Allmänt

Sant

20130903-074646.jpg

Klok man 🙂

Jag gillar de här ordspråken som figurerar på Facebook 🙂
De slår ofta huvudet på spiken .

20130903-075552.jpg

Och en favorit :

20130903-075620.jpg

Kommentarer

 1. Pillan m. 3 gullungar

  Jag brukar aldrig kommentera på sin blogg, men läser ibland.
  Ville bara skicka dig en stor kram, det verkar som om du behöver det just nu!

  Hoppas att vad det nu är som tynger dig ska lösa sig till det bästa och att du kan uppskatta de små glädjeämnena i vardagen.

  Hälsningar
  Pillan

 2. Anna-Karin

  Inte att förglömma din kloka gadd du har på ryggen!! Kramar om och hoppas allt löser sig till det bästa för dig och dina!

 3. Ulrica

  Hej! Jag har ett superbra tips angående procenträkning!
  Tänk dig en triangel med ett vågrätt streck i mitten. Ovanför skriver du D som i delen. Under strecket skriver du först P som i procent ( när du använder den är procent omvandlat till hundradel, 0.25 för 25% osv) sedan sätter du ett gångertecken emellan och sedan skriver du H för hela. När du tex vill veta delen håller du för den och ser då att du ska ta procent gånger hela så får du svaret osv. Ursäkta den mycket övertydliga beskrivningen men detta funkar så bra! Jag är ganska bra på matte men det är så enkelt att tänka såhär. Lycka till med studierna!!!
  Kram Ulrica

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing