Allmänt

Småkillarna och jag…

..har idag varit på Gränby Köpcentrum och shoppat.

Whihaa;)

 

PicMonkey2 Collage

 

Jag är inte tjock, det är tröjan som ser konstig ut:)  och det var inte till mig jag shoppade, tyvärr 😉

 

Det började på allra bästa sätt med att jag precis innanför dörrarna, på en ingång jag normalt aldrig använder, jag parkerar alltid på ett annat ställe, men av nån anledning frångick jag mina principer idag, träffade på en välbekant person…

Nejmen var inte det där??  Jovisst var det ju det!  Magdalena 🙂

Jag spatserade fram och vi kramades, det var hur länge sen som helst som vi sågs, men vi har pratat i telefon alldeles nyligen.

Vi är gamla skolkamrater, vi träffades på uppropet i gymnasiet, och sen hängde vi ihop som ler och långhalm de två åren i skolan, innan vi började jobba, och sen blir det ju mer sporadiskt, men jag räknar henne som en av mina allra bästa vänner ♥

Ni vet, en sån vän man kan ringa mitt i natten om det skulle behövas .

Förresten är alla mina vänner sådana, annars är de bara bekanta:) Jag har inte många vänner, men de är underbara ♥

Hur som helst så stod hon där med sin svägerska, och berättade att de minsann landat bara några timmar tidigare efter en långweekend i London 🙂

Jag visste att de skulle dit, men trodde att de skulle komma hem som igår.

Deras makar kom efter en stund, de hade känt ett oemotståndligt behov av att få shoppa på Claes Ohlsson…efter flera dagar i London??  Knäppa karlar 😉

Vi pratade en stund, försökte få ihop en helg att träffas, och snart ses vi nog!  Härligt!  De bor tio mil bort, och det blir aldrig av.

 

När vi skilts åt så gick jag och killarna upp till Cubus för att köpa nya jeans till Robban. Han är en såndär kille som inte gillar nya saker…han använder ett par byxor tills de är trasor, och att hinna tvätta dem är ett litet projekt 🙂

Igår ledsnade jag och bestämde mig för att nu ska han ha nya, vare sig han vill eller inte. De han har är trasiga, och även om det är modernt så får det finnas gränser 😉

Jag hittade ett par supersnygga jeans, men i exakt den storlek han har , som jag chansade på, men efter att han provat dem måste jag försöka byta, men de fanns inte där så jag hoppas på Boländerna.  Ett par svarta i rätt storlek fick jag med mig och de var perfekta, och blev godkända, så pass att han tog på dem direkt 🙂

Robban är smal, man kan säga spinkig, haha, så jeans i skinny, sitter som baggy på honom…jaja.

 

Jordan hade sett att de hade glass, och ville ha, och eftersom jag var nyfiken på det nya Frozen yoghurt stället, med Low fat, minsann…fast det är ju innan man slänger på topping i form av ahlgrens blar och toblerone 😉 så fick han som han ville:)

IMG_8423

 

Min är den med valnötter, mango, björnbär och jordgubb, och kanske att det råkade hamna lite tobleronebitar längst ner, och i såsen uppepå:)  Gott som tusan.

Jamie fick ett sammanbrott för att han inte fick en egen skål, jag hade tänkt att killarna skulle dela, men han grinade och vrålade, och jo, jag blir förbannad och fräste och gormade, och till sist så fick han min skål, när jag ätit upp alla bären 😉

Vi tog två mellan, och med facit i hand hade det räckt med minsta varianten..Billigt var det INTE, 81 kr för de här två…så det kommer inte bli en vana, fat free or not 🙂

Mathandlade, och sen hem en snabbis till mamma och pappa för att hjälpa dem med en grej.

Mamma är numera pensionär:) En mkt motvillig sådan, helst vill hon nog jobba till hon blir 125…men bara hon får vänja sig kommer hon nog bli nöjd, och är det så att hon får långtråkigt så …tja…hon vet att hon är välkommen hit:) Jag kan nog sysselsätta henne i några år 😉

 

Hem och packa upp, prata med Corrinda och André som satt och fikade, lägga Jamie, som sen smög upp igen och spelade wii med syrrorna:)

I natt förresten… Han hade ju smitit upp ur sin säng och lagt sig i min, och där fick han ligga kvar, jag stoppade in kuddar under madrassen så han inte skulle trilla ur. Zlatan fick lov att maka åt sig annars fick jag inte rum.

Halv fyra i morse så kvicknade jag till att att jag hörde små snabba fötter tassa runt i vardagsrummet, och det var ju en nattvandrande Jamie 🙂

Novalie berättade sen i morse att han varit nere hos dem och hoppat på Lovelia för att väcka henne.. Dags att sätta grinden i sovrumsdörren tror jag..:)

 

Jag kom på att jag behövde rensa hängrännorna, det har runnit över där så fort det regnat minsta lilla, så jag släpade fram stegen, en tung gammal rackare i järn, och klättrade upp och Corrinda letade reda på en liten spade så jag kunde gräva bort massa äckliga tallbarr…blä. Jag var ju uppe på taket i våras och då var det inget alls där, men nu var det totalstopp.

Det ligger en bit hönsnät så det blir iaf inte stopp ner i stupröret, jag passade på att byta ut den med eftersom den gick i sina beståndsdelar när jag tog i den.. Vi har en rulle hönsnät liggandes på baksidan så nu fick jag anvädning för den med , man ska aldrig kasta saker, haha.

Nu är det fritt fram för vattnet igen, ett tag iaf.

 

Jag har fortfarande huvudvärk, har haft det i flera dagar nu och det är störande. Men eftersom syrran är på kurs i Norge och därmed inte tränar, och framför allt så bokar hon inte in mig på pass som hon alltid gör, japp jag är bortskämd;) så hade jag missat att boka cirkelfysen, så jag var på plats 27 som reserv , och insåg att så många bokar aldrig av, så det blev ingen träning.

Jag vilar upp mig till på torsdag 🙂 För då jäklar ska jag vara i form.

 

Och apropå form:)

Jag skrattade så gott åt den lilla Hallå där, intervjun som var i UNT i morse:

IMG_8420Sista raderna 🙂

Man ska inte träna för mkt, fyra gånger är lagom 😉 hihi.

Jag hade godkänt den innan, och tycker det är så kul men vet inte om folk fattar att det är ironi 😉

 

Nu ska jag läsa företagsekonomi!!

Typ 100 sidor….gäsp;)

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. miah

    men det borde vara kriminellt att vara så fräsch!! helt sanslöst, du är en förebild för alla som vill ha familj och ändå se fin och ungdomlig ut. älskar din blogg du får mig att bli glad. tack för att du delar med dig<3<3

  2. Neta

    Egentligen tycker jag det är konstigt att vi aldrig stött på varann då vi ju ofta handlar på samma ställen 😀 o fikar på samma också. Men å andra sidan har Mirka bott här sen juni o jag har inte stött på henne heller.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing