Allmänt

Gamla repriser..:)

Det har sina fördelar att ha Tvn på sent på kvällarna, och slöglo på gamla repriser..

En serie jag inte är eller varit, speciellt förtjust i är Sex and the city, MEN vissa avsnitt är ju ändå sevärda…som ikväll tex när Jon Bon Jovi dök upp 🙂

Häpp, I love Jon Bon Jovi , och måste man se dåliga serier för att få se honom, so be it!

Snart , väldigt snart ( Ihhhhhhh!!!) så kommer han och hämtar mig dessutom, och då jäklar blir det ordning och reda i livet. Äntligen ska jag bli den där Svenska Hollywoodfrun jag längtat efter att vara , hehe.Eller vänta nu…..Han bor visst i typ New Jersey va? Hm….tja, men spela roll, han får väl skaffa oss ett litet mansion i Beverly hills 🙂  Så länge som jag väntat så kan han ju knappast snåla nu.

Passen är redo. Behöver man ens ha pass när man flyger i ett plan som det står Bon Jovi på? Kanske inte 🙂

 

Jaja, dream on, men vem vet 😉 Bäst att vara redo. Man är väl gammal scout 🙂

 

Förutom att drömma om Bon Jovi så har det väl inte gjorts så många knop hemma idag, det var segt i morse, och sen somnade jag om.

Jamie sov som en liten gris, hur länge törs jag inte ens säga, men jag var nästan pigg när han väckte mig, så får ni gissa 🙂

Jag trodde att han omöjligen skulle sova middag, men efter att vi handlat så hittade jag honom såhär:

Och såhär sov han i två timmar.. det blev inte så där himla många vakna timmar för honom idag, men å andra sidan så fyllde han dem med BUS. Högt och lågt, överallt 🙂

Kallt ute, riktigt otrevligt, så det blev ingen utelek idag direkt. Jag hade lovat Novalie att försöka gräva fram hennes cykel ur snöhögen, men det var för kallt, och den sitter fast, det behöver töa lite för att den ska komma loss. Hon har en annan, men den är lite för liten tycker hon,

 

Gjorde köttfärsbiffar till middag, Jordan gjorde en egen, som han sen inte ville äta…men de var jättegoda. Till oss vuxna fyller jag dem med oliver, så gott!!

 

Tränade, det kändes bättre än på länge idag, hoppas att det är på väg åt rätt håll:) och sen hem och duscha och installera den nya skrivaren jag köpte idag.

Jag tyckte att det var lika gott, den gamla skriver bara ut bilder, ingen text, och ungarna behöver ofta skriva ut saker.  Jag tog den billigaste som fanns, och den kostade 299kr…! Blir ju billigare att köpa ny skrivare än byta färgpatroner….

En Canon, så det är ju ingen dålig direkt, och när jag skrev ut nu så funkar den alldeles utmärkt. Den kopierar och scannar åxå, så då kan jag lägga ut scannern i ”flytta hemifrån” lådan 🙂

 

Nix, dags att sova!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Lisbeth

  Köpte en sådan billig Canon för drygt ett år sedan och den är kanon(!)bra. Mycket bättre än den dyra jag hade tidigare, dessutom verkar den hålla längre och patronerna är billigare. Fast som du säger, det är snart billigare att köpa ny skrivare än färg – sjukt!
  🙂
  Carola: Det gillar jag att höra!! Jag har en Canon sen tidigare, och den var inte heller svindyr, dock bäst i test då. 🙂

 2. Monica Nielsen

  Haha!! Det vet du väl att han är min;-) Jon alltså:-D inte Jamie, jag har redan en busunge som påminner om Jamie. Han är femton månader är högt och lågt och har ett ruggigt häftigt humör:-D
  Beundrar dig och alla andra familjer när jag är helt matt av mina två sötnosar.
  Ha en bra kväll!

  Carola: Åh nej du, det här måste vi ta och diskutera 😉 Jon alltså, men kanske sönerna med, hihi:)

 3. Madelein - Mother of six

  Min Milla äslakar att sova, frams tills nyligen sov hon middag tre timmar på dagis men somnade ändå i tid (20-20.30). Nu är det dock slut med det så nu får de väcka henne efter två timmar annars är hon vaken till 23

  Carola: Åh jag avskyr att väcka barn som sover, men skönt att det är dagsipersonalens göra 😉 Somna vid 23 är ju ingen hit för mamma och pappa , och antagligen inte morgonen efter heller ;)?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing