Allmänt

C C C :)

Fick ett mail från skolan, om att min uppgift i Kommunikation och Information rättats och betygsatts…

Fullt medveten om att jag inte fattade vad de ville ha, och att mina undermåliga kunskaper i Word ställde till det, jag satt ju alltså typ 15 timmar i sträck för att få till skiten, så loggade jag moloken in för att skåda eländet, och döm om min förvåning när jag fått ett C 🙂

Eftersom jag innan kursen siktat på E för att jag inte hade en aning om hur det går till att plugga, så måste jag ju erkänna att jag faktiskt blev glad 🙂

Ett C i den första betyguppgiften, som kändes som att det skulle bli ett Ö….jag failade inte i första omgången iaf :

 

Min förkylning är nästan borta, så jag borde kunna träna i morgon – härligt!

Jag tackar för era tips:)

Vad det gäller plastad frotté i sängarna så har jag det i alla, hela tiden. Ibland så fattas det i nån säng, och det är ju såklart alltid just den som blir nedsölad på nåt vis..

Jamie dricker massa välling, och sen kissar han alltid massor åt gången även på dagtid, så det är inte helt enkelt med blöjor till honom, jag har provat de allra flesta.

Just nu fungerar Blöjbudets bra! Jag får byta rätt ofta, men de håller tätt.

3-3

  De beställs på nätet, och levereras hem, skitsmidigt!

Dessutom, och det här är viktigt…de luktar inte illa! Jag kan bara inte med vissa av Pampers blöjor som luktar konstigt.

Jag får alltid byta minst en gång per natt, oavsett vilken blöja jag har på honom, ibland blir det läckage ändå, och det är så jäkla surt att behöva bädda rent  mitt i natten..

Så då händer det att jag flyttar över Jordan till mig, och lägger Jamie i hans säng 🙂

Nån av er tyckte det var märkligt att en kille på fyra år ligger i spjälsäng, och det är ju inte direkt nödvändigt, men Jordan älskar sin spjälis 🙂  Lovelia och Trixie var likadana, och när Trixie började sova i stor säng i eget rum, så kom hon ibland intraskandes på natten när hon vaknat. Inte kröp hon upp till oss i stora sängen inte, nix, hon kröp upp i sin gamla spjälsäng ♥

Dessutom, så ryms de två spjälsängarna perfekt längs ena väggen, med en byrå emellan, så jag har inte ens nämnt att han kan sova i stor säng 😉

Så småningom så ska de två dela rum, och får då en våningssäng.

 

Så här snygga är mina köksfönster..?

 

IMG_8292

 

Något har hänt med dem, och det var inte jag 😉

Nej, jag har inte åtgärdat det än heller för jag har inte haft tid….

Idag hade jag höga ambitioner på vad jag skulle göra, det var röj och städ på schemat, men först väcka barnen och skicka iväg dem till skolan, sen satt jag och pratade i köket med André om allt och inget, för att plötsligt inse att klockan var 8.40, och kyrkis börjar 9.00…båda killarna sover…Okey, dags att göra ett ryck:)

Vi var där 9.10, och då påminde de andra mammorna mig om att jag skulle sjunga med Jamie idag..jag har verkligen inte kommit in i mina och småpojkarnas rutiner än, men så började de ju igår 😉

Ingen idé att åka hem alltså, utan vi satt kvar, och sen gick vi in och sjöng.

Jamie tycker jättemkt om det, men han är rysligt avvaktande, och vill bara sitta i mitt knä hela tiden. Han är ju van vid kyrkans alla lokaler och personal sen han föddes, vi är ju där halva veckorna! men ändå är han inte helt bekväm. Jag måste vara nära, och eftersom han ju är en liten kille med spring i benen och inte så ofta sitter still, så tycker jag det är supermysigt att han är lite gosig och vill vara i famnen 🙂

Jag passar på 🙂

 

Sen hem, och där började jag bra med att kalka av våra två kaffemaskiner, en Nespresso, och en Tassimo . Ja, det är onödigt med två, men vi fick Tassimon, och de kompletterar varandra bra. Nu är båda rena och fina igen efter att ha stått och dassat igen under sommaren.

Sen….ringde telefonen, och min gamla goda vän ringde. Och vi pratade i tre och en halv timme!  Tja, och sen var ju dagen typ slut 😉

Vi bor för långt ifrån varandra nu, men jag vet att jag kan ringa när som helst om det behövs, även om det var länge sen vi pratades vid, sådana vänner växer inte på träd ♥

Jag har få nära vänner, men jäklar alltså, vilka fina underbaringar de är!!

Ni vet vilka ni är ♥

 

Jag kom helt av mig i mitt röjande, och faktiskt så gör det inget. Jag ägnar mig hellre åt människor än att städa, och  inte lär ju städningen springa ifrån en heller, så det man inte gör idag får man göra imorgon, haha.

 

Lite middag skulle ju fixas, och det fick bli rester, av de mest skilda slag, spagetti och kött, blodpudding och fiskgryta…

Ungarna älskar blodpudding, men jag har inte riktigt samma förtjusning för det.

 

Imorse skickade jag en bild till Patricia som stämmer så bra på henne:

IMG_8293

 

Hon är så rädd för spindlar 🙂

Vi har STORA rackare här hemma, vanliga husspindlar på anabola, och jag tycker inte heller de är roliga, speciellt inte när de springer för de är ju svinsnabba!

Nån gav mig ett tips om att spraya med pepparmint, och det gör ungarna, så ibland möts man av en tung doft av mint…Det är möjligt att det funkar, jag vet faktiskt inte.

 

Imorgon är det en ny dag, och jag ska väl städa då förstås, så jag slipper ha det hängande över mig, men jag får fikabesök i morgon, för Mio kommer och hälsar på 🙂

Han tar med sin mamma förstås, och jag hoppas vi kan ta en härlig promenad.

Sen HIT, så det vete sjutton om jag hinner städa, haha, men som sagt, ingen lär ta det ifrån mig 😉

Nu ska jag sova!

Natti natti 🙂

 

 

 

 

 

 

IMG_8294

 

Kommentarer

 1. H.N

  Jag har alltid Torsdagar som den största städdagen och nu är jag klar och bara sitter och kopplar av.
  En fråga till dig eller om någon annan vill svara.
  Du är ju rätt ofta på Ikea har dom plockat fram julsakerna ännu?
  Vi har några mil dit och vill vara säker på att det är framme.
  Jag är inte så förtjust i Ikea men för dotterns skull offrar jag mig.

  Carola: inte när jag var där förra veckan iaf 🙂

 2. Lina

  Viktigast är ju att du får jobb efter utbildningen och då tror jag inte att betyg är avgörande utan snarare kontakter och referenser. Ingår praktik? I så fall är det ju viktigt att du får en plats där du kan tänka dig att jobba i framtiden.

  Lycka till med studierna och det låter sunt med en lagom ambitionsnivå.

 3. Micha

  Tänkte bara fråga hur du ser på amning, jag ammar min 1 åring och alla tycker det är konstigt och äckligt, självklart helammar jag inte honom, men sen kom jag på att du ammat något av dina barn länge så undrar hur du ser på det vilken ålder du slutade samt hur du slutade. Jag har försökt sluta men han skriker bara ”jammie” och vill ha mer har inte hjärta till att tvinga honom att sluta när han gillar det så <3 kram

 4. Carina

  Grattis till ditt C!
  Fattar inte hur du hinner och har ork.
  Tummen upp till dig! Jag har bara en bråkdel av din mängd barn, vilket ger bara en bråkdel av tvätt, disk, städning osv… men jag tycker att jag har dåligt med tid till skolan.

 5. Camilla hockeymamma

  Ser ut som du har ett glas i ditt fönster som heter isolerglas,i bland blir det punka i dem och då måste de bytas ut ja det är väl inte bråttom men var det lider och tyvärr så får du leva med konstiga ränder på fönstret.

  Carola: ingen punka däremot kladdiga fingrar 😉

 6. Anna T

  Under vår värsta kissa i sängen period här hemma bäddade jag dubbelt i sängen. Kiss skydd lakan, kiss skydd, lakan, bara att dra bort översta omgången å så var det tort under. Smidigt mitt i natten :-))

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing