Allmänt

Fikadag….

Idag har jag fikat, fikat, fikat och fikat….och nu mår jag illa 😉

 

Började dagen med frukost, so far so good, men sen ringde Mirka, och frågade om jag inte ville dricka kaffe med henne på Ikea..och det ville jag ju såklart!

Jag skulle åkt hem till dem förra veckan, men eftersom det var baciller i omlopp både här och där, så avvaktade vi lite.

Som jag längtat efter att få se lilla Lilja!

IMG_8435

Liten och hur söt som helst, och sov hela tiden gjorde hon åxå, men vänta bara tills nästa gång, då ska jag ruska henne när inte Mirka ser så jag får låna henne lite sen 🙂

Några som inte sov, eller ens var speciellt stilla, det var Älva och Jamie:)

 

IMG_8437 IMG_8438

 

De två är ett bra bus-par, de kommer ha mycket kul ihop misstänker jag 🙂

Det blev en snabbfika med Mirka och barnen,för Jordan var ju på kyrkis och hämtas halv tolv, men jag ska försöka ta mig till Björklinge så fort det är möjligt, jag är ju nyfiken på deras nya hus åxå.

När vi hämtat på kyrkis så åkte vi hemåt, åt lite lunch…nä, jag åt en smörgås…och sen stoppade jag Jamie i säng och näsan i pluggandet, och plöjde igenom en massa sidor, och uppgifter. Men den där jäkla huvudvärken sitter kvar, den tänker inte ge sig, och det gillar jag inte alls.

Den kommer från nacken…och ja, jag borde kollat upp den efter smällen på Grönan, och nej det gjorde jag inte, men ja jag ska gå till en naprapat. Snart 🙂

Jag ska, men hinner inte den här veckan, så ska försöka hitta nån sen.

Jag har dessutom alltid ont i nacken på höstarna och vintrarna, det blir så när det är nåt som sitter och tynger där, som en liten jacka tex..behöver inte vara mkt alls.

Mesigt, jag vet 😉

Efter några timmars plugg var jag seg i huvudet, så jag kröp ner på soffan bredvid Jordan, med en filt, och slumrade en liten stund innan Jamie vaknade. Skönt:)

 

Klockan fyra hade jag nästa fikadejt, en fikabuffe som hette duga på Kafe Kardemumma

IMG_8439

 

Det där var förrätten…..

 

Mitt sällskap var den här coolingen och hans morsa:)

 
IMG_8441

 

Mio kan inte heller sitta still 😉

Men idag tyckte han att det var helt i sin ordning att sitta i min famn, han brukar annars kunna tycka att mamma är lite för långt bort och jag aningens för nära;)

 

Helen hade ju tur som en tok idag – hon kommer inte gilla att jag berättar det, men det är för bra för att tystas ner;)

Hon glömde betala p avgiften..(ammar, lastar ur barn och vagn ur bilden,det regnade..)..och stod centralt parkerad i tre timmar…och tadaaaa INGEN p-bot!

Vafan…jag som stod på en badplats, kl 21.15 i våras, och var precis intill min bil när en knäpp p-vakt lappade den….

Jag gillar att de missade att lappa Helens bil, haha 🙂

 

Jaja, jag har fortfarande huvudvärk, och fortfarande en massa plugg, som jag får lov att göra i morgon, för nu är det sovdags!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. kicki

    Kan ha skrivit det förrut men jag rekommenderar verkligen Hasse på Uppsala Naprapatklinik , ligger vid medborgarskolan, parkering precis utanför 🙂 han är så duktig!!

  2. lina

    Hej Carola!

    Har du provat voltaren gel? Om det inte vore för den skulle jag måsta springa titt som tätt till sjukgymnast, kan räcka att det är en muskelknut som ställer till det för dig. Huvudvärk dagligen är bara så jäkla irri….be nån av de större barnen att knåda dig riktigt ordentligt med voltaren och var uppmärksam på om det dykter upp några extra röda fläckar för där har du problemet. smörj extra länge där!! Kram på dig du starka kvinna;)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing