Allmänt

Ett liv :)

Ibland, inte alltför ofta, så hinner jag inte blogga.
Det är de gångerna som Livet kommer i mellan 🙂
Ibland på ont, men oftast på gott, tur det iaf!
Igår var det full rulle från morgon till kväll, kyrkis för Lovelia , Helen kom och drack kaffe, hämta Lovelia ( gjorde iofs Helen eftersom hon parkerat in mig , hihi) lunch, Jordan lämnades på kyrkis av Helen ( samma anledning) jag röjde lite inne och väntade in Novalie och Trixie från skolan, då hämtade vi upp Jordan , och Corrinda som precis kom med bussen, och åkte och handlade.

Vi tog Coop igår för deras hushållsost var billig 🙂
I det här huset äter vi 2 kg ost i veckan… Mesta delen går nog till alla dessa toast som äts dygnet runt . Det där förbaskade toastjärnet står alltid framme! Jag plockar undan det minst en gång per dag 😉
De kan ju inte ställa undan det direkt efter att de använt det för det är ju varmt.

Sen hämtade vi upp Anna på hennes jobb och åkte hem och packade snabbt ihop en fikakorg, slängde lax och torsk i en form, saltade, pepprade och på med resten av soppan sen lunchen. En skärbräda som lock annars äter smulan upp det:)
Packade upp varorna och åkte till trixies gympaavslutning :

20130424-131315.jpg

Sådär bra bilder blir det;)
Trixie som en gul blixt .

Hem en stund där maten var klar, äta, lägga Jamie och tillbaka igen för att kika lite på novalies avslutning .

Medan vi var i gympasalen kom det både ösregn och tokhagel…
Ljuset ute var märkligt, som ett sepiafilter!

20130424-132106.jpg

Framgår inte iofs… Men läckert var det .
Anna följde med hem hit igen och vi satt och babblade. Och babblade . Och babblade:)
Patricia och André kom hem och han stämde upp Janelles gamla gitarr och försökte lära Corrinda några ackord..;)
Gick inte så bra tror jag , hihi.
Vi babblade vidare ända till midnatt när jag skjutsade hem Anna 🙂
En helt ok dag!

Idag då, så här långt har vi varit på kyrkis,och musiklek, ätit lunch och druckit kaffe!
Janelle har tjuvövat på skyttet inför midsommar ….

20130424-133148.jpg

Inte ok… Jag tror att hon skjuter i damklassen nu, och förra året vann jag på 49p 🙂 *stolt som fan*
Det är på vårat lilla lokala midsommarfirande som man kan roa sig med att skjuta , bl.a.
Förra året vann jag damskyttet, Corrinda flickornas pilkastning( trots att hon var sjuk och fick avsluta kvällen på akuten .. Visade sig vara uvi) Robban pojkarnas pil och Perra vann nåt pris på lotteriet 🙂
Vi kammade rent prisbordet.
Helt okey för min del 😉

Nu är frågan.. Ska jag köpa ett luftgevär och öva i källaren ??
Eller bara lita på att min naturbegåvning håller i sig ;)?

Den som lever får se.

Nu ska jag förbereda lite och sen ska vi åka och kika på när de släpper ut lammen vid kyrkan 🙂

Hörs!

Kommentarer

 1. Patricias klass

  Hej Carola!
  Patricia + André = Pandré
  Tänk på den du 😉
  Riktigt kändisparnamn!

  Carola: Hihi, eller André + Patricia = Apa 🙂
  Haha, jo jag är trött;)

 2. Loppan

  En liten bekännelse: jag somnar tidigt (med dina mått mätt) och klockan ringer Väldigt tidigt (med de flesta mått mätt) och då snoozar jag. Medan jag väntar in nästa ringning så läser jag ditt inlägg från natten (!) Och försöker vakna. Men vissa få morgnar finns inget och jag ligger där och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kan ju INTE gå upp i förtid, ha ha.

  Köp ett painballgevär. Skytte, träning, tävlingsinstinkt – sjuuuukt kul!

  Carola: Fasen vad roligt:) Jag blir stolt att jag får vara med dig direkt på morgonen och skaka liv i dig! Jag ska tänka på dig 🙂 Hm..kan man köpa sådana…? Kanske det 🙂

 3. Helen

  Att träna inför midsommar ÄR fusk!!!!
  Carola: Äsch….! Fast det är ju det, så jag låter bli…! Och det kanske blir jobbigt för tjejerna som bor nere om jag ska skjuta i korridoren där? 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing