Allmänt

Mobil Park – tummen ner

Igår på Friskis parkering i Ekeby stoppade jag i mitt betalkort för att betala p- avgiften.
Maskinen, som ofta krånglar – vi snackar flera gånger i veckan ! tokhänger sig.

Jaha? Passet börjar snart och kortet sitter FAST i apparaten .

Det spelar ingen roll hur många gånger jag trycker på Avbryt, den har hängt sig.
Det är ju liksom inte så kul att lämna sitt kort där.. Även om det sitter fast just nu så lossnar det kanske så småningom i någons orätta oärliga händer .

Ringer numret på apparaten – kundtjänst är stängt för dagen .
Kul. Not. Fuck Mobil Park !

Lämnar ett inte allt för glatt meddelande om att kortet är fast och att de ska återkoppla till mig asap.
Sen slår jag till maskinen och river ut kortet med våld och hoppas innerligt att det inte blev skadat ..
Om maskinen blir skadad skiter jag i den är redan ett jäkla irritationsmoment för alla motionärer som åker bil.

Nu till frågan – har Mobil Park ringt upp mig ?
NEJ.
Är jag förvånad ?
NEJ!!

Att lappa bilar och snacka skit är de bra på, men att se till så det går att betala är de jävligt sämst på. Och att återkoppla till en kund vars betalkort potentiellt sitter där än, alternativt att det måste bytas ut för det blev skadat… Det är de usla på.
Jag tycker det är så jäkla dåligt!

Som ni vet har jag fått flertalet p- böter i år, på ställen och tider där det inte borde vara möjligt.. En minimal badstrand kl 21.00?
Där det aldrig varit avgift förr dessutom , plus att jag stod vid bilen när hon lappade den… Och när jag pratade vänligt ( jo jag var snäll ) med p- vakten så bedyrade kärringen att hon skulle skriva en tjänsteanteckning, det borde gå att överklaga boten…
Men hon ljög mig rakt upp i ansiktet för hon skrev inte ett ord, men efter sjutusen vändor och en jäkligt förbannad niobarnsmorsa så drog de tillbaka den .
Med ett litet förtäckt hot : du kan anse detta som en engångsföreteelse…
De är fan inte kloka!
Motiveringar som var så löjliga att man inte visste om man skulle skratta eller gråta osv..
Jag hade betalat och surat om inte damen ljugit för mig men man får väl ändå inte bete sig hur som helst ?

Alltså är jag inte så vänligt inställd till p- vakter och bolag .
Lappa bilar som står trafikfarligt istället och åk inte runt och leta efter nån som missat att lägga i de sista fem minutrarna innan det blir avgiftsfritt ..

Mobil Park , skärp er!
Se till att era maskiner funkar .

Kommentarer

  1. Neta

    Varför ha P-avgifter överhuvudtaget? Finns massor av städer som inte har det utan dom har sånna P-skivor ist. Och om det promt ska vara avgifter ska det vara som i Oskarshamn, där betalade vi 3 kr/timmen.
    Sen undrar handlarna i city varför kunderna sviker…

  2. Kicki

    EXAKT samma sak hände mig när jag parkerat utanför svartbäckens vårdcentral och skulle betala med kort!

    Korthelvetet fastnade i maskinsatan och på numret på automaten (”vid fel på automaten ring SNARAST detta nummer”) var det ju ingen som svarade….

    Tillslut lackade jag ur och rev till utav bara tusan och kortet överlevde, maskinen brydde jag mig inte ens om att kolla hur den mådde….

    Man blir så underbart glad……eller kanske inte….

  3. Fia

    Kan bara hålla med! De är för bedrövliga i stan. Det är samma sak i parkeringshuset vid Samariten där jag är lite för ofta om du frågar mig. Där kan man bara betala med kort men kortläsaren klarar inte av att läsa kortet, inte ens sprillans nya! När jag sen ringde asen på telefonnumret som angavs så hävdade de att man visst kunde betala med mynt på nedre botten. Det var där jag stod…Idioter!
    Efter mkt tjafs fick jag en kod att skriva ner men vem tusan har en penna i bilen, och papper att skriva koden på???? De kunde då inte skriva en notering om mitt bilnummer heller. Jag sket i allting och gick in försenad till läkartiden på barnspec.mottagningen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting