Allmänt

Idoler

Det är så roligt det här med små barns beundran av större barn, aka ungdomar 🙂

Ungarna har alltid gillat när de större tar hem kompisar /pojkvänner, och oftast så har det varit ganska så ömsesidigt.

Janelles kompisar har tyckt att det varit väldigt mysigt att få låna ner en bebis eller halvstort barn, eller sitta och pyssla med småtjejernas långa hår, och när det har kommit hem killar så har de fått jobba hårt med att flyga runt med de små, eller hysta upp dem i luften.  Det jag gillar mycket är att de haft modet att våga säga ifrån.

Småungar kan ju balla ur och tjata ihjäl folk, men de allra flesta har, på ett fint sätt, kunnat säga till när det blivit för stökigt.

Det känns bra, för jag vill ju inte att de ska känna sig obekväma när de kommer hit, och känna att de inte vill leka med småbarnen men att de är tvungna. Jag försöker ju ha koll, men det är svårt att veta var andra människors gränser går.

 

Småkillarna speciellt tycker om när det kommer hit killar, så Simon är populär, och jag tror minsann att även Andre´är godkänd:

 

Jordan är väldigt imponerad när han spelar och sjunger 🙂

Patricia gör sig alltid fin när det kommer fram en kamera:

Jaja, André ser ju bra ut iaf 😉

Lovelia i bakgrunden stjäl till sig pussar av honom ibland 🙂

 

Simon hade ett helt gäng imponerade ungar som publik när han och Robban hade nån TV spels kamp:)

Alla gör det de är bra på, André spelar och sjunger, Simon spelar Tv spel , precis som det ska vara .

Händig är han visst åxå, det är ett extra plus i kanten 🙂

Härligt !

Lite roligt är det ju att jag och Andre´s mamma gått på kyrkis tillsammans. Ja inte hon och jag då, utan snarare våra barn, såklart, men hans lillsyster och Novalie och Trixie har gått ihop 🙂 Tror det var på musikleken, eller den gruppen där föräldrarna är med.

Världen är, hur det än är, väldigt liten 🙂

 

Som jag sa igår, det är väldigt roligt att det kommer hit kompisar/pojkvänner till ungarna. Så småningom blir det förhoppningsvis flickvänner åxå 🙂

Fast det rynkar Robban på näsan åt om jag säger nåt om, och Jordan…ja, han älskar ju bara mamma ♥

– Jag älskar dig, mamma, du är världens bästa mamma ….Det säger han varje dag, flera gånger, och så tittar han mig djupt i ögonen och ser sådär underbart gullig ut 🙂

Jag smälter  ♥

Jamie å sin sida, han lägger sina händer på mina kinder och så placerar han en blöt smaskig puss mitt på munnen 🙂

Jag smälter lika mkt  då  ♥

 

Underbara ungar!

 

Kommentarer

 1. Sofia

  Ja, Världen är bra liten ibland. Nyligen flyttat 20 mil och började en kör här. En i kören sa direkt min mors namn och jag blev rätt paff, de hade gått kurs ihop.
  Kram

  Carola: Vad märkligt, men vad roligt:)

 2. Hanna

  Skryt inte om Andre, det här ser bara fånigt ut. Och som Emma skrev: får inte dina barn gilla personer i samma kön?

  Carola: Äsch, vaddå ”skryt” ? Han är en rolig person, och ungarna älskar honom 🙂 Jag skiter väl högaktningsfullt i att han varit med på TV, det har liksom vi med 😉
  Nope, barnen får inte bli homosexuella, de får inte heller bli ihop med folk av andra nationaliteter, eller dejta rödhåriga 😉

  1. Marie

   Men vilket trams!

   ”Skryt” – var då?? Det är nog i betraktarens öga.

   Och- måste man alltid skriva ut allt som möjligtvis kan inträffa? Jag kan inte fatta hur det skulle kunna vara diskriminerande att skoja med sin son om dagen då han träffar en flickvän, eller vice versa med dottern. ”Politisk korrekthet” till varje pris- vad gör inte det med människor?

   Relaxa lite chicks!

   Carola: Precis vad jag tänkte svara 🙂

 3. Emma

  Eller så kommer någon av tjejerna hem med en tjej eller någon av killarna hem med en kille. 😉
  Carola: Who knows? 🙂 För min del spelar det ingen roll , så länge de är lyckliga med sitt val är jag nöjd 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing