Allmänt

Vad är det för dag?

Visst blir man lite dagvill när det är påsklov?  Tur att ungarna aldrig glömmer bort att det är tacos på fredagarna så man åtminstone har koll på EN dag i veckan, hehe.

 

Inatt var det återigen en såndär natt när jag inte kunde sova…Jag tror att ljuset spelar in en hel del, för det blir ljust mkt tidigare nu, och vi har en glasdörr in till sovrummet så det verkligen strålar in..inte bra, måste uppfinna nåt:)

När jag väl vaknade var det ju bara härligt med solen såklart.  Det drippar och droppar från takrännorna och stuprören, och på sina ställen behöver det visst plåstras om lite, det har gått hål i rännorna, och det är inte bra när man sitter under och solar…det kan bli väldigt obehagligt när man får en kall droppe vatten i nacken,;)

Jag tror att jag har sett ”stuprörsplåster” på Biltema, så det får bli en tur dit snart. Jag älskar ju den affären, den hör till topp tio att bara strosa runt i…;)  Vi behöver säkert ändå lite cykelslangar och sånt, så vi får inventera innan det blir shopping.

 

Idag så kom Helen, Tess och Erica på besök, och vi satt både inne och ute, samt hann med en promenad i solen, så rackarns härligt!

Plötsligt dök syrran upp, jag hörde hennes bil på långt håll, och fick såndär ”shitihelveteskullevitränatidigtidag??” panik, men det visade sig att hon tagit fel på tiden och rusat från jobbet tidigare än hon behövde:) Fler som var lite lost på tiden 🙂

Så vi hann minsann sitta i godan ro en stund till och bara jäsa.

 

När det så var dags att dra till träningen så struntade jag i jackan! Wild and crazy, totalt, men det måste man vara ibland, och faktiskt så behövdes den inte..Jippie!

Det var Björn idag, plötsligt hade Martin blivit utbytt för han skulle visst rehaba, men det gjorde ju nu inte ett endaste dugg, för Björn är som ett enda stort solsken. Man blir så glad av att se honom, han har sån energi 🙂

Vissa människor har nåt som gör en glad, Danny, Måns Zelmerlöw, Martin Stenmark bla, man sitter plötsligt och småler bara man ser dem 🙂  Det har inte ett endaste dugg med att de är snygga att göra, för det finns massa snygga människor som man inte alls blir glad när man ser…Det lät ju taskigt, men ni fattar 😉

Sådana människor ska man titta på så ofta man kan, för glädje ska man samla så mkt man bara kan.

Förutom att man blir glad av att se Björn så har han alltid roliga banor på cirkelfysen! Idag hade han gjort flera stationer som dubbelövningar, tex marklyft+ burpee. Eller Knäböj med stång på axlarna+ utfall.

Galet jobbigt, men skitkul.

Mindre kul var flimrandet för ögonen när vi nästan stretchat klart. Plötsligt blev det väldigt svårt att fokusera, och det innebär att det är ett jäkla migränanfall på väg. Skit.

Syrran hade panodil, så jag svepte två, och sen tog jag migränpiller hemma…nej, man kanske inte borde ta båda men nu gjorde jag det, orka ha migrän liksom!

Det gav sig faktiskt 🙂

Tur att jag åkte med syster yster för köra själv hade jag ju inte kunnat göra…Det hann aldrig bli ordentlig migränvärk, utan avstannade innan det börjat ordentligt, det tackar jag hennes panodil för. Om jag hinner på med nån slags tabletter direkt när flimret börjar så brukar det oftast hävas.

Janelle har likadant, och det är först på senare år som jag fattat att det faktiskt är riktig migrän jag har, förr har jag förringat det till spänningshuvudvärk. Men nu har jag uppgraderat det , hihi.

 

Jaja, nu får det vara nog med huvudvärk, har haft alldeles för mkt av den varan på sista tiden! Men, nu kommer värmen, och det innebär alltid att mina axlar och nacke mår bättre, axlarna sjunker ner en decimeter typ när man slipper gå runt och spänna sig för att  man fryser 😉

Ännu en anledning att jag älskar våren ♥

 

Nu ska jag säga godnatt till de barn som är uppe, vi har några extra som vanligt, Simon är här, och Corrinda har en eller om det var två kompisar…måste kolla upp antalet så man vet ” om att utifall” det skulle behövas utrymmas. Ta i trä,

Sen blir det till att lyfta bort katten som ligger på min sida av sängen innan man kan krypa ner mellan lakanen. Det hade varit najs om det var nybäddat, men det får kanske bli i morgon 🙂

 

Natt i natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Helena

    Det har kommit ut en bok med yogaövningar mot migrän som ger ett jättestort resultat 🙂 kan vara värt att testa !
    Carola: Jamen det lät ju bra, tack för tipset:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting