Allmänt

Idol :)

Jajamen, här har vi suttit i soffan och kikat på Idol 🙂

Jag gillar alla. Fast mest Kevin. Och Erik,Gabriel och George:)

När Kevin fyrar av sitt leende så liksom blir man så jäkla GLAD!  På precis samma sätt som Måns Zelmerlöw och Danny, och Martin Stenmark, och några till. Härligt. Att han sen sjön en U2 låt….kan inte bli bättre:)

Annars håller vi stenhårt på Sandra, från Uppsala. Såklart, man är väl lokalpatriot.

 

Annars har dagen segat sig på, det är regntungt och kallt, och rätt tråkigt.

Corrinda var hemma, inte för nån annan enledning än att det är rätt skönt att få vila lite, och slippa springa runt på den där tån en hel dag i skolan. Hon ledsnade efter halva förmiddagen, haha, och sen var vi tvungna att åka och shoppa för att hon inte skulle klättra på väggarna här hemma:)

IMG_8474

 

På H&M hängde det rea jackor till småkillarna, tack för det. Gröna, dessutom, härligt:)

Nu börjar det likna vinter i hallen….Blä, men vad fan, det är ju bara att gilla läget, dra på en tjocktröja och hålla truten 😉

In i dimman, och så full fart framåt mot våren !

Robban, Corrinda, Patricia och jag vet jag har vinterskor så vi klarar oss, även om säkert iaf Patricia vill ha ett par nya ändå;)

Småkillarna och småtjejerna vet jag inte riktigt, men jag hoppas att jag slipper köpa fem par nya, skulle bli mkt förvånad då åxå.

 

Corrinda fick en blus och ett linne idag åxå, för att hon bad så snällt om det:)

Jordan som älskar skjortor fick inte en, utan två nya, jag äger på att snoka rätt på saker på rea, hihi, det är så mkt roligare.

Vi var in på Cubus och bytte Robbans byxor till en storlek större, och han har provat dem, men jag vet inte riktigt vad utlåtandet blev..jag pratade i telefon med Mirka samtidigt:)

 

Jag har inte tränat på en vecka!  EN ynka gång på två veckor, och jag blir galen snart!

Jag vill ju, men har nåt skit i kroppen som gör att jag inte orkar, och bara jag funderar på att ignorera så börjar jag snora..?

Det är ju nån larvig liten förkylning som inte bryter ut riktigt, utan bara ligger där och pyr:(

Jag tänker inte gå med på det här längre, utan förklarar mig frisk from nu.

I morgon blir det husvagnen, och fest på kvällen därborta med alla säsongscampare, ska bli trevligt.

Sen packar vi ihop på söndag och tar med pärlan hem för vintern.

 

Och vet ni?

På måndag fyller Patricia 18 år!!

Min lilla skruttunge blir myndig ♥

Som vanligt så är det studiedag i skolan, hon är född på rätt dag, men hon hade ju helst varit född i januari, för hon har alltid varit bland de yngsta i sin klass… Jaja, det är ingen idé att gnälla om det inför mig, som är född i december 😉

Hon har många önskemål, men inget som är roligt, så vi får se vad jag hittar på till slut….jag tror jag har bestämt mig..!

 

Janelle och Simon var här på middag, och de stannade kvar och kikade på Idol.

Jag vet att Janelle håller med mig om Kevin 😉

 

Och när jag nu fastnade på Youtube, så kommer en Ronan Keating åxå…Jag älskar honom.

Häpp.

Men vad är det inte att älska? Han är snygg som satan, och framför allt….Rösten…! Men jag dör lite 🙂

Och irländare. Bara plus alltså;)

Lyssna på den låååååååååånga tonen i slutet:)

(syrran, det var den här jag pratade om förut!)

 

Men nu ska jag sluta, jag hade många favoriter där att gå igenom, så nu kommer jag sitta fast där…

Jay tex…

 

Och sluta nu 🙂

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

 1. Ida

  Tycker att du har en jättebra blogg, det är svårt att sluta läsa när man väl börjat. Jag har läst många bloggar men brukar oftast tröttna efter ett tag men den här bloggen har jag verkligen fastnat för. Även Mirkas blogg tycker jag är väldigt bra och därför är det kul att läsa att ni verkar ha en sådan fin relation.

 2. Eva

  Slutar läsa bloggen nu. Blir så rörigt när du har fler än en blogg.

  Carola: Det är upp till dig, men jag förstår inte hur det blir rörigt? Antingen läser man den här, eller den andra eller båda, det är ju liksom inte krav att läsa alla i nån specifik ordning:)
  Den på UNT är ju mer för lokala människor, och det kommer även vara ” gammal skåpmat”där,sånt som ni här inne redan vet om 🙂

 3. Kristina Å.

  Usch, likadant varje höst, stress över att man inte var mer förberedd. Handla skor och jackor i tid vore ju toppen men jag liksom funkar inte så. Dessutom måste man först ha koll på vad som finns och allt är längst in i förrådet bakom massor av andra ”bra att ha” saker. I alla fall fick vi lite handlat i stora staden i dag och imorgon blir det till att ge sig i kast med att forcera förrådet.

  Idol har jag inte följt som förut men såg lite igår, har ingen direkt favorit ännu men som sagt har jag missat lite. Dotterns klasskompis bor visst granne med en av deltagarna, blir spännande att se hur länge ”idolen” blir kvar.

  Nu har jag hjälpt till med läxor, analys av en bok av Hemingway, inte lätt ska jag säga.

  Ha en trevlig lördagskväll!

 4. Neta

  På Din sko vid citygross hade dom 20% om man köper fler än 2 par och det gällde även det som var nersatt. O dom hade mycket (iaf i torsdags) som kostade 99 o 199.
  Själv hittade jag höststövlar för 99 o så 20% på det eftersom dottern handlade samtidigt. Gillar jag.

 5. Magdalena

  Ronan… What’s not to like?!? Jag har just förklarat för min man att vi nog måste skiljas för att jag ska gifta om mig… Tänk att vakna till glittret i de ögonen. Och till den rösten. Och (lite ytligt kanske…) till det ansiktet. Han är ju makalöst fin i just den här videon. Men..egentligen…är han nog tråkig. Tjatig. Grinig. Argsint. Och…helt enkelt underbar…

  Carola: du kan få stå bakom mig i kön 🙂
  För får jag av nån anledning inte Jon Bon Jovi så blir det Ronan som får den höga äran att bli min 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing