Allmänt

Yohio!!

Åh nu väntar vi….
Jag har imponerats så av att den här killen skriver allt sitt material själv så jag ser fram emot det här 🙂
Novalie och Trixie åxå 🙂

20130907-185514.jpg

Kommentarer

 1. Ida

  Tycker inte du ska känna någon press att du ”måste” berätta vad som hänt. Du välje själv om och när du i såfall vill berätta. Du har ingen skyldighet alls att redogöra för allt som händer i ditt liv. Jag kan förstå att många(inklusive jag själv) är nyfikna men bara för det så ska du inte berätta något som inte känns helt rätt.

 2. Eva

  Det är ingen som sagt att de är det eller för den delen inte är det, Carola får berätta vilket , OM hon vill och NÄR hon vill. Jag läser Carolas blogg för att hon väljer att se positivt på livet och för att hon skriver på ett för mig roligt sätt. Tycker det är så himla tråkigt när en del bara ska ta reda på en massa , i mina ögon, skvaller. skaffa er egna liv istället! Tack Carola för en underhållande blogg, kram till dig!

 3. Helene

  Hej! Tack för en jätte trevlig blogg! Har ett krävande arbete och när jag har en stund över, brukar jag läsa… Du är jätte härlig! Mina tre barn har nyss lämnat boet. Känner igen mig själv när man stod mitt uppe i allt! Nästan varje söndag käkar vi gott tillsammans. Jag gav eller ger mina barn mycket stöd kärlek, men jag ställer krav. Allt man gjort och gör får man tillbaka dubbelt upp. Man har sina dagar då man undrar var man ska hämta kraft! Men vem är alltid på topp? Lycka till med dina studier, träning och alla fina barnen. Njut av dagen!

 4. Charlotte

  Tack snälla tack snälla tack snälla!!!

  Nu känner jag mig jättedum för jag tror jag glömde tacka dig när vi sågs idag men jag blev liksom lite tagen av hur du såg ut i verkligheten – du är så himla SNYGG! det var jag inte beredd på – och hela situationen med Yohio och allt.

  Men – ett jättestort tack!!!! Det var en rolig konsert och en jättelyckad signering för Hagar och vi hade toppenkul.

  Förlåt att ajg inte kunde uppföra mig som folk =P

  Carola ; haha, men åh tack<3 jag blir aldrig kallad snygg så nu ska jag leva på dina ord Länge 🙂
  Du sa visst tack, det är jag nästan säker på, och jag tycker det var så kul att du kom fram:)
  Visst var det en härlig konsert, jag gillar Yohio han är cool 😉
  Vi orkade dock inte köa för autograf men kikade lite på honom när han satt där:)
  Härligt att ni hade det kul, hälsa till Hagar 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing