Allmänt

Höstlovet är slut

Och för att inte bryta traditionerna med sjuka barn den här veckan så offrade sig Jamie på hög feber och lite pjukande ( kräks ) idag, sista dagen .
De kräks alltid av feber så jag förutsätter att det är pga det, men tar det säkra före det osäkra och sanerar med sprit och klorin.

20131104-003309.jpg


Älskade lilla ungen var seg redan i morse och kröp ner i min säng med sin välling men sen skuttade han upp och var som vanligt, var med ute och satte upp ljusslingorna( japp men de tänds inte än) och sen gick vi in och fikade och då kräktes han.
??
Kände på honom och han var varm, och sen ville han inte lämna min famn , jag skulle bära eller han sitta i knät och vi halvlåg i fåtöljen och kollade på en taskig film innan vi gick och borstade tänderna. Då passade han på att pjuka i handfatet så jag fick skura av det med klorin, innan vi gick och lade oss.
Nu hoppas jag på en lugn natt, för imorgon är det ju upp och väcka alla skolbarn igen .

Vi får se hur det blir helt enkelt, men just nu ligger han på min arm och snusar tyst, jag älskar honom så innerligt!
Lilla Jamiekråkan <3 krya på dig

Kommentarer

  1. Karin Darefors

    Hej,

    Vilken härlig blogg du har!!! Läser du till företagsekonom? Trodde du var typ barnmorska. Vilket yrke är bäst? Själv är jag barnmorska och älskar mitt jobb! fast det kan vara rätt stressigt ibland!
    Kram Karin D

    Carola: Nej till administratör, vad nu en sån gör 😉 Jag är barnsköterska, inte barnmorska:) Jag vill inte jobba i vården längre, men mitt yrke gillar jag 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting