Allmänt

Åh äntligen!

Jag har precis skickat in mitt uppdrag i Företagsekonomin, vilket innebär att jag nu är ledig ända tills nästa gång jag måste kasta mig över böckerna och råplugga, typ tre dagar innan nästa 😉

Nädå, jag ska bara vila upp hjärnan lite och sen på´t igen.

Jag lär mig så mkt spännande saker om att driva företag att det är inte klokt, tex att det är viktigt att kunna delegera…det är jag svinbra på, men andra är direkt urdåliga, och får lida för det åxå;)

I slutet av varje kurs är det en muntlig examina, och hur jag ska klara av den vete fasen, men den dagen den sorgen.

 

Imorgon tänker jag inte öppna en bok, och inte under helgen heller, men sen så.

 

Nåväl, jag har inte bara pluggat, jag har ju som vanligt roddat en familj åxå, och det rullar på, idag var jag först och lämnade Jordan på kyrkis, jag fick en smärre chock när jag kikade ut och bilen var igenisad!

Vad i hela friden?

IMG_8457

Jag avskyr, avskyr . avskyr att skrapa rutor! Jag har alltid en kupévärmare på, men vad sjutton det var ju liksom sommar igår?

Jag måste leta reda på den, för så här kan man inte ha det. Det är så mkt enklare med allt när det är varmt..

Lämna Jordan och sen hem och hämta Corrinda för att åka till läkaren med henne för operation av hennes nageltrång.

I samma stund som jag väste: Hur jävla svårt ska det vara att passa tiden klockan 10.15 på morgonen? Hur många akuta grejer kan det hinna ske liksom..? så kom läkaren. Klockan var 10.17….Jag har då aldrig varit så speciellt tjurig på vårdpersonal tidigare, utan snällt satt mig ner och väntat, men nu sista gångerna så kommer jag på mig själv med att gnälla och muttra? Jag är ju vårdpersonal själv, och  jag vet ju att på en sekund så kan det hända massor som gör att hela dagen blir försenad, men vafan…Varenda gång?

Idag var han ju inte ens sen, stackars doktorn, så jag var glad att jag bara morrat tyst för mig själv.

Jag kanske håller på att bli en gnällröv?  Nä, fy farao, det tänker jag då rakt inte bli, så nästa gång sitter jag ner och ler vackert 🙂

( det är nog dåligt humör pga att det börjar bli kallt och vinter…haha,)

 

Han är dessutom väldigt trevlig, den här läkaren, och sjuksköterskan var lika mysig, så Corrinda var inte det minsta orolig, utan hoppade upp och lade sig tillrätta på britsen. En undersköterska kom och var med i studiesyfte.

Läkaren bedövade tån, med två stick på var sida av den, och det var det som gjorde mest ont sa Corrinda, det första sticket, det andra kände hon knappt.

Sen var jag tvungen att vrida mig bort lite när han körde in en sax rakt in under nageln, för som jag sagt förr så är fötter inte riktigt min grej, och naglar på tår…åh fy… Men eftersom jag är nyfiken och vill se, och inte har det minsta problem med blod eller sånt, så stod jag snart där och kikade. Och längtade tillbaka lite till den tiden när jag jobbade som barnsköterska, innan jag hade barn, för på den tiden var det roligt. Jag har assisterat på många spännande undersökningar. (Karin – fan vad roligt vi hade då!)

Nu lockar det inte längre med vården över huvudtaget.

Nåväl, han klippte genom hela nageln ner till nagelbandet, drog bort nagelbitar och grävde bort nagelceller, allt med fyra par ögon som noga kikade på vad han gjorde:)

Så var det klart, och hon fick tån omlagd, och sen gick vi via apoteket hem igen.

Hon fick två alvedon hemma ganska direkt, men sen dess har hon inte sagt nåt om att det gör ont, men har mest legat på soffan och kollat på film.

Hon får bli hemma från skolan i morgon med, det känns som att det kan vara skönt.

 

När jag lagat lite lunch, så åkte Jamie i säng , och jag och Jordan åkte och handlade. Han är himla mysig att ha med sig nu förtiden, min lilla goskille. Han pratar i ett, och har så mkt klokt att säga, ibland får jag skäll, och man får allt passa sina ord för han hör och förstår allt. Kan jag inte motivera och förklara varför jag tycker på ett visst sätt så kan man minsann bli tillrättavisad av sin fyraåring ♥

Hemma igen så satt jag med böckerna en stund innan det var dags att laga middag.

Om jag fick en kock skulle jag vinna så mkt tid att jag skulle hinna städa till och med, för ibland kommer jag inte ens ut från köket, undras om det finns nån ledig? 😉 Helst Jamie Oliver 🙂 Haha.

 

Och apropå laga mat och passa barn osv….Janelle har idag blivit anställd av Nannyakuten !!

Så vill ni ha min fina tjej som nanny så är det bara att ringa 🙂

Hon fick jobbet i ungefär samma sekund som hon sa : Ja, jag har ju åtta småsyskon 😉

Riktigt hur det funkar vet jag inte, men det gör säkert hon. Jag är så glad för hennes skull, och hoppas nu att det kommer trilla in jobb.

Inte nästa fredag bara för då vill jag hyra henne 🙂  Janelle….du hörde det va ? ♥ Pratar om det i morgon på tacomiddagen…:)

 

Jag ska till Underbara Barn mässan och sen på Bloggmiddagen 🙂

Tänkte och hoppas jag, man vet aldrig, och man ska aldrig ropa hej innan man är där;)

 

Nej, hörrni, jag måste hoppa i säng!

Vi hörs i morgon 🙂

Natti natti

 

Kommentarer

  1. nicke

    körde en ny wv buss idag fy fan så skön köra sköna sätten 6 växlad låda är samma låda typ som audi a4 a6 a3 passat osv kort växelspak bra jämma lägen fin inredning ac sen kan ställa ac exra vid mittensättena och bak kosta bara lite för mycke

  2. Anna Hammar

    Å, vad jag håller med om det där med att skrapa rutor på bilen!! Mitt trick är att slänga ett vanligt påslakan över vindrutan. Funkar perfekt! ”Bäddar” direkt när jag kommer hem på kvällen, så är det bara ev nån sidoruta man får lov att skrapa…
    Jag är, btw, gift med en kock, men hinner inte städa ändå… 😛

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing