Allmänt

Mina monster ♥ , Kevin, tatuering och Bon Jovi

IMG_8947

Halloween är alltid den 31 oktober, men som med allt så gör folk lite som de vill:) och följdaktligen så    har det knackat på småmonster här idag 🙂

Mina gick dock igår, och Patricia spökade ut dem så här fint.

PicMonkeyhalloween CollageNu märks det att det är vinter och att Iphones kamera suger…gryniga fula bilder…morr. Ni som har bytt upp er till en femma, är de mkt bättre kameramässigt?

Jag älskar min mobil annars, och vill inte byta bort iphonen, bara veta om jag ska skaffa en nyare 🙂

 

Först ska jag bara jubla lite över Kevin Walker 🙂

Denna charmiga fotbollsspelande Idol, som får flygbolagen att ändra avgångstider för att han ska hinna med både genrep och fotbollsmatch…och TV4 som låter honom ha ett förbandat inslag, som första idol någonsin. Men så är han ju för jäkla gullig åxå.

Och ikväll så sjöng han ju Bon Jovi…Its my life, och det fattar ni ju att man inte kan annat än älska . Åxå 🙂

Nästa fredag är jag och Janelle inbjudna att sitta med i publiken, och det ska bli kul. Jag kanske kan använda min skylt:

IMG_8106

Nej, jag skojar 🙂 Kevin är 24 år, och kunde varit min son, men han är duktig och charmig som sagt.

Ni som ev inte läste min blogg i somras fattar ju inget, men när syrran och jag var på Robbie Williams i somras så tog han upp en tjej med en skylt med ovanstående ord på, och signade hennes rumpa.

– Don´t worrry , Its only Robbie Williams and 61.000 other people, sa han medan han ställde sig och skylde henne medan hon drog upp brallorna igen. Så jäkla cool tjej! Robbie är ju alltid cool:)

 

Och på tal om Bon Jovi…Idag kom ett fint paket i brevlådan :

IMG_8968

Tack snälla fina Heléna!!♥

IMG_8969Jag har haft den här, men…som med så många andra dvds i det här huset så har den repats sönder och förpassats till soporna, under gråt och tandagnisslan…så gissa exakt hur varmt om hjärtat det kändes när Heléna tänker på mig. Nu ska jag kika på den i helgen:) Tusen tack!!

Jag har sagt det förr, men jag har verkligen världens finaste och bästa bloggläsare!

Ni är respektfulla, och kärleksfulla. Ni är i princip alltid vänliga i era kommentarer, ibland frågar någon något som jag inte vill eller kan svara på, men det får man, huvudsaken att man gör det på ett trevligt sätt, och det gör ni.

Jag har aldrig funderat på att ställa in så att jag får godkänna kommentarerna innan de publiceras, för det behövs inte. Ni är till 99,99% och ännu lite till, vänliga och underbara, och stöttar och pushar och peppar . Tack ♥

 

Vill ni höra hur examinationen med Oscar gick?

I information och kommunikation? Jag har inte fått betyget än, men jag var bra nervös inför att möta honom i webkameran;) Vi har ju skickat en massa mail och meddelanden mellan oss, och han har ju verkat som att han är på min våglängd, med min kanske kassa humor;)

Jag tycker det är läskigt med den där webkameran, men efter hans hälsningsfras var det bara roligt 🙂

– Hej Carola, äntligen träffas vi, det har varit så roligt att ha dig som elev!

Sen var han bara positiv och supertrevlig, och hade bara beröm att ösa, så det kändes inte som ett förhör utan mer som ett vanligt samtal. Jag chockade honom på slutet med att berätta att jag hade nio ungar och därför hade rätt bra koll på de sociala medierna, haha. Han fattade mina skämt och replikerade dem, och återkopplade till mina kommentarer jag mailat, som när han först klagade på att en sida i powerpointen inte skulle synas för dem längst bak, och sen i nästa uppdrag sa att mitt diagram var för stort och jag då snabbt som en iller skickade svaret att det var ju för att de längst bak skulle se det;) Haha jag tyckte ju att jag var skitrolig, och det tyckte han med 🙂

Han tyckte att jag skulle föreläsa för det trodde han att jag skulle vara väldigt bra på, det var liksom hans bedömning av dels mitt inskickade arbete och dels min presentation av mig själv IRL. Jag är jäkligt tveksam till det alltså…för det första, vad sjutton skulle jag föreläsa om? Knappast företagsekonomi eller excel iaf 😉 och för det andra…nä, jag kan inte se mig själv föreläsa helt enkelt.

Men summa summarum, så var det en rolig halvtimme, och jag som behöver söka en kurs till för att komma upp i heltid, ska söka en som han gjort,för när läraren ber om att få ha en som elev igen för att det är så trevligt…alltså… då ställer man ju upp;)

Dessutom var det en kul kurs, om sociala medier och bloggar bla, så det låter ju spännande:)

 

Det här är min humor:

IMG_8970

Jag älskar sånt här fjant:)

Lite töntigt, men man har inte roligare än man gör sig, haha.Det gäller ju att folk fattar att man är ironisk, för det är ju liksom inte humorn i sig som är det roliga, utan ironin. Och att får dra på smilbanden lite oväntat .

 

Jaja.

Idag har jag fått hjälp att ta ner studsmattorna, tack för det, det började regna så de ligger kvar i sina beståndsdelar på gräsmattan, men det gör inget, alla tunga fjädrar är borta, och det är de som är det tuffa. Jag är klen i nyporna, även om jag tränar massor.

Idag var första träningen på hela veckan, det har inte funkat, och jag har valt bort den helt medvetet för att kunna vara med ungarna.  Men idag var det cirkelfys. Med Martin. Som ökat på sina nio stationer till tio, och hävdar att det är en lättare bana..My ass att det är. Den är svintung! Idag var det nåt som inte stämde, jag gissar på att det kan ha att göra med att jag sovit dåligt och sen inte ätit…innan träningen 16.30 åt jag typ frukost och drack sen massa kaffe, och en pumpakakabit förstås…hihi.

Jag är jättejättedålig på att äta. Jag tycker det är trist. Fika är en helt annan sak:) och jag har absolut inga ätstörningar, men jag kan väl ändå inte vara helt ensam om att tycka att det är tråkigt att äta?

Det är ett nödvändigt.., inte ont, men tja, nödvändigt helt enkelt. Trist. Tråkigt. Boring 😉

Alltså så behövs det minsta möjliga för att jag ska glömma bort det. Det rimmar ju jäkligt illa med att träna tungt, jag vet , och jag jobbar på det 🙂

 

Jag har fått flera roliga paket på sista tiden, två ska ni få se nu. Först ett förkylningskit:

IMG_8927

Den här lådan doftar ljuvligt! Jag har sneglat lite på den här sprayen ColdZyme, för jag tror att det är samma som jag köpte när jag var i London för tre år sen.Inte samma märke, men samma effekt, och den var jäkligt bra.

Ungarna vägrar the, alla förutom de tre minsta,och Janelle, men det här kanske man kan få i dem som medicin 😉  Nu blev det ju lite dubbelt, jag ser fram emot att prova, men inte fasen vill jag bli förkyld…;)

 

Och sen idag kom ett från Soda stream:

IMG_8971De har ett gäng nya smaker som man får sådär loka/ramlösa stuk på sitt bubblade vatten, och jag som är aningens skeptiskt ( rätt mkt faktiskt) mot att det är sötningsmedel i alla koncentrat annars, tyckte det här kändes bättre.

Det medföljde lite tips på hur man kan använda de här smakerna i bakning, så jag blev väldigt sugen på att prova 🙂

 

Tack!!

 

Hm….jo, i morgon är det Allhelgonaafton..? Visst heter den så?

Allhelgonahelgen säger man ju…Iaf så tänkte jag ta med kidsen till kyrkogården för att tända ljus. Jag är sällan där, av lathet kanske, men även för att jag inte behöver gå till en specifik plats för att minnas min mormor, som är den som ståt mig nära som gått bort. Hon finns i mitt hjärta, och jag hör hennes skrockande skratt ofta. Jag vet att hon skulle varit stolt över alla mina barn, men jag vet åxå att hon skulle gormat på mig vid varenda graviditet , av oro över mig. Jag är ofta på väg att ringa henne för att fråga något när det gäller matlagning eller bakning för det var hon bra på, kokerska som hon varit över ett helt regemente av värnpliktiga 🙂

Det är i år tio år sen hon dog, men det känns som det var igår jag träffade henne, samtidigt som det känns som en evighet.

Samma år dog min farmor, och hon ligger begravd i en annan stad, eller strödd i vattnet nånstans, så henne tänder vi ett ljus i minneslunden för.

Det är oerhört mäktigt när så många ljus brinner samtidigt på en kyrkogård.

Trixie och Lovelia har suttit nu ikväll och målat teckningar, och skrivit på dem  : Jag önskar att jag fått träffa dig Karin ♥

Ingen av dem har träffat henne, hon gick bort när jag väntade Novalie. Som fick heta Karin i andranamn.

 

Nu har jag nog babblat klart för idag:)

Hela november är fullt av roligheter, en del tråkigheter åxå, men de kan jag inte göra något åt så jag har valt att strutsa lite där, stoppa huvudet i sanden och hoppas på att det blir bra..

Det är bla Idol, sen Cirkus Scott ( är ni sugna på cirkus ska ni hålla koll här, jag kommer att ha lite utlottningar) Ladies night ( skit att Ronan Keating inte är med!!) Jag ska gå på Stiftelsen, två dop , och ev en annan högtid, och det är fler saker inbokade som är kul. Två tandläkarbesök för ungarna och Jordan ska till audiologen för fyraårskontroll.

Jopp, inte behöver jag gå sysslolös, inte. Och lägg på det plugg, och vardagsliv.

Jag klagar inte ♥

 

Ha det bra nu!

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

  1. Ida

    Gillar verkligen din blogg och sättet du skriver på. Klart att du borde föreläsa, du har massor av erfarenhet av att ha en stor familj och hur man får allt att gå ihop.

  2. maria

    Läser troget din blogg sen mer än ett år tillbaka:) Gillar den skarpt. Kevin är verkligen charmig, det tycker jag som snar 50 årig mormor också:)

    Tycker du borde föreläsa om hur man får ihop sitt livspussel, du verkar fixa det galant trots många barn och massor omkring dig:)

    I dag är det allahelgonadagen, ska på kyrkogården och sen på mässa, båda mina föräldrar dog hastigt förra sommaren, i juli i år dog min äldsta son, han fick bara precis bli 30 år:( Att missta ett barn, vuxen eller ej är nog det värsta som kan hända oss, men ändå så måste livet gå vidare, för mina andra två vuxna barn och för mitt lilla barnbarn. Ha en fin lördag

    Carola: Åh vad tragiskt att du mist din son:( En stor kram till dig <3

  3. Putzi

    Hej Carola.
    Jag ska också till Ladies Night men i Malmö och jag blev så besviken när Erik Saade inte skulle komma. Men lyckligare när jag fattade att Ronan Keating skulle komma dit istället =) Lovar att njuta för dig också då 🙂
    Kram Putzi

  4. Karin

    Hej Carola!
    Längesen jag skrev nåt nu, men jag hälsar på hos dig varje dag ändå =)

    Jamen visst var Kevin bra igår =)
    Jag tycker han är svinbra! Jag fattar bara inte hur han orkar och hinner med både fotbollen och Idol.
    Men fotbollen borde väl vara slut snart så han bara kan koncentrera sig på Idol.

    Jag tycker absolut du ska ha med dig en sån skylt på fredag =P

    Du, man måste väl för sjutton få tycka att någon är bra och charmig även fast
    det skulle kunna vara ens son. Hur ska man annars kunna upptäcka ny musik?
    Måste man bara lyssna på såna som är äldre än en själv blir det ju bli rätt tråkigt :-/
    Ja undantag för underbara Jon Bon Jovi då =D

    Jag tycker du är helt otroligt som utöver ditt heltidsjobb hemma, nu också pluggar!
    Du är helt fantastisk!

    Kramar från mig

  5. Anna

    Gillar din humor!

    Här hemma äter vi var 3:e timma. Går det över 4 tim så är alla arga o sura o ingenting funkar bra. Det var barn nr 2 som lärde oss detta. Hon behövde mat regelbundet, och vi andra fem i familjen mår också bättre av det. Jag tar alltid (nästan) mellanmål med barnen.

    Äter inte du samtidigt med barnen? För de äter väl inte så sällan?

    Bra tips är frukt o nötter som mellanmål om du gillar det! Lätt att knapra på samtidigt som man grejar (pluggar)!

    Ang. Sodastreem så är jag också HEEELT anti mot sötningsmedlen. Vi använder mest olika juicer: tranbär, äpple, apelsin eller annan ”blanddryck”. Godast, absolut är att blanda med mammas hemmagjorda flädersaft.
    Jag har för mig att det går dåligt att blanda med smaken från början. Bättre att bland i efter!

  6. Ella

    Men…det klart du ska föreläsa!! Om din vardag, tips och ideèr om hur man får det att funka med allt, även vardagsekonomi, du har ju MASSA erfarenhet av att dra runt livet med många bollar i luften!! Bara genom att hålla samma ton och nivå som du gör här på bloggen skulle jag gärna vika nån timme åt att lyssna på dej Carola!:))

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting