Tävlingar

Skylander tävling :)

Nej det ska inte vara bara en massa tävlingar här, jag lovar! Men när jag får möjlighten att hålla tävlingar med sånt som jag , och eller barnen, och eller andra familjemedlemmar gillar , så kör vi!

Ni som inte gillar det, hoppa över!

Mitt övriga bloggsvammel blir inte lidande , phuii vilken tur va 😉

 

 

Idag blir det en Tv spels tävling!

Mina barn, framför allt Novalie, önskade sig Skylanders i julklapp, och jag hade ingen som helst koll…De fick det av min syster, och sen dess spelas det ofta, av alla. Janelle och Simon satt tex häromdagen helt uppslukade av spelet 🙂

Det passar helt klart de flesta åldrar.

Jag gillar att man kan uppdatera spelet genom att köpa en gubbe då och då, när man liksom har lust, de kostar inte så himla mkt, och är perfekt att ge som present lite när man inte vet vad man ska ge dem ( eller muta dem med….haha)

 

Idag tävlar ni om figuren HEX 🙂

 

Fin va:=) ?

Två stycken vinner varsin HEX figur!

(För att spela Skylanders behöver man en portal, samt spelet då, och det får man fixa själv )

 

Som vanligt, lämna en kommentar här under, senast på söndag 14/4 kl, 24.00.

 

Nu kör vi, lycka till 🙂

Kommentarer

 1. casper

  Jag tycker skylander är spännande, och det är kul när man klarar de olika etapperna.och om vi viner så blir vi glada:D
  OM VI INTE VINER BLIR VI JETE LEDSNA DÅ SER VI UT SÅ HÄR:(

 2. Lotta Bengtsson

  Vill jättegärna vinna figuren till min son som fick Skylanders i julklapp efter att ha önskat sig det så länge. Han har ännu inte så många figurer att välja mellan.

 3. Ulrika

  Hej!

  Skylanders är det bästa, när man annars mammas tålamod vill testa. Så fort barnen får sätta sig och spela, ja då kan mamman få en stund lugn och ro, något annat kan väl ingen annan tro?

  Ibland behöver man en vilopaus från allt stoj och tjat, då är skylanders perfekt, barnen sitter som klistrade. Jag hoppas på en vinst, för framtida vilopauser för mamman och självklart för barnens skull, så de kan få upptäcka nya vägar och spänningar på spelet 🙂

 4. Jessan

  Jag vill gärna vara med & tävla 😉 har en grabb som fyllde 11 år den 7 april. Överst på hans önskelista stod det gubbar till skylanders giants men det var slutsålt här i ”stan” så jag lovade att vi skulle beställa via nätet. Det vore helt perfekt att ha turen att vinna! 🙂

 5. lotta

  Min åttaåring lever sitt liv genom Skylanders Han pratar all vaken tid om dem, läser boken om dem, googlar, spelar, samlar, sparar pengar för att köpa nya och tar med dem till kompisar. Han skulle bli alldeles överlycklig av en Hex som han inte har!

 6. Mikaela

  Ååå en sådan skulle jag vilja vinna till min son då min dotter fick en av en av hennes kompisar o hhan vart så ledsen att han inte fick en oxå svårt o förklara för en 3 och enhalvåring att de va dotterns kompis o inte hans.. Han skulle iaf bli super glad om ja skulel vinna en sådan till han de vet ja! trevlig helg mvh mikaela.f

 7. Cecilia

  Jag vill gärna vara med och tävla om Hex.
  Med två skylandertokiga grabbar vore det en perfekt vinst!

  Hoppas på tur 🙂

 8. lisette bäcksro

  Loke har tjatat om dessa figurer
  hans mamma hänger inte med på alla turer!
  Att vinna hade varit riktigt skoj
  På Loke hade det blivit ett väldigt stoj!
  Hoppas att Hex få vinna
  så kanske mamman kan på spelet få bli en härskarinna?

  =)

 9. Anna-Carin

  Åh, nu förstår jag vilken Skylanders-figur min Hannes ville ha! En tjej utan underkropp typ som är en ande! Klart vi vill ta chansen att vinna den 🙂 Håller tummarna nu!

 10. Karina i Lappland

  Åh, den vill jag vinna till min 7-åring Arvid. Med en 1-åring och en bebis på väg så skulle det va skoj att få ge storebror en present utan någon särskild anledning..

 11. Linda Jacobsson

  Sonen fyllde 7 år för två veckor sen och fick då skylandes. Han har dock inte så många gubbar och hade blivit sååå lycklig för denna

 12. Viktoria sjubarnsmamma

  Jag vill gärna vinna! Våra fyra äldsta barn spelar Skylanders och önskar sig nya figurer. Själv kan jag inte ett dugg om de där eller deras egenskaper men jag ser att vi inte har gubben som lottas ut 🙂

 13. Li med 4 kids

  Min son pratar om Skylanders hela tiden och jag vet knappt vad det är! Men om jag vinner så får jag väl köpa spelet till honom. 😉

 14. Katja

  åhh mina två prinsar skulle bli SUPERduperlyckliga över att vinna denna skylander!! Håller tummarna HÅRT för vinst!!

 15. Emma Fasth

  Har en son som skulle bli överlycklig för en Hex figur 🙂 Han fyller även år på onsdag så det skulle vara extra roligt att vinna. // Emma

 16. Kristina

  Åh skulle ju va skit skoj å vinna, å i ärlighetens namn så spelar ju jag själv lika mycket skylanders som killarna 🙂 så denna skulle jag vilja ha !

 17. sandra westberg

  Min son äääälskar skylander, jag har ingen aning om vad det är… Dock så är jag oförskämt lik denna HEX (enligt min kära make…)

 18. Linda, mamma till majken o arvid

  Åhhh, detta skulle bli perfekt födelsedagspresent till min gudson Melker (han fyllde 5 år den 5 April) & ska ha kalas den 19 nu. Han & hans storebror har precis börjat samla på dessa & jag vore ju den coolaste gudmor nånsin. Så jag håller tummarna här 😉

 19. Anja

  Har 2 söner 7 o 9 år gamla som älskar spelet. De stora och små njuter av att se de mitt emellan spela, ofta mer roande med skratt och rörelser.

 20. Emma Lager

  Min älsta son på snart 6 år fullständigt älskar detta spel sedan han fick det i julas, även minstingen älskar att titta på även om han inte kan spela 🙂 Jag skulle vilja göra dem glada med en ny spelare!! Håller tummar & tår!!

 21. Annette

  Vilken lycklig dotter det hade blivit om turen vore med mig denna gången, kan bara hålla tummarna vänta och se 🙂

 22. gabriella wahlberg

  Min son som är 9 år har tjatat om skylander och ska få köpa det för egna pengar han har sparat ett tag nu så en gubbe vore perfekt om jag kunde ge honom

 23. Helena

  Min son Nils fick Skylanders i påskpresent och det är nu det enda som han pratar om. Innan påsk så tjatade han ganska ordentligt om att få spelet och nu tjatar han minst lika mycket om att han vill ha nya gubbar. Tänk om jag skulle kunna överraska honom med en sådan!

 24. Therese

  Hej! Skulle vara jätteroligt att vinna en ny skylanders till mina grabbar, de är helt tokiga i spelet. Ha en fin dag!

 25. linda lodin

  Precis som du säger passar det alla åldrar =) mina barn älskar det och skulle bli överlycklig om vi lyckades vinna =)

  Linda

 26. Lina med 6

  Min son Mille har önskat sig skylanders länge nu alla andra har tydligen det spelet men inte han. Men snart fyller han 7 år så då tänkte vi att han skulle få det som han längtat så länge efter ett skylander spel och då skulle det passa perfekt med en Hex gubbe;)

 27. Susanne

  Jag vill jätte gärna vinna skylanders! min bonus dotter älskar spelet och figurerna och skulle bli väldigt glad ifall hon vann en Hex! 🙂
  Håller tummarna och hoppas på tur!
  Kram/Susanne

 28. Martina

  Åh mina killar skulle bli jätteglada om de vann en ny Skylanders figur, de har tjatat om det ett tag nu att de villha en ny. Tack för en rolig blogg!!

 29. Therese

  Åh Hex!
  Mina söners (6 och 8 år) favorit, fast jag har inte hittat just den och såklart är det den som de vill ha mest av allt!
  Vore kul att kunna överraska dem en helt vanlig dag i april 🙂

  Kram!
  Therese

 30. Jennie Tates

  Den skulle min kille älska . Han älskar sitt skylanders o spelar gärna med sina kompisar. Han skulle bli så glad om vi vann Hex. Hoppas på tur. Jennie och Nathaniel

 31. Jenny

  Vill gärna vinna Hex till min son. Han sparar en del av veckopengen varje vecka till att köpa Skylanders så det skulle va kul att överraska honom med en.

 32. Jema

  Åhh, Elias vill alltid ha nya gubbar men det är inte så lätt när man är sjukskriven och inte ens fixar de vanliga räkningarna som det ser ut nu. En gubbe skulle göra min äldsta, alldeles för duktiga, son glad.
  Kram!

 33. Jenny H

  Hej!
  Är gärna med och tävlar om Skylandersfiguren. Mina döttrar på 9 och 12 år älskar att spela Skylanders :).

 34. Linnéa

  Detta spel fick min 4 åriga grabb i födelsedagspresent för ett tag sedan, han pratar om inte annat än om Skylanders. Just Hex har han börjat spara sina pantpengar till, kanske han kan vinna den o spara sina små slantar i stället 🙂

 35. Anna

  Jag är med och tävlar.*räcker upp handen*
  Mina brorsbarn älskar Skylanders, och jag skulle gärna ge dem denna som tack för att jag får vara just Deras faster. Dem betyder så himla mycket.<3

 36. Thea

  Den här hoppas jag vinna till sonen o hans bästis. De två fyller år dagarna efter varandra i maj och beroende på vem som får vad, kan jag ge fina Hex! Ingen av dom har den nämligen. Jättekul tävling till ett jättekul spel!

 37. Ann-Sofi

  Min brorson älskar det spegel. Vinner gärna en till honom som tack för alla kartonger med utväxta kläder vi fått ärva till vår son genom åren!

 38. Annika

  Kul med en tävling där jag vet att priser skulle bli använd flitigt. Grabbarna här hemma älskar spelet. Så jag vill gärna vinna!!:)

 39. Barbro

  Mitt barnbarn Hugo fyller 8 år den dan,
  kul om att få vinna till lilla ”busen”
  Detta spel han gillar till tusen,
  några figurer har han redan.

 40. Linda Eriksson

  Hej! Jag har försökt vinna saker här förut, men inte lyckats. Men skam den som ger sig. Jag gör ett nytt försök 😉 Ha det bra!

 41. Linda

  Åhh mina grabbar älskar skylanders och det vore helt underbart att få överaska dom med Hex som dom längtat efter länge. Håller tummar och tår att jag har turen på min sida och vinner en.

 42. Anna

  Mina fyra yngsta och min äldsta (maken alltså..) älskar skylander, just den skylandern har vi inte så här skulle den passa jättebra:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing