ser och ser gör jag väl, men det verkar inte som att koordinationen öga-hand funkar riktigt eftersom jag inte kommer mig för att bära ut honom?  Han kommer säkert stå där till midsommar åxå;)

Övriga julsaker är undanstoppade för länge sen ( nåja) så han känner sig nog lite ensam. Men han är ett fint sällskap  även om han stirrar lite obehagligt 😉

 

Barnen jublade när vi började plocka fram för att göra semlor efter maten. Jag har för länge sen insett att alla gillar olika, en del vill ha mycket mandelmassa, en del inget , en del bara en smula, några massvis av grädde och andra bara bullen. Alltså köper jag färdigbakade bullar, och så monterar vi ihop dem efter tycke och smak.

 

Det enda minuset är att några av bullarna alltid är lite väl platta…

Men de smakar lika för det 🙂

Jordan smaskade i sig, men Jamie var så trött att han fick gå och lägga sig innan godsakerna, lika bra det förresten för han hade fått bada efter middagen:)

 

Gott!!

 

Jag tror minsann  att det blev bullar över så vi kan  frossa i morgon med:)

 

Nu måste jag gå och släppa in en katt, Zlatan är så rolig för han jamar högt när han vill in om ingen ser honom, och liksom krafsar på dörren, det är mer än en gång han skrämt halvt slag på mig 🙂

Vi höres i morgon igen !

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Dad4Life

    Jag gillar inte semlor så där överjävligt mycket men att se er göra era egna gör mig oerhört sugen på att göra detsamma, tack för inspirationen 🙂

    Carola: VArsågod:) Semlor är bara gott den här tiden på året:) men då är de goda typ hela tiden 🙂

  2. Ida

    Det verkar ibland som du får sköta allt där hemma och att din man mest jobbar hela tiden. Måste vara tufft att vara själv med så många barn. Ni är i alla fall en jättemysig familj.

    Carola: Det inte bara verkar, det ÄR så 🙂 Tack, du är en supermysig bloggläsare som ofta kommenterar <3

  3. Ingrid

    Jag har också läst din blogg väldigt länge och uppskattar den. Men funderar över en sak, är det alltid du som får skotta snö, tar aldrig din man reda på snön. Tycker du gör allt. Ha det gott med alla dina fina barn.

    Carola: Jag gör typ allt:) Tur att man är både händig och multitasking 😉 OCH har en pappa som man kan ringa och fråga om det är farligt att stoppa skruvmejseln rätt i urtaget, hehe 😉
    Tack <3

  4. Therese

    Det kan hända att det är jag som ser i syne, men jag tycker mig se en julgran och en snögubbe bakom Jordan… 😉 Kanske dom också har gömt sig… 🙂

    Har följ fam annorlunda på tv 4 och har läst din blogg i flera år, men aldrig kommenterat förut. Nu kunde jag dock inte låta bli.. 😉 Tycker ni är helt underbara!

    Carola: Tack för kommnetaren; det är så himla kul:) Och tack för de fina orden <3

  5. Ida

    Hej! Visst är skottningen bra träning! Fast rätt tråkig, jag har köpt små snöslädar till barnen. De tycker det är superkul och jag slipper skotta allt själv. Kolla på lekit el liknande.

    På bliden bakom Jamie finns det något som ser misstänkt likt en julgran…:)

    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting