Allmänt

När jag blir miljonär ..

… Så löser sig alla problem 🙂
Rent krasst kommer jag aldrig bli det iofs, för risken att nån tippar en container med guldmynt i min ficka är inte så stor, och Patricias idé ( som tittar på skräp på MTV ) om att gifta mig med en gammal svinrik nära- döden gubbe , tycker jag känns lite sådär 😉
Fast vafan…;)
När jag blir dollar miljonär alltså .. För sett till annat så är jag rik <3
Den här tex:

20131107-100340.jpg

Jamie är äntligen frisk !
Fyra dagar med feber och inget annat.. Ja ska man vara sjuk föredrar jag sånt!

20131107-100701.jpg

Och Zlatan…

20131107-100818.jpg


Som inte gav sig förrän han fick ligga såhär 🙂
Det är bara vi tre hemma och jag borde göra lite nytta men måste dricka kaffe först.
Sen får det bli ett röj.

Igår tjuvstartade jag 🙂

20131107-101100.jpg

Gick förbi glöggen i affären och tänkte att det är ju ändå november och är inte glögg ganska nyttigt? Jo det är det bestämde jag, vin är ju det i små mängder;)
( glögg klassas nog på riktigt som onyttigt jag vet)
Pepparkakor är nyttigt iaf, de innehåller kryddor som är bra för magen, och att jag stoppade i mig en halv burk måste ju innebära att jag medicinerade i förväg.;). Ikväll är det cirkelfys, får jobba extra hårt, hihi för att få bort det mindre nyttiga i pepparkakor .
Äh, det är jul en gång om året och jag älskar glögg och pepparkakor!
Måste vara Blossas helt alkoholfria dock, mkt viktigt:)

Innan affären var jag på utvecklingssamtal med Robban , hans skola har fina detaljer:

20131107-101746.jpg

Han går i Katarinaskolan och jag älskar den. Ordning och reda, och inte så mesigt. Han har fantastiska lärare och en superbra klassföreståndare.
Övriga barn står på kö , det är en friskola , och ska gå där de med. Jordan hade plats 21 i kön, och han var nyfödd när jag ställde honom där 🙂
Jamie måste nog anmälas åxå förresten .
Att de har sina samlingar i Slottsbiografen intill gör ju inget alls, jag blir alldeles knäsvag när jag kommer dit . En gammal biograf med röda plyschstolar och mörkt trä och knirrande golv .
Det visste ni inte va? Att jag är en sucker for gamla tider? Nostalgi och gammaldags – då trivs jag.
Speciellt i juletid:)

Okey.. Kaffet är slut och det är dags att sätta fart !
Jamie är sugen på att dammsuga 🙂
Jag är sugen på att krypa ner under täcket och kolla på film .. Men DET lär ju inte hända 😉

Kram på er , ni vet att ni betyder massor!

Kommentarer

  1. kamilla

    …ang. förra inlägget…jag fick en gång en räkning på 29.90 av det som en gång var mina drömmars man…MED bifogad lapp ”Jag har köpt mössa till X och förväntar mig att du betalar mig per omgående så jag slipper kontakta kronofogden”…mina vänner tröstade mig med att det egentligen var mig och att jag inte var ett vrak som han var förbannad på- tydligen är det MYCKET provocerande för alfahannar när alfahonan klarar sig själv…
    Styrkekramar till dig!

  2. Ida

    Vilken mysig blogg du har. Förstår att du har haft det väldigt tufft men du verkar vara en väldigt stark person så jag är säker på att du klarar även detta.

    1. Emma

      Jag håller med! Att kärleken tar slut kan ju hända men att låta åtta av sina nio barn trängas i en lägenhet är ju knäppt.

      Kram Carola

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting