Allmänt

Torsdag..

Bra rubrik va?

😉

Jag ska hoppa i säng alldeles snart, för det är så jobbigt att vakna på morgonen:) men lite måste jag ju skriva om dagen.

Det är så dimmigt när man kliver upp att det inte är riktigt klokt, och den ligger kvar till framåt förmiddagen, men det är varmt ute. Underbart!

Jag skickade barnen till skolan, och sen väntade jag på att småkillarna skulle vakna, och de kom uttraskande tillsammans från sovrummet vid halv nio ♥ rufsiga och gäspande.

Gjorde de iordning och så skjutsade vi Jordan till kyrkis, och for och tankade…det är inte kul att tanka bussen…förutom att det tar en evighet att fylla i 75 liter, så är det ju typ svindyrt.. Jag gillar bättre att tanka mazdan, där hinner man knappt trycka in knappen så är den full 🙂

Hem och städa, och min vana trogen så städar jag lite överallt, samtidigt.. Det innebär ju att det blir aningens bättre överallt, men inte toppen någonstans:)

Fick undan en massa skit som låg, och plocka massa skräp…fattar inte varför ingen fattat hur den fina uppfinningen SOPTUNNA funkar?

Fast jag vet ju vissa vuxna som inte heller fattat grejen med att slänga saker där de är menade, soptippen tex…

Eftersom jag själv går runt med fickor och väskor fulla av skräp som jag inte kunnat bli av med för att det inte funnits sopkorg, så begriper jag inte. Är det  bara jag som är uppvuxen med Håll Sverige rent- kampanjen?

Ännu mindre fattar jag varför MINA ungar inte slänger sopor där det ska vara? När jag, när jag ser det, ylar som en varg och skäller ut dem efter noter..?

Grrr.

 

Helen kom och avbröt mig , så jag behövde inte känna att jag röjde ihjäl mig, och vad ännu bättre var…hon hade med sig fika 🙂

Först tog vi en prommis för att hämta Jordan på kyrkis, han blev sur när han insåg att han var tvungen att GÅ hem…latmask;) och sen fikade vi kladdkaka och vispgrädde. Mums!

Solen sken och vi satt ute hela tiden, det är ju bara för härligt.

 

Hon åkte vid tre-tiden, och jag lagade middag som de sen fick värma på när jag var och tränade.

För det var ju HIT 🙂

Med Anders, och det funkar lika bra som Björn, dock kändes det extremt väl att jag varit förkyld…usch vad tungt det var ..

Får lov att bli bättre på cirkelfysen i morgon 🙂

 

Hem, duscha, röja köket, landa i soffan framför Broadchurch, och nu ska jag sova .

Imorgon har jag inga planer än, mer än massa ”borden” men jag får se vad det blir 🙂

 

IMG_8276

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Elin A

    Åh den är ju så bra den serien. Nu vet jag hur det slutar he he. Kunde inte låta bli igår så vi såg den utan svensk text, inte helt lätt att förstå vad de sa. Ha en skön helg.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting