Tävlingar

Korrekturläsaren var på semester…

Tack för att ni har ögonen med er!

När jag annonserade vinnarna i Arla tävlingen, så kom ju bara förstapristagaren med….

Givetvis är det en andra och en tredjepristagare åxå!!

 

Jag funderade på varför de aldrig hörde av sig på mailen?

Så var det MITT fel! Sorry ….

 

Nu då: Andra pris vinner : Jeanette Stridh, med sitt minne:

Jag kom att tänka på när jag, min sambo och vår dotter som då var dryga halvåret var på campingsemester i Varberg med hela min sambos släkt. Vi bodde i en liten campingstuga och hade plockat med oss lite torrvaror, så som mjöl, kryddor, socker m.m. för att slippa köpa allt på plats. Med oss hade vi även vällingpulver, i likadan förpackning som vetemjölet….
Fråga mig inte varför men jag fick för mig att baka en kladdkaka i detta lilla pentry med minimalisk ugn. Allt flöt på och den blev så där lagom kladdig efter att ha varit i ugnen.
Vispade grädde och skulle lägga dottern innan vi satte oss för att fika med släkten, gissa om vi blev förvånade när allt vällingpulver var slut….! Som vi skrattade, vilken tabbe! Någon av kusinerna testade och tyckte den var helt okej iallafall, men vet inte om jag tror på det… 🙂

 

 

Och tredjepris kammar Lena hem:

Hej Carola!
Vilken trevlig tävling:)
Ett ”roligt” matminne jag har var när jag skulle laga till en god stek i mina unga dar. Jag hade den i en glasform i ugnen och tänkte att det var lite torrt så jag hällde på vatten. Det skulle jag inte ha gjort. Formen exploderade och jag hade glasbitar i hela köket och inne i ugnen. Ja det blev ingen stek till söndagsmiddagen. Tror vi fick beställa hem pizza om jag minns rätt. Kul så här många år senare men inte så roligt den där söndagen:))
Ha en härlig påsk!

 

Förlåt tjejer, och GRATTIS till vinsterna!

Förstapristagaren, jag har vidarebefodrat din adress, så vinsten kommer inom kort :=)

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting