Allmänt

Vinn Yohio

Eller ja iofs vinner ni inte själva personen Yohio såklart, synd va?
Jag menar, vem skulle inte vilja ha den Sötnosen hemma ? 😉
Jodå jag vet att han är typ ..18…?

Nog om det, Yohio är jättesöt och jätteduktig, och nu kan en av er vinna två stycken biljetter till hans konsert nu på lördag i Uppsala 🙂

Lämpligt är alltså att ni bor i krokarna .

Jag vill veta var i Uppsala han ska spela , så lämna en kommentar med rätt svar, så är ni med och tävlar !
Biljetterna kommer finnas i biljettkassan.
Senast i morgon torsdag kl 16.00 måste ni lämna kommentaren .

Lycka till 🙂

20130904-144624.jpg

Kommentarer

 1. Cecilia

  Jag har två pojkar (8+9) år som fullkomligt avgudar Yohio. De har bilder,planscher och egengjorda skyltar i sitt rum. Yohio har blivit något av en förebild för dem då han visat att det är ok att vara annorlunda. De har alltid tyckt om att klä sig i rosa, flärdfulla annorlunda kläder, färga håret rosa och showa och dansa,vilket inte alltid är accepterat för killar. I och med Yohios genombrott i Sverige har de som sagt någon att se upp till samtidigt som folk runtomkring accepterat detta på ett helt annat sätt. Enda problemet vid eventuell vinst är att bestämma vem av dem som får gå…då de är lite för små för att gå själva;)
  Yohio kommet att spela i Svandamshallarna:)

 2. Mio

  Jag har två systrar 9 och 15 år som jag gärna vill överraska med att skicka dem till svandammshallarna på lördag. Då kan jag få ge dem något för de är så snälla mot mig.

 3. Lina 6 barnsmamma

  I Svandammshallarna spelar han.
  Jag skulle bli Såå poppis hos min tjejer 9 och 12 om jag vann biljetterna det är ju aldrig fel lixom;)

 4. sara

  Svanbyhallarna!

  Skulle vara kul att gå med dottern,
  då killarna i familjen ska på stcc på tierps arena!

  Så det blir lite tjej mys för mor och dotter 😉

 5. Nettan

  Svandammshallarna spelar han i!
  Min dotter skulle bli mäkta imonerad om hon fick gå 🙂 Hon saknar mamma dotter tid och vill gärna få lite paus från brorsan så det här skulle va ett klockrent tillfälle!
  Vi bor i Upplands Väsby men åkte även till Uppsala sist yohio var i Gränby. Den signerade affischen har blivit inramad och fått en hedrande plats i hallen mellan barnens sovrum…

 6. Camilla.S.

  Han spelar i Svandammshallarna! Första gången jag tävlar om något på en blogg så nu hoppas jag på vinst så jag kan gå på konsert med 9-åriga dottern.

 7. Hanna Lindkvist

  Hej Han spelar i svandammshallarna 🙂 Har ett fosterbarn på 11 år som avgudar yoiho , skulle va så himla roligt att överaska honom. kram

 8. Caroline

  Svandammshallarna spelar han och för att vara mer specifik så ligger det mittemot Ackis! Har en brorsdotter som skulle bli superglad över detta, perfekt födelsedagspresent till henne från mig få hon fyller år på söndag 🙂

 9. carola

  i Svandammshallarna spelar han och det vore fantastiskt om min idag febriga dotter på 13 år fick gå dit på lördag!!!!!! ( å jag följer gärna med!!!)

 10. Malena

  Svandammshallarna. Skulle vara kanon att få gå med min snart 9åriga dotter och se hennes stora idol. Lär ju inte bli så mycket sånt sen på ett tag eftersom jag snart får mitt fjärde barn. Bor en mil utanför uppsala

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing