Allmänt

Förvånade mig själv..

..idag genom att plötsligt finna mig själv uppflugen på en köksstol med fönsterputs och skrapa i händerna:)

Vad hände här , liksom? Jag som brukar hävda att det är ingen idé att putsa fönstren innan de sopat gatorna, men ibland får man frångå sina egna principer helt klart.

Det var iofs mer än nödvändigt för man såg knappt ut genom rutorna! En liten Jamie och en lite större Jordan som gärna står och trycker näsorna mot glaset, och två katter som sitter där och gnuggar sina inte alltför rena pälsar gör så att det blir mer än lovligt smutsigt.

Nu har jag bara tagit fönstren i kök och vardagsrummet, men det är de som behöver slabbas av. Övriga fönster putsas….tja så sällan som möjligt 🙂

Men det blev snyggare än snyggast! Patricia tyckte det såg rent och fräscht ut, och det gör mkt faktiskt.

 

Annars då?

Jodå, vaknade vid halv tre inatt av ljudet man gladeligen skulle slippa höra någonsin igen , en hulkande unge:(

Jamie kräktes, men eftersom jag har nån radar som gör att jag nästan står beredd med en hink under näsan på dem redan innan de själva vaknat, så kom det mesta där i, man får vara glad för det lilla;)

Perra kan sova sig igenom det mesta, och det verkar vara ett rätt så genomgående drag om man kör en snabb rundfrågning;)

Jag önskar att jag hade den förmågan, och ännu mer att jag hade förmågan att kunna slappna av EFTER en kräksanering. Men nix, då ligger jag på helspänn och reagerar på minsta lilla , redo att rycka ut igen…timme efter timme…

Så, sömnen blev inte vad den borde inatt. Men ( ta i trä) så blev det inget mer än två saneringar, och sen sov han gott och vaknade pigg. Men, vi håller oss för oss själva lite, för säkerhets skull.

 

Vi har suttit ute i solen, småbarnen har lekt ute, jag hittade en död , platt, mus utan huvud i den töande snöhögen – urk, tvättat lite, putsat fönstren:) släckt julbelysningen…( men inte tagit ner den)  och lite annat smått och gott:)

Robban åkte till en kompis, och där blev han visst kvar över natten, härligt, hoppas de får kul.

Janelle åkte iväg till en kompis hon med, de ska visst spela online, i morgon åker hon till en annan kompis och sen till Simon, hon kommer hem på typ torsdag..

Corrinda å andra sidan har två kompisar som sover över här så vårt barnantal är konstant 🙂

 

Till middag gjorde jag kycklingspett, och ta mig sjutton om inte ungarna tyckte det var gott! De gillar annars bara mormors spett nämligen, men nu är det andra gången jag tydligen lyckats – nöjd med mig själv:) Ris till det, och pulversås..

Det fanns inte nåt kvar till mig efter träningen, så det är ju ett bra betyg, även om det är surt att få äta kokta ägg till middag;) men det funkar ju, ägg är både gott och nyttigt.

Haha, man vet att man lever i bloggandet och instagrams tidsålder när man på frågan :

– Janelle, kan du duka?

Får svaret;

– Snart, jag ska bara fota mina nya skor 🙂

Hon hade fyndat riktigt fina skinnskor, ordinarie pris 800kr nu, 200kr, så jag förstår att de måste ut på nätet.

Här http://janellewetterholm.blogg.se/ hittar ni hennes blogg.

 

 

Janelles studentmössa har äntligen landat här hemma åxå, jag hämtade ut den på väg hem från träningen.

Bara 64 dagar kvar!!

Wow, min äldsta ska ta studenten ♥

 

Nu ska jag sova, och hoppas på en lugn natt…ta i trä 🙂

Natti natti

Kommentarer

  1. Kristina Å.

    Nu har jag läst ikapp dina kommentarer under helgen och det verkar ha hänt en del må jag säga. Skönt att få komma bort lite, saknade faktiskt det i helgen. Mina syskon bor i London, min mans familj i Örebro och bara min mamma bor nära. Varken jag eller mannen har stora familjer. Men som sagt, hade varit skönt att få komma bort på fika eller middag. Men vi hade själva fikagäster både söndag och måndag vilket ju var trevligt förstås. Annars hände inte mycket, stora planer innan men vi tappade liksom fart, trötta var vi helt enkelt och när den ena har ork till nåt då är den andra inte allert!

    Har ju inga småbarn att väckas av om natten men häromnatten fick ena tonårsdottern sova med mig eftersom hon var riktigt rejält förkyld och mannen inte heller kan sova ordentligt med våra nya sängskamrat hunden mellan oss. Maken sov alltså i dotterns säng och dottern hos mig. Men det var precis som att vara tillbaka i småbarnsåren, som hon vred och vände på sig, snarkade och mitt i natten fick jag hämta papper så hon kunde snyta sig, dricka vatten och ta näsdroppar. Ganska slut var jag när jag vaknade halvsex av att hunden ville ut, usch!

    Så härligt sen vi ställde fram klockan, extra mycket tid på kvällen känns det som. Längtar också ut, ta en kopp kaffe utanför knuten skulle vara så härligt. Men fortfarande massor av snö och is utanför huset.

    Min äldsta dotter går första året på gymnasiet, tänk vad spännande det ska bli med studenten. Jag antar att du börjat planera för någon typ av studentmottagning också.

    Mina tre döttrar är också aktiva både på blogg och instagram och det fotas hej vilt ibland 🙂 Fast jag lägger nog också upp en bild eller två 😉

    Nu har äldsta dottern precis fyllt 17 och om några dagar fyller mina tvillingtjejer 14, mycket att stå i blir det.

    Ha en härlig dag, här lyser solen i alla fall.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting