Allmänt

Sola och bada och Pîna Colada :)

Fast minus både bad och pîna colada då 😉

Men SOL har det varit, och jag njuter av varenda liten sekund, för vem vet när det blir sol nästa gång 🙂

Jag är inte så deppig som det kanske verkade i föregående inlägg, men jag gillar ju de här ordspråken, och nu hade jag bara deppiga i mobilen , övriga hade jag raderat i sista Jagmåstetömmaminmobilpåbilderfördeninnehållertypenmiljon…. rensningen 🙂

Jag är dessutom väldigt svag för töntiga ordvitsar, haha.

Om ni bara visste hur taskig humor jag kan ha..omg 😉

 

Idag var det upp och väcka barnen, och jag var så trött, så in i norden trött, och jag fattar liksom inte varför? Eller jo det kan ju ha att göra med att jag av nån anledning inte sover på nätterna, men vad det beror på vet jag inte. Här har jag legat i tält hela sommaren, med ljudisolering 0,0…och grannar som pratat bokstavligen inpå knuten, och sovit som en stock, men nu…när det är tyst och stilla…?

Är det kanske FÖR tyst?

Jaja, det ger sig väl snart. Men eftersom varken Jordan eller Jamie vaknade så kröp jag såklart ner i sängen igen efter att jag vinkat av de andra 🙂

Där sov jag gott en stund till, härligt.

Sen kom min pappa på ett litet besök, han var impad av att jag bytt bilbatteriet själv och inte behövt vänta på honom, men vad sjutton, han har ju lärt mig väl 🙂

De har varit i Berlin på semester och de hade haft det kalasbra.

Småkillarna gick ut och lekte och jag tog med kaffet och böckerna ut i solen och sen pluggade jag några timmar.

Sen satt jag en lång stund och bara njöt i solen åxå, och önskade att den där Pîna coladan kunnat komma flygande…:)  ( vad är det egentligen? med all säkerhet nåt jag inte gillar , hihi men det låter trevligt..)

 

Tjejerna kom från skolan, och det blev full fart hemma.

Alla gatans ungar springer mellan husen här, på sommaren är det verkligen full rulle, men det blir inte samma på vintern när det tar typ en kvart för att klä på sig innan man kan gå och fråga om grannen vill leka…så kan de inte det och man får gå hem igen och klä av sig;)

Jamie får ju inte följa med, men ibland lyckas han smita ut och då är det full fart på Wigglekarten till de andra, och en lycklig Jamie som man får försöka lura in igen 😉

Idag ville han inte sova middag, han sov ju länge på morgonen så det är förståeligt , men han blir rätt besvärlig när han inte sovit. När Jamie blir trött så blir han som en kanin på speed… han är överallt, högt och lågt, samtidigt. Han blir helt maniskt busig, och gör sattyg  hela tiden, och bara skrattar när han får skäll…jihaaaa!

Så det förvånade liksom inte att han plötsligt stod med en tandborste i munnen och tandkräm över hela sig…eller att han satt PÅ bordet eller ens att han använde kattlådan som sandlåda…:/

 

Jag åkte och tränade, ett flexpass, nu på kvällen. Det var inte planerat så, men eftersom nästa pass inte är förrän på torsdag så kändes det helt enkelt skittråkigt och jättelångt dit…När jag satte mig i bilen så höll jag på att gäspa käkarna ur led, och jag var allt annat än taggad på att att träna, men sen blir det ju kul. Flex är ett töj och böj-pass, rörlighet, och det är så jäkla skönt. Jag känner mig som ett kassaskåp mellan varven, osmidig där de andra liksom bara är mjuka…så det är välbehövligt.

 

Imorgon ska jag till skolan, de ska gå igenom studieteknik, och eftersom det är något jag aldrig fått lära mig, så ska jag se om de kan tipsa om nåt klokt:)

Och anledningen till att jag är så trött på morgonen kanske, men bara KANSKE, kan ha att göra med att jag sitter här, mitt i natten, pigg som en uggla, och inte vill gå och lägga mig?  😉

Jag är en kvällsmänniska, vad kan jag säga 🙂

 

Nu ska jag alltså ta och hoppa i säng, jag ber att få återkomma i morgon 🙂

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

 1. Nettan

  Tycker det är härligt att det finns flera kvällsmänniskor, alla verkar ta för givet att att det bara är tonåringar som gillar att vara uppe sent… Men det finns andra med 😉
  Sett att många skriver att de läser dina inlägg till frukosten, själv så brukar det ofta bli det sista jag gör innan jag somnar. Oftast får man då avsluta dagen med ett gott skratt eller två då du alltid skriver så bra och ärligt 🙂

 2. Neta

  Ananas och kokos har jag för mig. Jag är också kvällsmänniska och tillåter mig numera att vara det också eftersom jag fick sjukpension nyligen. Så frukost vid 11-12, lunch vid 15 och middag till TV vid 20 är normalt här. Sällan släcker jag före 02.

 3. Jane

  Pina colada, måste vara bland 80-talets godaste drink.
  Rom, annanasjos och kokos, typ Malibu 😀
  Serveras gärna med ett lite paraply 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing