Allmänt

Och förresten !

Varför blir jag mer irriterad än vanligt över stök när jag verkligen inte orkar ta tag i det ?

20130403-171447.jpg

Lagen om Alltings jävlighet, eller vad ?
😉

Kommentarer

 1. Emelie

  En liten fråga bara: kan inte du visa foton på era barn med namn och ålder? Har inte läst din blogg så länge så jag vet inte riktigt hur din familj ser ut? Har sett familjen annorlunda men det var rätt länge sen ju!
  Fin blogg! Kram

 2. Carro

  Hoppas ni haft en bra Påsk! 🙂

  Har mailat dig svar 2 gånger nu men inte hört något mer ifrån dig
  Säker på att du la mig som betrodd? 😉

  Kram

  Carola: Jodå, jag har ju svarat dig?? Eller försvann det? Nej det måste kommit fram…?

 3. Lotta m nio

  Jamen eller hur!? Precis samma här. Jag har varit sjuk i flera dagar o inte orkar mer än det allra nödvändigaste (i en mans ögon är det väl att sitta på skithuset, men för mig innebar det ju betydligt fler uppgifter…)Tvätten får lida, även om jag tagit lite där. Maten står på bordet men det är inget avancerat precis…men jag blir apgalen på alla saker som ligger utspridda i vanliga fall o lite extra nu när jag faktiskt inte knappt orkar skälla o gnälla på familjen, hehe =)

  Krya på dig! Jag har haft lite mer ork idag o tom putsat ett fönster o bytt gardiner i datarummet, men där tog orken slut 😉

  kram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing