Allmänt

Jamie är frisk:)

Det sa jag iofs tidigare idag, men det är så härligt när de friskar på sig att det kan upprepas.

(Har TVn på, reklamen…och jag önskar mig The Best of Nickelback i julklapp :)…barasåattnivet;)

Och jag menar inte er läsare, utan min familj 🙂   )

 

Fast högst upp står en snöslunga. Eller ingen snö ännu hellre 😉

 

 

1375120_541906089234270_1169928829_n

 

Jaha, och dagen idag då? Rullade den på? Jodå, det gjorde den, jag fick inte så värst mkt gjort hemma som jag hade velat, men de byxor jag ska ha på mig i morgon är tvättade och hänger på tork, och barnen har fått mat och sover;)

Jag hämtade Jordan på kyrkis och satt och pratade med mammorna där en lång stund innan vi drog oss vidare till Gränby för hemlig shopping till ett dop:)

Hem igen och stoppa Jamie i säng, han var bra trött. Han vaknade redan halv nio i morse efter att ha sovit till närmare halv tolv hela veckan, så han fick ju sova middag. Det var nästan så han slumrade till i vagnen, och det händer ytterst sällan.

Fixa lite här och var, plocka och sånt där som man liksom inte kan precisera att man gjort, men som märks väldigt väl om man inte gör det…

Syster yster har köpt ny bil som hon hämtade idag, så till träningen fick man åka nästan sprillans ny kärra:) OCH på vägen hem fick jag minsann provköra åxå. Åhh det är så härligt att köra en nyare bil, mazdan är från 87 med muskelservo – dvs man får slita rejält för att dra runt ratten, speciellt i låga hastigheter, och min buss är ju en …buss. Utan ett endaste lullull. Det är skillnad på bil och buss. Inte nödvändigtvis på gott och ont, båda har ju sina fördelar.

Ett cirkelfyspass med Tanya, så kul, vi har möblerat om lite nu när Björn inte har HITpassen på torsdagar länge, för visst styrde det lite ( rätt mkt) hur vi tränade. Bra ledare gör träningen så mkt roligare! Men det innebär att vi nu kan gå på Tanyas pass,som i tid ligger bättre till, och då blir veckans fasta upplägg så här:

Måndag : Cirkelfys med Olle

Tisdag: HIT med Anders

Torsdag: Cirkelfys med Tanya

Fredag: Cirkelfys med Martin

Det blir toppen , alla de här är våra favoriter 🙂 Optimalt hade varit att träna mån, ons, fre men vafan, det här blir bra det med.

Om nån sagt för fem år sen att jag skulle träna fyra gånger i veckan…så hade jag skrattat hånfullt 😉

Andra kvällsaktiviteter går fetbort. Träningen prioriteras framför allt. Ja, barnen går ju först som alltid såklart, men sen är det träning.

Helt ärligt nu, om jag inte tränat de sista två åren, då hade jag varit totalt galen idag, helt övertygad. För den timmen har jag kunnat koppla bort allt skit, allt annat än att orka göra en armhävning till, eller lyfta lite till i marklyft eller svinga en lite tyngre kettlebell har inte fått plats i hjärnan då  🙂 Den har fått andrum, kunnat starta om med nytt syre helt enkelt.

Endorfiner, det är inte dåliga grejor 🙂 Och muskler på köpet gör ju inte ett endaste dugg;)

 

 

Imorgon är det fredag, och jag kommer ha träningsvärk 🙂 och ska gå på Idol med Janelle. Det ska bli lite, nej jättejättemysigt att få ha henne lite för mig själv. Helt ego . Kanske bjuder jag på finmiddag Janelle ! ( Typ MacD i Upplands väsby, haha)

Jag som trodde jag hade koll på vart det spelades in, hade helt fel, för det är i Spånga nånstans…Jaha, men löser sig, jag tror jag vet  vilken avfart det är…TROR 😉

Bara Kevin får stanna så struntar jag i vem som åker ut;) Och bara han inte spelar fotboll ist…hm;)

 

Innan dess ska jag på Ikea tänkte jag. Jordan har bett om att få åka dit hela veckan och äta och fika, och när han lägger huvudet på sned och ler och bara : Snälla, snälla , snälla mamma, kaaaan vi  inte åka till Ikea idag?  alltså, det är ju svårt att motstå.

Jag behöver batterier, och sen har väl julblommorna kommit, de kan man ju inte köpa nån annanstans. Det var nåt mer som behövs, men jag kommer inte ihåg, men har en lista nånstans. Ficklampa kanske de har där? Ungarna har fått dille på att springa runt på tomten med varsin ficklampa, våra och grannbarnen, och så letar de efter saker. Eftersom jag gillar att de är ute, gäller att passa på liksom, så måste jag skaffa fler lampor så de slipper slåss..

 

Nu måste jag hoppa i säng!

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. lisa

    Skulle också precis tipsa om ficklamporna på ica maxi! Dom lamporna springer våra barn runt med i mörkret! Kostar inte så mycket så gör ju inte så mycket om dom kastas runt. Å lyser jättebra 🙂

  2. Annakarin

    Ficklampor som håller lite bättre finns på Claes Ohlson 3 st för 99kr i olika färger. det är modell mindre men som sagt lite bättre hållbarhet och är super att leka ute med, det gör våra barn. Ha en jättefin helg! Ha också en supermysig kväll med dotra din på Idol. Kram.

  3. Anna

    Vill först skicka massor med styrkekramar till dig;)

    Sen vill jag tipsa dig om att det finns jättebra ficklampor på Ica Maxi om du har det i närheten. Det är led lampor, ganska små men lyser hur bra som helst och kostar endast 20kr, helt perfekta att ha i bilen eller att leka med:)

    Anna

  4. nettan

    Underbart att höra att det finns iallafall minst en till liten kille som ber om att få åka till Ikea 😉
    Min femåring älskar Ikea, händer att han är i lekrummet men oftast vill han gå med mig. Vi brukar vara där dagtid när det är lugnt, han stannar vid alla lekstationer och tycker det är så kul. Och sen köttbullar och glass!

    Kanske springer på dig på McDonalds imorgon då, bor i Väsby och imorgon finns bara tid för snabbmat mellan jobb och hämtning av barn….

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting