Allmänt

Jag är så ytlig:)

Ni vet ju att nummer ett i min värld, är och har varit sen 1983, Jon Bon Jovi. PÅ andra plats kommer Ronan Keating;)

men sen  samsas det en jäkla massa folk på tredjeplatsen..Keanu Reeves tex..OMG, eller Kiefer Sutherland…Leo DiCaprio…mmm, John Travolta..och så vidare.

Och nu hamnade jag framför en av mina favoritfilmer ,med en av mina favoritkillar….

Vet ni vilken?

968full-cliffhanger-screenshot

 

Jag har sett Cliffhanger hur många gånger som helst, och ändå, så roar den mig, och det är inte bara pga av Stallones muskler, även om de är bra så jäkla läckra. Muskler är så snyggt, det finns ju en anledning att det är trevligt på Friskis och Svettis 😉

53414523FAA1DECAA1C8A632F849B0 Gabe Walker 🙂

Han är alltid cool, jag gillar alla filmer han gjort ,men Cliffhanger är så förbannat bra, det är tokaction från första början och sen är det bara rakt in kaklet till sista sekunden. Jag älskar den. Jag kan inte låta bli att småkika på den även om jag inte tänkt det .

Jag var med syrran, mamma och pappa i USA 1992, och 93, och en av gångerna, jag tror det var 92, så bodde vi på ett bra sunkigt motell en natt, men när pappa gick till receptionen för att fråga nåt så stod delar av filmteamet till just Cliffhanger där, de höll på med inspelningen då, och fick tydligen inte bo så flashigt 😉 Tyvärr var inte Mr Stallone själv där..

En annan av hans filmer jag gillar är den där i tunneln…vad heter den nu då? Daybreak? Eller nåt sånt, det blir nån krock i nån tunnel under nåt vatten 😉 och han går in och räddar folk. Såklart. Och Rambo givetvis. Rocky funkar men är inte riktigt lika bra även om jag fastnar även där ofta. Det var ju det där med musklerna…stora muskler i tighta tröjor och jag faller som en fura 🙂

sylvester-stallone-1

Tja, eller ingen tröja alls;)

Haha, ja jag är ytlig, men vafan det är vi väl alla ibland?

 

Om vi ska prata om nåt annat än snyggingar idag så kan jag berätta att jag faktiskt påbörjat julklappsinköpen.. I år vet jag inte riktigt hur det kommer att bli, men jul blir det alltid:)

Småtjejerna ska få lite mer av sina älskade Sylvanien Families:)

IMG_9033

 

De här finns att få tag i lite överallt, och så fort vi ser dem i någon affär så pekar de och önskar sig, och just bil och hus har stått högst upp på önskelistan, så tomten är snäll i år 🙂 De är så himla söta ♥

Till småkillarna tänkte jag se vad som finns med Flygplan, jag har inte sett nåt mer än mössor…? Men så har jag inte varit på jakt heller, kanske nåt med Monsters University?  Filmen kommer vara given, och Idolvinnarens cd om det är Kevin vill säga 😉

Och så lite prinsessor och sånt…Vad köper ni i julklapp?

Jag fyller år tio dagar före jul. Det gör jag ju inte alls, det , utan fjorton ? Nu börjar det ryka i hjärnkontoret tydligen 😉 Jag fyller den tionde december, och det är fjorton dagar före jul 🙂 Så blev det rätt. Med det ville jag inte säga nåt annat än att …tja…inte vet jag 😉

Julen och min födelsedag hör ihop liksom 🙂

 

Och Lucia…och nu får jag bita ihop riktigt för att inte skryta ihjäl mig av stolthet, för idag kom Novalie hem och sa att hon ska vara Lucia i skolans firande:) ♥ Äntligen 😉 haha, jag fick vänta ända till flicka nummer fyra, närrå, skojar såklart, men nog blir jag stolt.

Messade genast till Janelle, Patricia och Corrinda och berättade och fick följande reaktioner , Janelle: ÅHHHH!! Åh vad kul!! Shit vad stolt jag blev :)♥

Patricia: Omg!!!!!  :):) 🙂

Corrinda: Shit! Ska hon sjunga solo?

Stolta storasystrar 🙂 som alla kommer att smita iväg och kika på henne. Nu har de flera tåg, och det var nog en Lucia från varje klass 4, men det spelar ingen roll.

 

Patricia då, hon åker till Krakow på torsdag , på skolresa, de ska bla  besöka Auswitch ( och ja, jag fick googla stavningen, och ja det fanns flera olika…) så det kommer nog bli intressant men tungt. Hoppas de får en trevlig resa hur som helst.

Spännande, men tragiskt. Och så går ju livet vidare ändå, trots allt elände som hände där. Jag tror att det är väldigt viktigt att inte glömma, och att våra barn , som ju kommer längre och längre bort från tidpunkten , faktiskt får lära sig. Janelle hade en gammal man som föreläste i deras skola, som själv suttit i koncentrationsläger, och hon kom hem och var gråtfärdig, och berättade saker som i sin tur gjorde mig gråtfärdig. Sånt är tungt, men jäkligt viktigt.

Hon åker torsdag och kommer hem söndag, så det blir en långweekend.

 

På torsdag morgon har Novalie tid hos tandläkaren, kl. 7.40. Jag vet faktiskt inte hur jag tänkte där, för inte har ju jag nån lust att riva upp mina sjusovarkillar för att åka till tandläkaren den tiden? Det är ju lite sent att avboka, men jag får ringa och kolla med dem ,om de blir arga på mig så får jag väl komma svintidigt då;) Det löser sig.

 

Imorgon ska jag träffa Mirka, det är alltid lika kul, så där kommer några timmar svischa förbi, och på torsdag lunchdejtar jag med Helen och Mio. Igår träffade jag Magdalena och Michaela:) Jag älskar mina vänner, dem ska man vara rädd om ♥

Utan dem hade jag inte mått så bra som jag ändå gör idag, dem och min familj såklart ♥

 

Idag har jag tagit tag i hallen, det är ju varmt ute fortfarande och med andra ord har sommarskor och tunna jackor hängt kvar, plus gummistövlar och vinterjackor…Vår hall är stor som ett frimärke;)

Nu har jag plockat undan allt som inte kan användas på vintern:) Det hänger typ åtta svarta skinnjackor på rad…och en blå som är Jamies. Det är inte vinterjackor iofs, men så snygga att man kan frysa lite vid speciella tillfällen, eller ha dem som innejacka.Tjocka jackor är kvar i klädkammaren till viss del, men de är enkla att hämta upp.

Dammat, dammsugit och skurat trappan ner, som alltid blir som ett katastrofområde, på en dag. Röjt en del i matkällaren, lilla toan nere, och nu ikväll köket 🙂 Jodå, vissa dagar flyter det på lite bättre än andra.

Tränat hann jag åxå, HITpass som var supertungt..

Nu är Cliffhanger slut, och jag är slut jag med, så det är väl sovdags då 🙂

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Sharp

    Rocky-filmerna är ju de bästa, jag älskar dem! ”It aint about how hard you hit, its about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward. That´s how winning is done”! Mitt motto i livet från Mr Balboa.

  2. Susanne

    När jag var på bio härom veckan visades en trailer för en ny film med Stallone, bara så du vet :)Schwarzenegger är med också, men man får ta det onda med det goda :). Kommer inte ihåg vad den heter men Stallones rollfigur hamnar i fängelse där man inte har en chans att slippa ut nånsin och han måste komma därifrån på nåt sätt. Påminner kanske lite om Alcatraz? Hursomhelst slogs jag av hur SNYGG Stallone är, fortfarande! Smalare, mer trimmad, men med muskler, precis som du vill ha honom 🙂
    Lycka till med allt, Carola, du verkar vara en fantastisk människa och mamma!! Stor kram

    Carola: Najs, då ska jag gå på bio:) Visst är han snygg, fast han nog fan är närmare 70?Jag var såklart tvungen att kolla trailern…och jag gillar ju faktiskt Arnold åxå, och de två ihop är inte fel 🙂

  3. Helen W

    Carola, jösses vad jag älskar att läsa din blogg! Måste även säga att jag beundrar din styrka och hur du får vardagen att fungera!
    Kommer på mig själv att knappt våga scrolla ner när jag läser, vill inte att inlägget ska ta slut. vill bara läsa mer o mer 😉 du är en förebild och jag blir såå glad av positiva du!
    Kram 🙂

  4. Viola

    Ha,ha jag hamnade framför Cliffhanger jag med! Maken var inte hemma, så jag slapp alla dessa kommentarer som ”t-shirt mitt i vintern? Ja, men säääkert… osv.” kunde bara njuta av Stallones, hrmpf filmens innehåll 😉 Vad duktig du var med hallen, ska nog försöka ta tag i vår tvättstuga endera dan men den går ju ingenstans..

  5. pia

    Stort Grattis till Novalie =) Gud så mycket du hann på en dag, själv sprang dagen förbi mig och jag hann bara till ICA 😉 Men en ny dag och nya möjligheter är här, önskar dig en fin onsdag. Kram

  6. Maria med fyra

    Det finns en del Duplo med Planes, och så har jag sett andra saker på Åhléns. Min fyraåring får Flexitracks med Blixten, kanske Jordan skulle gilla det?

  7. Anki

    Grattis söta Novalie! Var själv lucia när jag gick i 6an o minns det ännu hur stolt jag var 😉
    Det kommer att bli en minnesrik helg för Patricia. Mina två äldsta gjorde den resan i 8an men när tredje skulle dit, ja, då var pengarna slut och inga sådana resor har det blivit mer 🙁 Ledsamt för jag tror att de flesta ungdomar endå fick det mer ”verkligt” för sig när de fick besöka de olika koncentrationslägren.

    Kram från Skåneland

  8. Michaela Lejonberg

    Grattis till Novalie! Så skoj!!

    Tror polackerna egna stavning är Auschwitz om jag inte misstänker mig. Har inte vårt där själv men i andra delar av polen! Och ska ev åka i vår. Har en bekant som åker 1-2 gånger om året med hjälpsändningar till barnhem. Har varit med där -96, -97, -98 och -02!
    Intressanta resor där nytta med nöje försenats! Hoppas Patricia får en kul o lärorik resa!

    Tror http://www.lekmer.se hade Planes i shoppen. Både kläder o möbler o annat!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting