Allmänt

Hallå killar ??

Alltså… Men jag då?
Det här är min säng, ni har egna !

20130923-002614.jpg

Dessutom sprider ni ut er så det är omöjligt att få plats utan att störa er …
Men vet ni… Jag älskar er 🙂

Kommentarer

  1. Gunilla

    Håller med ovanstående! Din blogg är klar bäst att läsa! Förstår att du har o haft det tufft ensam med alla barnen som jag förstår! Vad som nu än har hänt så gör du det fantastiskt bra!!

  2. Maja

    Idag bara måste jag skriva en rad. Jag har flera gånger tänkt att skriva en kommentar, men det blir inte av. Vet du, jag tycker att du är en riktigt fantastisk supermamma! Jag hoppas att du berömmer dig själv riktigt ofta. Jag är en 31 årig mamma till två småbarn som varje dag blir inspirerad av dig. Var hämtar du all din ork ifrån? Du har nio fina barn, två husdjur, hus med trädgård, bil och husvagn som du underhåller. Dessutom studerar du! Du verkar ha en fantastisk humor och du tränar regelbundet! Du har sunda värderingar som du står för (jag delar för övrigt helt dina tankar avseende tidig start i förskola). Du skjutsar dina barn till aktiviteter och hittar på roliga saker på helgerna. Det verkar för övrigt som att du ofta gör allt detta med ett leende. Jag mötte dig i Gränby i juni. Ni gick till Gallerix och jag antog att du skulle handla till studenten. Du hade med dig åtminstone sex barn och full kontroll på situationen. Jag hade svårt att hålla koll på mina två som satt i vagn ;). Jag tänkte hälsa, men ville inte störa dig med barnen. Du var både vältränad och välklädd. Själv hade jag tagit på mig det som låg närmast stolen. Jag kommer absolut att läsa din blogg på UNT. Du inspirerar som den starka supermamman du framstår som. Heja dig!

    Carola: Åh vad glad jag blir av din kommentar!! Tusen tack <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing