Allmänt

Måndag igen då.

Jodå, det kan man alltid vara säker på, att det kommer en ny måndag varenda vecka 😉

Nu förtiden blåser det dessutom varmare vindar, och jag njuter till fullo av att kunna gå ut i bara munkjacka, underbart.

 

Ska vi börja med det allra viktigaste kanske?

Jaaa, det gör vi 🙂

Corrinda har ju varit och spelat basketcup i helgen, och tadaaaa! För andra året i rad så tog hennes lag SM-guld ♥

Inte nog med det, men Corrinda blev Matchens Lirare!

 

Jag är såklart så stolt att jag spricker!!

Över henne såklart, men även över alla de andra tjejerna i laget för de gör det ju tillsammans:)

 

Nu var ju inte jag med och kollade, men nästa år tror jag minsann att jag ska åka med:) Ist fick jag nöja mig med smsrapporter om hur mkt de vann med i varje match…man blir ju stolt:)

Hon har knäna fulla av blåmärken och har precis smort in brännmärkena med aloe vera kräm, det är hårt att ligga på topp.

Älskade unge ♥

 

Vi andra som inte var med, tillbringade nästan hela söndagen ute i solen. Anneli kom förbi med sina tjejer, och vi satt och pratade så till slut brände det fint i ansiktet…amatörmässigt att bränna sig, men riktigt så illa blev det inte. Solen tar massor!

Syrran kom förbi och anslöt sig en stund, innan Anneli och barnen åkte hemåt.

Då körde vi till macken och hyrde ett släp, för att sen åka och hämta kyl/frysen jag köpt på Blocket till husvagnen/förtältet.

Fyra ( ja FYRA) trappor upp, såklart utan hiss, haha, men den trevliga killen hjälpte till att bära ner den, och den väger ju inte så himla mkt, det är mer otympligt. Jag vågar inte köra med släp…måste öva lite till innan jag åker i stan, men syster yster är en fena.

Hem igen och där kom André och frågade om vi behövde bärhjälp:) Trevligt med artiga unga människor 🙂

Patricia satt bara och kommenterade att det där ju inte skulle få rum i husvagnen, och jag babblade på om att det skulle det ju visst det, tänkte att jäklar vad korkad hon är, hihi, men hon trodde ju att det var inuti husvagnen det skulle stå…Och det var ju förvisso så jag sagt 😉

Kyl/frysen ser mer eller mindre helt ny ut, så det borde vara ett bra köp. Nu får vi plats att handla lite frysvaror på stormarknaderna, för hur mysigt det än är på Ica Årsunda så är det dyrare och det är onödigt. Dessutom behöver vi inte ta ALLT varje gång man ska ha nåt ur den minipyttiga kyl som finns där nu. Den kan få bli vinkyl, hihi.

 

Ingen unge ville komma in, så det blev lite senare än vanligt igår kväll, men de är så snabba när de väl kommer in att det gör inte så mkt.

 

Idag så var vi uppe och hoppade som vanligt. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men det blev bara en såndär skitdag.

Ogillar dem starkt. Inte nog med att man är låg och seg, man får inte ett endaste dugg gjort heller…

Men det är ju bara att bita ihop och låtsas, inget blir ju bättre av att man lägger sig ner och dör;)

Dagen stilade till sig halvvägs ändå, när jag och de tre små hämtade Janelle i skolan och sen åkte vi till tatueringsstudion och pratade lite och bokade tid 🙂

Ihhh, men det blir kul!

Jamie hade somnat i bilen så han sov en studn i vagnen utanför studion, och sen passade vi på att handla på den lokala Ican.

Shit vad olika det är på de olika butikerna! Jag handlar ju på vår ica hemma, och några till, men när man kommer in i en okänd affär….man är helt lost 🙂

Och hittar alltid massa roliga varor;)  Idag upptäckte jag att de bara hade enliters förpackning av mjölk? Det var evigheter sen jag köpte så små 🙂  Det var bara en liten handling, resten tar jag i morgon!

 

Hem, packa ur, hjälpa Janelle med det sista på henens specialarbete, lägga Jamie som sen satt och kvittrade för sig själv i sin säng i typ två timmar…Han hade ju sovit en powernap på 30 min och ville inte sova mer, men han var inte ledsen utan pysslade på i sin säng, så han fick stanna där. Lite lugn och ro för oss andra, 😉

 

Tränade cirkelfys, uj jobbigt, men roligt igen. I fredags var det mest bara jobbigt, men idag funkade det bättre, och jag orkade öka upp vikterna igen. 40kg i sumo marklyft är jag nöjd med, men om jag inte var så klen i händerna skulle jag kunna lyfta mer..Jag orkar inte hålla det i 45 sek, men med nån liten paus mitt i, och byte av grepp funkar det. 🙂

 

Hem igen, äta lite, duscha, och krascha i soffan.

 

Imorgon är det tisdag 🙂

Förutom det vanliga röjet, så har Novalie och Trixie avslutning på sina gympagrupper. Trixies grupp vill ha uppvisning för oss föräldrar, medan Novalies ska fika ensamma.  På söndag sen, (eller lördag? Jo lördag är det ju!!  )  så har Uppsalaflickorna sin våruppvisning 🙂

Det är alltid lika gulligt att se de små barnen ( från 3 år ) och sen är det extremt coolt att se de stora gymnasterna, tonåringarna eller ännu äldre, vilken kraft de har !

Det blir ju långledigt, från lördag till torsdagmorgon. Härligt!

Vänta lite nu…då är det ju majbrasa /kase dags snart?  Jäklar, det innebär ju att april snart är slut. Den med….!

 

Den här synen har jag bredvid mig just nu 🙂

Jordan somnade visst på soffan. Gå och lägg dig, blev han tillsagd och det gjorde han ju 😉

 

Lilla gubbelubben  ♥

 

Ja, men man kanske skulle göra som Jordan då, och husets övriga invånare ——-> gå och sova.

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting