Allmänt

Polisen…

Idag när jag körde hem från tennisen så mötte jag polisen, och höll fan på att köra av vägen när de blinkade med lysena åt mig…!

Shit, paniken slog till för en sekund , men en snabb blick i backspegeln och jag insåg att vad det än var de ville, så var det inte tillräckligt allvarligt för att de skulle tvärnita och göra en U-sväng och ta upp jakten 😉

Anade att det kanske var nåt med mina lysen…och när vi kom hem så fick Robban kika, och visst var det så. De var ju inte på, fast de ska gå på automatiskt…jaja, så har det varit förr, och det är ju inte värre än att man slår på dem för egen maskin. Värre var det ju att höger parkering fram inte släcktes…fast jag slog av motorn?

Orden jag muttrade till min bil då lämpar sig inte för skrift…Jag är less på krångel helt enkelt.

Inget hjälpte, lampan lyste envist fast jag slog av och på bilen, ändrade alla inställningar jag kunde, och öppnade motorhuven och knackade lite här och var och försökte se ut som Bosse Bildoktor. Jag önskade att jag var gift med honom åxå 🙂

Perra kan inget om bilar. Han kan inte heller nåt om el, vatten, avlopp, byggerier eller liknande. Han är en rätt så ohändig kille 😉

( förlåt men det är ju sant , hihi) Han har såklart andra goda sidor, och sylt är gott det med, men jäkligt svårt att fixa bilar med 😉

Därför är det ingen idé att ropa på honom när nåt krånglar, för det löser inget. Jo, så till vida att han kan ringa nån som kan fixa, men då kan jag lika gärna ringa pappa som kan allt 🙂

Därför ringde jag pappa, men han kunde inte fixa, (?)men rekommenderade mig att  plocka bort säkringen.

Sagt och gjort, letade reda på vilken säkring som skulle väck och drog ur den, fick ta bort två, men sen slocknade det 🙂

Nöjd med mig själv gick jag in och skröt om mina händiga fingrar, hihi, och lagade lite mat. Så kom Novalie hem, och upplyste om att vänster bak lyste… en röd lampa. Gahh, vad faaan! Men jag är väl inte sämre än att jag kan dra ur en säkring till, så det gjorde jag, vem behöver röda lysen i bak?   Haha, förlåt polisen, men jag ska fixa sen, jag lovar det är bara tillfälligt 🙂

Men ännu en säkring fick flytta, för skyltbelysningen var tänd.. Och bara för att jäklas så är instrumentpanelsbelysningen tänd, och jag hittar ingen säkring till den?  Fan.

Nåt är majorknas med elen, och jag orkar inte bry mig, så jag skjuter upp det till på måndag.

Om nån händig vill komma och fixa den innan dess, eller efter, så kan jag bjuda på kaffe , antar att det inte är helt gratis på verkstaden…:)

 

Jag har fått ett så lockande förslag på en annan bil, lika gammal, men den har gått hälften så långt, och allt funkar i den 😉 det tål att tänka ett varv till på!

 

När jag skjutsat till tennisen så smet jag in till Gottsunda centrum, och sprang på en bikini… Jag har inte köpt en bikini på år och dag, jag känner mig inte bekväm i det. Jag tycker att det känns som att springa i underkläderna och det gör jag ju inte så ofta.

Jag badar på allmänna badstränder, det är inte så, men jag gillar inte att flasha runt i så lite tyg:)

Men nu :

Vi ska ju bo på campingen i sommar, och jag hoppas ju innerligt att det blir en varm och solig sommar, och om det krävs att jag ska gå i bikini, så får jag väl offra mig då:)

Jag får väl öva mig och gå runt i den här hemma först 🙂

Kappahl, tror det var 129kr per del…?  Jag hade en så fin check därifrån att den blev nästan gratis 🙂

Så nu är det bara att jobba på brännan…

 

Det känns just idag som väldigt långt borta, det har snögloppat eller regnat hela tiden.

Igår när jag körde genom halva stan så insåg jag att den mesta snön är ju borta , men på vår tomt ser det värre ut:

Det är inte läge att sätta upp studsmattorna på ganska länge om man säger så…

Nej vi bor inte i norraste norr, vi bor i Uppsala.

Vår granne till vänster har massa höga granar som skuggar våran tomt, vår granne till häger har nästan snöfritt på sin tomt.. Surt!

Grannen mitt emot har två stora tallar som skuggar när grannens till vänster inte gör det..Vi har istid på vår tomt!

Längre fram på sommaren när solen står högre gör det inte lika mkt, men vår och höst är det surt.

Vi har funderat på att hugga ner lite träd i smyg, men nja…de upptäcker det nog 😉

 

Jaja, tids nog, tids nog…

 

Imorgon ska jag med Novalie och Trixie på genrep inför våruppvisningen på Fyrishov. Jag hade helt glömt bort det.. Lite hade jag nog tänkt förtränga det, för det känns så onödigt, men tjejerna själva hade ju fått höra det på gympan , så det är ju bara att åka dit då 🙂

Sen är det lite annat som sker, men inget spännande.

Ikväll är Patricia på partaj för en kompis som fyllt år, och jag ska precis nu åka och hämta hem Corrinda som varit på nåt disco:)

Höres vidare!

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. sussan

  Hade en bil som va sån, när jag inte hade stängt av blinkersen så lös lampan på den sidan jag blinkat åt, trots bilen va avstängd, kolla det nästa gång =)
  Carola: Nä, så enkelt är det tyvärr inte…:( Jag har petat och pillat på allt som går att röra! Men tack 🙂

 2. nicke

  hörs som klassikt jordfel på bilen ex kan det hända bromsljus är tända hela tiden fast man åker ej rör bromsen ens

  jordflätan jordpunkter i bilen kan vara rost där jorden är så den får dålig kontakt

  är det bussen problemen är hehe ”eller lilla rallybilen”

  Carola: Nicke: När hade du tid att komma sa du ;)? *blinkblink*
  Det är bussen, rallybilen måste ladda batteriet 🙂

  1. nicke

   du titta i hållaren där lampan sitter om blivit ta ren trasa kan ta spraya eltronikspray med du måste ladda battriet för bussen kan du får 500 till 1000 kr i böter

   Carola: Usch böter vill jag ju inte ha:( Bäst att trycka tillbaka säkringarna då..! Kanske ska våga mig på att greja lite först innan jag ringer nånstans…Tack 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing