AllmäntJordanTips

Yohio till Uppsala

I vår familj så kommer André Zuniga först på idollistan…( nej han kommer EFTER Jon Bon Jovi det behöver ingen tvivla på, hihi) av de enkla anledningarna att han är bra, och att han liksom hör till familjen 🙂

Men som en god efterföljare så kommer ju Yohio.

fc0507ee-61eb-44ae-88da-a647bfe05689

 

 

Nu kommer Yohio hit till Uppsala, så nu på lördag ska jag ta med mig lite tjejer av den mindre årgången och lyssna på honom 🙂

Han ska spela i Svandammshallarna, som jag varit nyfiken på så länge! Det är de gamla tennishallarna som ska rivas, men under några år nu fungerar som bla konsertarenor.

Uppsala är ju lite roliga, för trots att vi är en stor stad så är det fruktansvärt trögt att bygga STORA arenor..Vi har inga. Kommunen backar och drar i bromsen…för visst är det ju bättre att bygga (fula) Uppsala konsert och kongress…som rymmer typ 1200 pers som mest…Detta trots att vi hade en folkomröstning i staden, och NEJ vann stort…haha, men nån fjollpolitiker ville ha ett monument…Inga namn 😉

Hur som helst, det ska bli jättekul, jag tycker att Yohio är så jäkla cool! Jag hade funderingar på att ta med Jordan som verkligen fastnat på honom, men eftersom han är så liten så struntar jag i det. Han vacklar dessutom mellan att Robin Stjernberg är hans bästa idol;)

Eller Sean Banan…Jaja.

 

Idag har vi firat fina Jordan!

Han var på strålande humör hela dagen och berättade för alla att han minsann fyllde år idag, och nu blev han ju stor.

Han längtar så efter att kyrkis ska börja, det gör det nästa vecka, och nu pratar han massor om att man måste vara just fyra år för att få gå på  Ubåten, som är gruppen för 4-5 åringar 🙂

Jamie och han lekte och grejade på ,och eftersom solen sken, och jag måste plugga….så tog jag ut böckerna och satt i solen.

Företagsekonomi…Tja..alltså, riktig så kass på att räkna som jag trodde är jag inte. ÄN..:)

Jag har inga större problem med att räkna ut inkomst och utgift och budgetar hit och dit, bara det att jag inte riktigt kommer fram till svaret på korrekt sätt. Jag får rätt svar, och jag vet hur jag får fram det, men jag måste hoppa över något steg, typ 😉

Sen blev det problem när det plötsligt var en larvig procentfråga!

Jag räknar procent i hur mkt billigare det blir om man har en 25% rabattcheck på H&M…inga problem, jo, jag höftar såklart 😉 men vafan, hur räknar man ut hur många procent mindre det blir om man säljer si och så många färre par skor?

Orka.

Jag ska fråga Jenny om en privatlektion, hon pluggar samma, och är dessutom lärare 🙂 det gäller att ha bra vänner. Vi kan slå  flera flugor ihop  – vi dejtar på Ikea, låter barnen leka medan vi dricker kaffe och räknar …perfekt:)

Det är ganska roligt faktiskt, bara jag kommer på vad det är de vill ha fram så blir det nog bra det här. Tror jag. Hoppas jag 🙂

 

Efter fem timmars plugg, ja det är sant, jag räknade och hade det rätt trevligt med en kopp kaffe, så hade jag ont i nacken.

Jamie sov så jag kröp ihop på soffan och vilade en stund, skönt att få sträcka ut sig. Nacken är bättre, men det gör ont på ett ställe högt upp som jag aldrig har ont på annars. Jag har ju ofta nackproblem, eller det kommer nog från axlarna som åker upp i öronhöjd 😉

 

Janelle och Simon kom över på fika, och Simon hade bakat en supergod sockerkaka som vi kalasade på…Bilder finns hos Janelle..

Ja, snart ska jag se till att få hit dem åxå…

Jordan fick blåsa ut ett sifferljus med en fyra på, och han var så nöjd. Lite glass och chokladfingrar till fikat blev det åxå.

Syrran kom och hämtade mig för cirkelfys, och hade med sig en liten present till Jordan, en cool bil.

Jordan älskar bilar, han sover helst med dem, och de här som är aningens större och i plåt gillar han mest.

Vi susade iväg, och svettades på ett flåsigt pass, massa puls. Härligt 🙂

 

Köpte mjölk på vägen hem, jag önskar mig en pipeline direkt från Arla i julklapp….kan man få det tro? 🙂

Jordan var trött och nöjd med sin dag, och vi ska fira mer med släkt och vänner så småningom.

När det hinns med, det är mkt nu framöver – kul!

 

Nu ska jag hoppa i säng, jag sov dåligt natten till idag, av ingen anledning alls tror jag, kanske för att det var måndag 😉

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Ulrika

    Har också varit på föreställningar på Uppsala k & k och tycker inte alls att den är ful. Däremot finns det väl tillräckligt med stora arenor landet runt, smart av Uppsala att spara pengarna här tycker jag….

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting