Allmänt

Loppi-påsen på Underbara Barn mässan

Loppi-HH-med-innehåll-1NY

 

På Underbara barn mässan så kommer Loppi stå och dela ut sina fantastiska goodiebagar och det vill ni inte missa!

Påsen är gratis med du måste registrera dig och sen såklart  hämta ut den på mässan.

Om Loppipåsen Gravid & Baby:Påsen delas ut på UnderBARA BARN-mässan mellan 4-6 oktober och man föranmäler sig på Loppipasen.se. Påsen har en unik illustration av Sofia & Therese, tjejerna bakom succébloggen Hormoner & Hemorrojder. På plats kommer dessa tjejer dagligen även att spela inLoppipodden och gästa podcasten gör bland annat Ebba von Sydow, David Sundin, Kitty Jutbring och Lina Hedlund med flera.

Och vad konstigt det blev? Jag är för trött, men kika in HÄR och läs mer och anmäl dig 🙂

 

Vi kanske ses där?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing