Allmänt

Ladies night:)

Ifredags var det dags, Ladies Night i Uppsala. Utan Ronan, men med ett härligt gäng killar, så saknaden efter honom var inte så stor, det får bli Boyzone sen 🙂

Mina fina Loppikompisar hade ju såklart ordnat både det ena och det andra, så kvällen blev så trevlig som den bara kan bli.

Charlotta hämtade upp mig och Helen utanför och så var det drink och lite info, innan vi gick vidare backstage, och plötsligt kom det ett gäng trevliga män intravande, nästan hela uppsättningen, inte Eric Saade, men ni vet, ungtuppar måste ju fixa sig i en evighet före entré så han satt väl i sminket eller nåt 😉

Charlotta och Kattis, och Charlottas syster, och så gossarna då: Andreas Lundstedt, David Lindgren,Thomas Järvheden, Patrik Isaksson, Tommy EkmanIMG_9179

 

Jag har en ny kärlek, förresten…:

1460006_10151898304864003_46391654_nSer ni att det är Patrik Isaksson?

Vi är så här tajta alltså 😉 * håller upp två fingrar tätt ihop*

Mina barn…men suck! De har ingen aning om vem han är så att jag kramats med honom bemöttes med ”jaha?”  ”Jasså? ” ”Vem är det?”

Jag blev lite lätt starstrucked, för vem blir inte det med den här killens arm runt axlarna 🙂

På bilden posar vi för Charlotta på Loppi som sitter inne på en bättre bild, med aningens bättre skärpa , här ser vi ut som vi hänger vid baren typ tjugo i fyra;)  Helen fotade den här, snabbt och inte med sitt bästa fokus 😉

Han var så trevlig, och det var de andra med, tog i hand och presenterade sig för oss tjejer.

Efter att vi kramats färdigt och fotat klart , så försvann de iväg för att fixa sig snygga(re) till showen, och vi blev eskorterade till en prima fint bord vid scenen, där vi sen avnjöt Ladies night.

Det är ruggigt svårt att fota folk som inte står still en sekund, med strålkastare både bakom och framför sig, så bilderna i mobilen är rätt kassa, men de i minnesbanken är dessdå skarpare.

IMG_9187

När ett hav av tjejer jublar, då liksom hörs det:) och det var ett öronbedövande jubel när de visade sig bakom ridån…

 

Thomas Järvheden sjunger ju bra, varför får vissa människor så många talanger? Han ser bra ut, är skitrolig och så kan han sjunga dessutom? Lite orättvist 🙂

IMG_9193

 

Fina härliga Andreas som drev så med sig själv, han är ju helt makalöst duktig på att både dansa, sjunga och babbla 🙂

 

IMG_9201

Och så min kärlek då:)

IMG_9208

Den här unge mannen kände iaf ungarna igen – Eric Saade:) Som biffat till sig, tatuerat sig och skaffat sig tangorabatt minsann, jag kände knappt igenom honom.

IMG_9212

 

Tommy Ekman, som klarar sig alldeles alldeles utmärkt utan sin andra halva , gav oss gamla godingar som Fantasi och Dover-Calais. Allsången var på topp:)

 

 

 

IMG_9221

 

Och Tommy Nilsson? Eller?

 

IMG_9232

 

Nä det är Thomas Järvheden med peruk som stand-in för Tommy som var uppbokad på julshow 🙂

De har inte fel på fantasin de här gossarna 😉

David Lindgren…inte en chans att den här killen står still…:)

IMG_9188

Och så superkass bild på dem alla på slutet.
IMG_9244

 

Jag MÅSTE skaffa mig en bättre kamera. Jag älskar min iphone, men vafan….kameran är ett skämt.

Jag vill och kan ju inte gärna släpa på systemkameran heller när det är sådana här grejor.

 

När showen var slut var det en miljon tjejer som skulle ha ut sina jackor, men jag och Helen som aldrig hunnit lämna in dem slapp köa där, men väl till toa. En av toaletterna occuperades av en tjej som om man säger det snällt  – inte mådde så bra.

Om man ska säga det sanningsenligt så var hon så jäkla full som det var länge sen jag såg en människa vara.Toaletten var en sanitär olägenhet, och vakterna kom och mer eller mindre bar ut henne i friska luften, där hon sen satt på en bänk, helt väck.

Jag hoppas att hon nyktrade till, men funderar alltid hur det är möjligt att bli så packad? Jomen visst har väl jag varit där jag med, eller inte i det stadiet förresten för det var obehagligt att se henne, helt okontaktbar, men full har jag ju varit. Det var länge sen så det är preskriberat nu:)

Det är ju inte kul!  Att vara lite salongsberusad , det är kul, men snäppet efter när man bara är full….nä. För att inte tala om dagen efter…brrr.

Själv lullade jag hemåt glad och pigg, fick skjuts av Helen som körde, och dessutom ammar, och hemma väntade ett hus med sovande barn som Janelle och Simon passat. Tack ♥

Jag hade fått info om att  Jens åkte ur Idol…hur är det möjligt? Han och Kevin skulle ju till Globen?

Gillade ju honom ju…men Kevin är kvar 🙂 Och nu måste jag förklara lite hur jag menar här:)

Kevin är inte bästa sångaren måhända, MEN han har ju allt som en artist ska ha – han är charmig och extremt karismatisk, han har utseendet för sig, och han har en personlighet och en röst som är just personlig. Det hörs att det är han.

När Erik sjunger, som gör det makalöst bra! så kan det precis lika gärna vara vem som helst, men när Kevin sjunger så hörs det att det är han. Lite som när Per Gessle tar ton så är det ingen tvekan om vem det är:)

Det tycker jag är Idol om något, att få fram en ny idol som skiljer sig från mängden. Ja, han är skitsöt, men även om han sett ut som en påse sopor så hade jag gillat hans röst, fattar ni hur jag menar? Lite som Gary Moore, han var ju inte direkt en skönhet, men faan vad bra han var!

Ja, nog om det, men jag var såklart tvungen att kika på låtarna på nätet där mitt i natten, innan jag hoppade i säng, så det var aningens slitigt att kliva upp sen på lördagen 🙂

Men mer om det i ett eget inlägg!!

Ladies night var hur som helst en fantastisk upplevelse, jag hade inga förväntningar alls eftersom jag inte visst något om det, men jag kommer garanterat att gå igen!

 

Jag vill tacka Loppis Charlotta och Kattis för en supertrevlig kväll ♥

 

Kommentarer

  1. Kicki

    åh Patrik Isaksson, han är fantastisk!
    har träffat honom flera gånger och dessutom vann jag hans gitarr och blev intervjuad i Aftonbladet 🙂 om du mot förmodan skulle vilja se det så kan du googla på ”Kicki + Patrik isakssons gitarr” 😉 gitarren hänger hemma på min vägg, och jag älskar Patriks musik!

    Ha det gott!

  2. Neta

    Jag såg henne också och det som är otäckt också med så där fulla tjejer är att dom blir så utsatta, ja för all del det kan killar också bli men känns som tjejer blir det lättare. Eller är det för jag är en hönsmamma som jag tycker det?
    Hoppas nån såg till att hon kom hem iaf. Vakterna har väl ett ansvar där får man hoppas.
    Annars tycker jag som du, att showen var kanoners.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting