Allmänt

Najs i solen:)

Åhhh vilken härlig dag, jag blir så glad av solen och värmen…fast just värmen var väl iofs halvdan , men med en jacka på så funkade det ju 🙂

Vi har varit ute mer eller mindre hela dagen, hur underbart är inte det då?

Vi fick besök av Familjen Norrström och några av de elva kidsen, och med gården kryllande av ungar kan man ändå bara förundras över att ljudnivån är låg. På riktigt:)

Jordan körde runt på Jamie och Älva i skrindan, och två sekunder efter att bilden är tagen så sträckte sig Jamie så långt ut över kanten att den välte, och stackars Älva fick en bula i pannan 🙁

Men innan dess hade de helkul. Jamie är en pain in the ass, och sprang efter Nellie och tog hennes fina mössa bara för att det var så kul när Nellie blev ledsen…hm, taskmört!

Det släpades fram en ohygglig mängd leksaker, och det är en bra försmak av sommaren när vår gård ser ut som ett lager för vilken leksaksaffär som helst , som dock blivit sprängt i luften 😉  Saker överallt, ju mer ju bättre.

Viktor och Oliver var superduktiga på att pumpa cyklar så det hjälpte de till med och sen cyklades det både hit och dit, och Nellie önskar sig numera en springcykel:

Hon fyller år i morgon , så vem vet 😉

Annars får hon komma och låna Jordans:)

Vår gräsmatta ser så stor ut, men vänta bara tills vi får upp de tre stora studsmattorna, då krymper den betydligt…

Kanske i morgon, det tjatats så gruvligt…!

 

Vi hade en jättetrevlig dag, och snart gör vi om den!

 

Igår fick jag en så fin mugg av Corrinda:

Jag fick tårar i ögonen ♥

Den är så god att dricka kaffe ur, och dessutom bli rman alltid glad och uppmuntrad av att se den, en egoboost, och det behöver man ju lite till mans .

 

Har ni koll på era Teletubbies?

Vem av dem är det här?

 

Jag tycker att likheten är rätt slående:)

 

 

 

Tinky Winky och Jamie 🙂

 

Jordan är min lilla gosegris, han har lugnat ner sig och är inte den rymmare han var för ett tag sen, men han är ändå så kavat att han utan att tveka ger sig ut på egna äventyr. Det finns hopp för att även Jamie ska stila till sig alltså, hihi, han har tagit över rymningspinnen….

Jordan har varit ute så mkt han bara kunnat de sista dagarna, och han är så trött när kvällen kommer att han oftast inte hinner klä av sig utan somnar så fort han sätter sig ner..

Det tar på krafterna med frisk luft.

Novalie fick ju Skylanders när hon drog ut sina tänder, och här är deras samling, jag tycker de är rätt så charmiga så de får stå på TV;n.

Det fattas visst någon?  Jag har ju ingen koll på dem så när jag köper en så hugger jag någon som ser cool ut 😉

Kanske ska skaffa en liten hylla som de kan stå på , så man håller reda på dem.

 

Nu kom Corrinda med nypoppade popcorn  och vill se en film, så tja…man kan ju offra sig 😉

Imorgon är det ledigt, och det är inte mkt som slår den känslan, en ledig måndag!

Det är Kvalborg , det vill säga dagen före Valborg, det kanske bara är i Uppsala som det festas i dagar runt sista april?  Kvalborg, Valborg och Skvalborg, typ…jag har faktiskt ingen koll eftersom jag ju inte är nån större festprisse:)

Jag är nöjd med att äta gott, och gå och titta på en majbrasa på kvällen. ( Gå? Jag menar Köra, för vi har långt till våran, och vem orkar gå när man ändå är nykter ?  hihi)

 

Ok, film var det !!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. nicke

  men du har lilla bilen den borde få plats vid carporten sen kan du plast med skrot framför

  skrot kan du köra till skroten så får du pengar för det så kan du bygga ett stort högt långt garage så du får in din buss i

 2. nicke

  varför parkerar ni inte bilarna utanför garaget för alla din bilder så ni kört in tre bilar efter varandra lite längre bort på tomten

  ser ut som ni garage och carport men där får får bara leksaksbilarna plats hehe

  Carola: Vi har en lång uppfart där bilarna parkeras. Garaget är i slutet av den, och där går det inte in nån buss för porten är för låg, (och det är full av saker i garaget som vi har som förråd)
  Intill garaget är en slags carport, men för typ sportbilar som är låga eller möjöigen små Smarts…det är svårt att manövrera in där och den är alldeles för låg för bussen… Men utmärkt att samla skrot i 😉
  Där har vi cyklar, leksaker och ..tja…skrot:)

 3. Kristina Å.

  Inte många som jag känner som faktiskt har sin bil i garaget, verkar mest vara uppställningsplats för annat. Men det är väl bra det också, gömma undan all bråte man har 😉
  Carola: Jag tror ingen vi känner har bilen i garaget….jo nån kanske, men de flesta gör som vi och samlar annat skit där. Jag skulle dock gärna vilja ha en carport med vindskydd och tak:)

 4. Carola P

  Vad olika det kan vara, här är barna bara lediga på onsdag.
  Härligt med sol och lite värme. Vi fick också ganska mycke sol i helgen, men värmen blåste bort=(. Hoppas ni får en trevlig valborg.
  Kramis

 5. nicke

  är garageporten eran där borde ni städa inne och köra in en bil ni får bygga en friggebod ha på gården ha saker i garage är ju jätte bra ha för bilen

  Carola: Ha bilen i garaget?? Nä där har vi fullt av annat 😉
  Den stora bussen går inte in där, det är för lågt i porten, fast som sagt, det är fullt där redan 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing