Allmänt

Oj då..jag har inte dött…

Fast så frånvarande som jag varit kan man nästan tro det!

Men jag har suttit med näsan i böckerna, och försökt fatta vad det EGENTLIGEN är de vill att man ska svara på , och hur mkt man kan skriva av texten fast med egna ord..haha.

Jag kom fram till…inget.

Men nu är de två första stora uppgifterna gjorda, och inlämnade. Jag vet ju inte vad de vill ha, hur man ska skriva och vad man ska tänka på, så jag ser det som en övning….iofs en övning som betygssätts, men vad sjutton.

 

Vi backar bandet lite….

Yohio!!

Åh lilla fina Yohio:) Vilken artist vi har där, han sjöng på japanska, growlade, tog falsettoner för att i nästa sekund få till mörka toner.

Jodå, jag gillade det, och tjejerna gillade det.

Helt ärligt hade jag inte hört mer än just precis Heartbreak hotel och nån till, men jag blev inte missnöjd, snarare positivt överraskad.

Här skulle jag då ha en bild på Yohio, men det gick ju inte att fota där så det blev inga:)

Däremot en skitkul bild från Facebook eller Instagram som Mirka lade ut, och jag var liksom tvungen att spara till samlingen:

IMG_8252

 

Precis så är det ju:)

Jag har många exempel, men av hänsyn till de stupida det berör så får jag vara tyst.Haha.

 

Söndag var vi bortbjudna till Annelie och tjejerna, och det var som alltid väldigt trevligt. Att solen strålade och det var högsommar igen gjorde ju inget alls, det här vädret alltså….♥

Måndag, det var igår va?

Då jäklar, satt jag från 07.15 till 22.30 med en äcklig jäkla uppgift i kommunikation och information. En rolig uppgift OM jag hade behärskat Word, vilket jag inte gör…så uppgiften i sig var rolig, men när man liksom inte begriper hur man gör det, då blir det besvärligt.

Att hela huvudet var tjockt av snor gjorde väl inte saken enklare… Till sist kom Jenny över för att försöka hjälpa upp det hela, och löste de mest akuta frågetecknen. Jag ska fan bli en stjärna på word, jag avskyr att inte kunna sånt.

Så där satt jag, Jordan och Jamie skuttade runt och lekte, och jag satt och blev tröttare och tröttare, och när jag så efter en hel dag var klar, nej, inte klar men så klar som jag kunde bli och skiten skulle ju in, så var det bara till att ge sig på Företagsekonomin.

Ha, det är roligt! Jo, jag tycker det är kul, men hjärncellen har haft semester lite för länge, snart har jag ruskat liv i den 🙂

Men nog är det roligt att lära sig saker, och att ta sig an uppgifter. Jag menar inte att vara gnällig, för det är kul :=)

 

Idag började så Äntligen kyrkis för Jordan!

Som han längtat och väntat, först hela sommaren, och sen när de andra började skolan….- Men när börjar jag då, mamma?

Idag började han, och han kunde inte varit lyckligare.

Som alltid så sitter föräldrarna kvar första dagen, sen sitter vi ofta kvar utanför och fikar och snackar, men idag var vi inne med barnen, vilket Jordan inte alls tyckte var nödvändigt, men accepterade.

JAG ville ju för bövelen åxå prata, även jag har ju haft kyrkisabstinens 😉

 

När vi åkte därifrån passade jag på att handla på Citygross, och sen for jag hemåt.

Där packade jag upp och sen dammsög jag det extremt smuliga köket, fattar inte att bara för att jag är fast i plugg edyl en dag så förfaller hela huset?

En kompis kom på besök, och jäklar vad han skrämde mig, jag hörde ju inget eftersom dammsugaren var på, och plötsligt så stod han bara där, och japp, jag hoppade högt och skrek;) Undrar vem som skrämde vem ;)?

Jag är extremt lättskrämd, och ungarna tycker det är skitkul att skrämmas, speciellt om jag står nere i tvättstugan är jag ett enkelt offer, för där hör jag inte att folk kommer, så plötsligt så står de bara där, och jag hoppar och tjoar..Utan att de ens gjort nåt.

Jag har blivit så förbannad massor av gånger, för det är ju lite så man reagerar, med ilska, och skällt ut dem, och sagt att ni kan väl för sjutton sjunga eller nåt när ni kommer så man HÖR er:)

Jag blir ju inte rädd på riktigt, men skrämd. Det var samma sak när André kom hem hit en kväll, och jag inte hörde honom, och han plötsligt bara säger Hej . Simon har skrämt mig både en och två gånger åxå, för de är liksom inte vad jag förväntar mig.

Om jag förväntar mig en liten meterhög människa och det ist kommer in en tvåmeters….då blir det spring-för-livet mode 😉

 

Hm, tja, sen var det inte så mkt mer med den här dagen, mer än fika lite, laga mat, och bädda rent i min, Jordan och Jamies sängar…

Lovelia har sovit bredvid mig , och även Jordan, för jag lyfte över Jamie en natt till Jordans spjälssäng när han kissat igenom sin blöja, som alltid, det finns ingen som håller för honom..och alltså först fick flytta på Jordan…och sen kissade Jamie ner den sängen med:/

Både Lovelia och Jordan vill ha välling, och de har kladdat ner lite här och var , och det luktar ju så äckligt…så det blev nödvändigt med renbäddning.

Nu är ordningen återställd, och alla barn kan återgå till sina sängplatser:)

 

Imorgon ska jag fan inte göra mer än nödvändigt, i pluggväg, men jag ska försöka städa, och byta kontakt tillsammans med pappa, och sen gå på ett föräldramöte på kvällen …ett av flera nu framöver 😉

Att man kan längta efter att få storröja? Men det är så otroligt stökigt här hemma att det faktiskt inte är ett dugg trevligt, jag såg hur soffan såg ut idag åxå…men jösses, den är rosa från början men nu var den mest bara grådassig..Urk.

Ska slänga ut soffkuddarna på studsmattan tror jag så kan ungarna hoppa på dem lite, det borde väl vara ungefär som att piska dem va?

Kuddarna, inte barnen:)

Och sen byta överdrag till dem som är gråa från början ..

Det blir nog bra. Sitta i solen hoppas jag på också:)

Jag är förkyld , mår inte ett dugg dåligt, men är  snorig och det är ju drygt. Men hoppas att det inte blir värre, för jag har redan ställt in en träning den här veckan…och fler vill jag inte avstå. Så är det bara:)

På torsdag siktar jag på HIT.

 

Nu ska jag sova!

Hörs snart igen ♥

 

Kommentarer

 1. Jenny

  Så underbart att du är tillbaka, älskar dina inlägg!!
  Haha vad kul att höra att nån är lika lättskrämd som jag =)
  Kan också bli riktigt förbannad när jag blir skraj, och sen skäms jag lite..
  Tack för en riktig toppenblogg =)
  KRAM //Jenny

 2. monica

  Jag är så imponerad av dig som fixar allt!
  Rekommenderar också plastad frotte till sängarna. Vi har i alla sängar för både kiss&kräks olyckor. Vi har redan avverkat säsongens första magsjuka nu i helgen. Vi har bara två barn men det räcker just då. Tänker ofta på dig och mirka när jag tycker att jag har mycket att göra. Kramar!!!

 3. madde

  men va ledsamt med nedkissade sängar ofta? Dricker han stora mängder välling eller så till kvällen? Mina små ha ju alltid druckit välling till natten men de ha aldrig vart nån fara för läckage. Funkar de me sånna underlägg man bäddar till äldre kanske? Dom är faktiskt toppen att bädda under lakandet vid kudde vid magsjuketider 😛
  Ha en toppendag å lycka till me pluggandet 🙂

 4. Emma

  För det första; älskar att läsa din blogg & kikar in här varje dag!
  Ett superbra tips mot förkylning o onda halsar; ingefärste med citron, finns att köpa färdig. Friggs är det som gör det! Tar alltid lite honung i. Färsk ingefära är oxå super, nu när jag va förkyld sist drack jag både te o åt ingefära o förkylningen va över på ett par tre dagar. Ger barnen teet när dem e snoriga o de förkortar förkylningstiden.
  Hoppas förkylningen blir bättre snart o att du får bra betyg på upogifterna

 5. Maria

  Himmel så duktig du är 😀 Att ta hand om alla barnen, huset och dessutom studera är beundransvärt.
  Själv läste jag en 2-årig transportutbildning på distans och jag är 50+ så jag vet vad du pratar om :-O
  Hoppas dagen idag blir precis som du tänkt och att du hinner med alla måsten, som man gärna vill bortse ifrån 😉
  Ha en underbar dag 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing