Allmänt

Dagens absolut bästa!

Jag fick alldeles precis ett mess med orden att en liten gosse har fötts ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Äntligen är han här 🙂

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Grattis  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

Och efter det känns allt annat banalt, och jag tappade bort vad jag tänkte:)

Men vi babblar väl lite ändå.

 

Dagen började med att jag undrade var Jordan var? Hans säng var tom? Men nere hos tjejerna satt han och spelade på en surfplatta 🙂 Han hade visst vaknat piggelin, eller möjligen kissnödig.

Några få barn gick till skolan, tre närmare bestämt ( Trixie, Robert; Corrinda)  och jag kröp ner under täcket igen för en liten stunds sömn till , gäller att passa på.

Så småningom åkte vi iväg och gjorde lite ärenden, hämtade ett paket med Morroccan oil och en superbra borste som reder ut de mest trassliga hår…ska visa sen.

Lager 157 fick besök för Trixies svarta tajts är trasiga och hon ska ha dem på våruppvisningen som är i morgon.

När jag körde in där höll jag på att med flit köra på en bil…Shit, ibland undrar man hur folk tänker.

Jag körde ganska långsamt för det är parkering där, och hela vägen så låg en bil upp i häcken på mig, och vinglade från sida till sida, och jag funderade på vad fasen han pysslade med, köra om gör man liksom inte där…

Fast jo, det gör man.

När jag saktade in ännu lite mer och slog på blinkersen för att svänga in på parkeringen vid Lager 157 så gasade han om mig, nära att han skrapade min bil…Shit vad arg jag blev! Det var så jäkla onödigt. Man kör ut på gatan 15 meter längre bort, så vad hade han så bråttom till?  Jag tvärbromsade och gestikulerade argt och såg vad han hade bråttom till….sin egen begravning 😉

Gamla gubbar alltså….

 

Men jag fick handlat mina tajts, och vi fortsatte till Coop för handling av mat. Gyllene Tiders nya CD kostar 99kr där, så den åkte såklart med, konsert i sommar – check!

Jag har inte hunnit lyssna på den än bara.

 

Hemma igen så var det så skönt i solen att jag hamnade där en stund, tillsammans med Patricia och André som satt och jäste de med. Patricia är skruttig i halsen igen. Kan man få ont/kliigt i halsen av pollen?  Jag har ingen aning, men det kanske man kan. Det visar sig ju om några veckor, är det kvar är det pollen, går det över är det förkylning 🙂

 

Pappa kom förbi med en stor soppåse och sa att jag skulle stoppa i julgransresterna där och köra ner dem till kasen, så det gjorde jag 🙂

Jag sydde fast en bit blått tyg på en svart tröja, en mantel, Trixies grupp ska ha det på uppvisningen, och det blev bra. Hade inget blått tyg i mina gömmor, så jag klippte av en bit från en duk:) Jag brukar köpa plysch på metervara på Jysk och ha som dukar, och det här hade en gång silverstjärnor på sig, men de ramlade av eller smälte ihop till små prickar i tvätten….

 

Så småningom fick jag masa mig in och börja med middagen, alla barn var utom synhåll och jag brukar minsann överlämna tacofixandet till dem, som ju vill ha det 😉 men nu var jag ju hungrig…

Måste nu få berätta om det senaste tillskottet på vårt bord. Vi brukar göra guacamole, men hur många gånger har man inte stått där med fyra öppnade, totalt oätliga avocados? Massa gånger!

På Citygross har de en liten kyl vid tacohyllan och där hittade jag en guacamoleröra, en fyrkantig svindyr låda, ( typ 30spänn) och den är supergod! Typ bara avocado och lite kryddor, perfekt.  Istf att köpa dyra dåliga avoados så köper jag nu en dyr färdig röra som alltid är toppen! Jag, och alla andra ”grodmos” älskare i familjen är nöjda 🙂

Jag var sur för att de inte hade den på min Ica, men det hade de ju, bara man letade lite 🙂  Finns säkert på Coop med men jag har inte letat tillräckligt noga?

 

En av mina söner, inga namn nämnda, men inte svårt att gissa, fick totalt frispel idag. Gapade och skrek och försökte se stor och hotfull ut..Jamie blev ledsen och rädd och jag förbannad över sonens tillmälen…de var inte ok. Inte alls. De orden han använde är ord som icke tolereras i det här huset, inte av någon. Man får svära och skrika och smälla i dörrar, men sen räcker det.

Blir åtgärdsprogram på det här;)

Jag avskyr att bråka med barnen, men faktiskt så ingår det ju i uppfostran. De kan inte bete sig illa. Det blir det inga fina människor av. Man kan inte backa, eller låta bli att lägga sig i. Det gäller ju oavsett ålder på ens barn kan jag tycka.

Mina föräldrar talar fortfarande om för mig när jag gör fel 😉

 

Patricia fick skjuts in till stan för att kika på när André kompade en kompis på Skeppet, nåt ställe jag inte varit på, det fanns med all säkerhet inte sist jag var ute och svirade 😉

Jag fick en video därifrån nyss när de sjöng Bon Jovi, så bra musiksmak har de iaf.

Corrinda har två kompisar som ska sova över, de har inga matcher  i helgen, för ovanlighetens skull. Måste vara skönt att få vila lite, de har slitit hårt sista tiden.  Nästa helg är det dags igen 🙂

 

Men, det mesta bleknade ju när bebisnyheten kom  ♥ ♥

Nu ska jag visa bilden på honom för Corrinda, och sen gå och sova 🙂

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Annica

  Har en dotter med pollenallergi och hon har jätteproblem med just kli i halsen. Finns ju även korsallergier som förvärrar problemen. Dottern har mest problem med äpplen och morot(fick nyligen en svår allergichock av att ätit morötter). Även kärnfrukter, nötter och potatis med skal bl a. Så absolut kan det vara det hon känner av i halsen.
  Tack för en trevlig blogg!!
  Kram

 2. Kristina Å.

  Ligger för en gångs skull på soffan medan mina tvillingtjejer fixar middan. Har till och med ett litet glas rosevin bredvid mig.

  Ja alla kanske inte skulle ha körkort när de fyllt ”gubbe”!

  Snart är lördan över men skönt med valborg och lite ledigt mitt i veckan.

  Nu blev jag sugen att titta på en bra film, får se om vi kan hitta på nåt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing