Allmänt

Guldbollen :)

Jag är inget fotbollsfan, inte alls. Jag kan titta på matcher, och spelar Sverige är det ju lite spännande om man har kul sällskap;)

Spelar Zlatan är det ännu roligare. Han är ju för jäkla bäst.

Och så fick han guldbollen för åttonde året i rad…

IMG_9029

Och står där och böjer sig framåt för att nå mikrofonen, pratar fort och många ord, och tackar familjen för Helena brukar klaga på att han inte gör det , och så fyrar han av sitt spjuverleende 😉

Han är så jäkla cool. Jag har sagt det förr, men han är världens bästa fotbollsspelare och han är svensk . Jag är stolt 🙂

 

För att inte gilla fotboll har jag pratat mkt om Zlatan på sista tiden, men det handlar ju mkt om fotboll just nu, det är ju nåt VM som står på spel..eller hur det nu är 😉

Jag vet att Sverige ska möta Portugal snart iaf, och det ska jag kanske tom se 😉 Få se om jag får nåt bra sällskap bara, för nån måtta får det vara;)

 

Idag lunchade jag med Magdalena och Michaela, det blev en snabbis på IKEA, för jag hade ju det där utvecklingssamtalet med Trixie sen. Men det är ju sådär med gamla goda vänner, att man bara kan ta upp där man avslutade senast, och nu har vi ägnat många långa timmar i telefon sista tiden, så det känns som förr:)

Jag pratade massor i telefonen förr, jag anar att mamma och pappa inte tyckte det var lika kul som jag , speciellt inte när jag satt och babblade med Helen som bodde tvärs över gatan, men vaddå ;)?

När jag flyttade hemifrån så rökte jag, ja, även solen har fläckar hihi, och eftersom det är tråkigt att röka ensam så ringde jag alltid upp en kompis när det var rökpaus. Och sen pratade vi i flera timmar och det blev inte bara en utan kanske fem-sex cigg….Uschja.

Jag slutade nog prata massor i telefonen när Janelle och Patricia var några år ( röka slutade jag med när jag blev gravid med Janelle) för då började alla vänner jobba igen efter sina mammaledigheter, och även jag jobbade.

Nu snackar jag rätt mkt igen, man kan ju sätta i lurar i öronen och sen ha sällskap när man viker tvätt eller sånt där tråkgöra.:)

 

Besöket på Ikea avslutades med att det plingade till i högtalarna och : Kan mamma till Jordan komma till informationen?

Jäkla unge. Han gör lite som han vill och nu stod han precis intill mig, och sen bara gick han, utan att bry sig om att vi inte följde med, och när jag sen upptäckte att han var borta så trodde jag att han gått till de där sökdatorerna på lagret, där brukar han stanna, men nix pix.

Jag hade dessutom bråttom till utvecklingssamtalet, så leta efter honom var inte med i planeringen.

Han fick en ordentligt föreläsning i bilen sen om varför han inte får sticka iväg, och att jag blir ledsen och arg och orolig och att det faktiskt får lov att vara nog nu. Fördelen med honom är ju att han pratar och kan göra sig förstådd, men jag vill inte behöva leta efter honom hela tiden.

Han var lite stukad när vi kom fram till skolan, och rusade in, någon minut sen, men Trixies fantastiska fröken förstod ju när jag bad om ursäkt.

Det var bara bra med Trixie, hon gör det hon ska, trivs i skolan och är duktig och en bra kompis. Man blir ju stolt ♥

De lär sig så mkt så det är inte klokt, hon berättar ofta saker som ingen av de andra barnen har lärt sig 🙂

 

Sen ila hem, röja, laga mat och iväg och träna.

Nu har jag ont i axlarna, och måste hoppa i säng, ska ta med en värmekudde tror jag, och imorgon är det en ny dag. Frostig misstänker jag…brrrr. Det hade väl kunnat få hålla sig på plusgrader ett tag till:)

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Ida

    Tack för en jättebra blogg. Tycker att du skriver så bra och jag vet att det är många som håller med mig, du skriver väldigt lättsamt och borde klart satsa på att skriva en bok.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting