Allmänt

Det här med att plugga :)

För det första, det är absolut inga problem att få tid till det, det handlar enbart om min egen prioritering:)

Nu gav jag helt enkelt fan i det för att det var jul och nyår, och jag hade ingen lust att sitta med snoken i böckerna när alla andra hade tid att umgås. Jag prioriterade bort det helt enkelt.

Nu är det två stora uppdrag som ska in i morgon, och examination i det ena ämnet, det lättaste tack och lov! på måndag.

Administration, det var roligt:) Tur det eftersom kurs nummer två startar sen 😉

Det andra uppdraget är inskickat, det i Ledarskap och organisation, och fy faaaan vad skönt att jag inte ska läsa mer sånt, det var så tråkigt att det hade varit roligare att titta på färg som torkar 😉 Allvarlig.

Jävla svammelskit. Hur den examinationen ska gå vete fan…på riktigt. Jag får skriva fusklappar på hela väggen, hehe. Närrå.

Hur som helst, jag är inte klar med Administrationen, det är finlir kvar, och så insåg jag plötsligt att jag missat en grej…en ganska avgörande pryl… Fuck, jag skulle göra en jävla uträkning i excel. Och jag kan inte det. Jo, jag har läst en kurs där det ingick, men jag kommer inte ihåg det, det var jättesvårt att lära sig på egen hand.

Jaha. Spännande. Inte kommer jag åt den kursen längre heller, så hur jag ska läsa det vete fan, men jag har ett knappt dygn på mig;)

För en gångs skull var det inte svårt för min sifferallergiska hjärna att räkna ut själva uppgiften…men excel? Gahhh.

 

Änywäy, skit samma, jag är less på att plugga nu, har suttit hela helgen, och typ hela veckan. Så även fast jag var seg på att starta har jag minsann lagt ner ordentligt med tid.

 

Det roligaste jag gjorde idag var att åka och handla. Hurra 🙂 Då är det illa.

Men det här med att plugga. Det är, förutom när det är extremt ointressanta ämnen, jäkligt kul . Barnen är hur duktiga som helst, säger jag att jag pluggar, så säger de okey, och låter mig sitta i fred. Ja, alltså, det är ju inte som att sitta i ett tyst studierum på Universitetet, det kanske för någon annan skulle vara helt omöjligt att koncentrera sig, men jag är ju van vid att det rör sig runt omkring. Jag pluggar in lurarna i öronen och sen på med musik, just nu Robbie Williams. Youtube är bra, men har en stor nackdel, det är ju rörliga bilder….Så jag har lite svårt att låta bli att kika, haha.

Nu har jag haft Bon Jovis Because we can tour i flera dagar, och det går ju några timmar av suktande, men det tar jag som raster , haha.

Robbie är åxå svår att inte titta på, jäkla människa på att vara stilig, och med den där busiga blicken , jag blir så glad av att se honom. Musiken skärmar av ungarnas stök 🙂

 

Ungarna har inte haft så värst mycket fart idag de heller:

IMG_9781

Det ser extremt omysigt ut i vårar vardagsrum, men jag var tvungen att tända strålkastaren till lampa  i taket, och dimra upp den på högsta, för det var så mörkt ute, det är rätt majsigt i vanliga fall.

De har spelat på de där surfplattorna hur mkt som helst:)

Anna och Lasse stannade till på vägen och lämnade av lite kläder, det är bra att ärva 🙂

Den här var från Matilda till mig, hon tyckte den passade bra 🙂

IMG_9782

Haha:)

Deras son Joel är 18 år, han och Patricia är lika gamla, det skiljer fem veckor på dem, och de har känt varandra sen de föddes:)

Han och Robban är massa gemensamt iom att de båda älskar tv – spel, och det är Robban som får ärva Joels kläder, och även om de är lite stora så växer han ju i dem så småningom. Idag kikade han igenom kläderna; jag höll upp en tröja, han log och nickade, jag höll upp nästa, han log och nickade…och så höll vi på. Allt var snyggt 🙂

Det som var lite stort, kan få bo i min garderob ett tag:) snygga huvtröjor kan man aldrig ha för mkt av.

 

Jag lagade rester till middag, stekte potatis, och skivade upp det sista av julskinkan, plus prinskorvar och stekt ägg. Ingen kulinarisk högtid, men mätt blev man. Lite ris a la Malta till efterrätt;)

Igår var vi iväg och tränade, och det var superskönt. Det var över en veckas uppehåll nu, och det gillar jag inte, men dagarna ramlar på, och det har varit dåligt med pass, det är ju julschema. Men nu rullar det igång igen 🙂

Jag kanske låter lite obscessed av träningen, och ja, kanske . Men jag mår bra av den, och då prioriterar jag den. Jag bortprioriterar massa annat åxå för att få tid med den, och ibland känner jag mig tråkigt när nån vill träffas, och jag  svarar : – Nä det går inte jag tränar då..Men för att få till det som jag vill ha det och mår bra av så vill  jag inte hoppa över mina pass, om det inte är absolut nödvändigt.

Oftast går det ju att pussla så man hinner allt, men träningen har alltid prio ett 🙂

Trodde jag aldrig för några år sen! Jag har tränat mycket hemma, speciellt när Jordan och Jamie var små, men nu är det roligare att åka på cirkelfysen än vara hemma, även om jag kör ibland här med.

Jag har funderat på att sätta några mål med träningen, det ska man göra säger alla PTs, men jag kommer inte på nåt specifikt?

Gå ner i vikt behöver jag inte, men jag vill ha mer muskler, och jag vill ha en platt mage, haha.

Tanken är att när skolorna börjar så är det slut på allt julgodis och skitmat, då blir det back on track igen. På riktigt, utan fusk. Jag vill se vad som händer om jag stilar till kosten ordentligt, och tränar så mkt som jag gör.

Jag har haft full koll på kosten och då gick jag ju ner alla graviditetskilon, men sen ledsnade jag helt enkelt på att äta samma saker, jag är ju inte sådär jättefräck på att laga mat 🙂 och även om jag älskar lax och ägg och kyckling så blir det trist när jag inte varierar det speciellt mkt. Hm, det kanske är målet, att äta bra och variera mig 🙂

 

Åhhhh, nu bytte jag , från Robbie till Thåström.

Alltså, gammal kärlek rostar aldrig, och jag måste ju var att anses som väldigt trogen på alla sätt och vis, för jag älskar fortfarande alla mina gamla idoler. Joakim Thåström….suck <3

Jag har faktiskt träffat honom, backstage, och blev medbjuden på fest…eh…förutom att morsan hade blivit galen, jag var typ 15, så var hela Imperiet ganska så….eh ska vi kalla det, lite ,tja, lite dragna av nåt ospecificerat, vad vågar jag inte ens fundera på 🙂

Helen och jag fick bråttom ut, men likafullt bjöd han oss på fest, så det är stort 🙂

Jadå, jag ångrar att jag inte följde med;)

Men allvarligt, han är, eller var, nu har jag inte sett honom på länge trist nog,ascool och har ett grymt scenspråk:) Det finns liksom ingen som kan kråma sig runt en mikrofon som han….

 

Mina barn älskar Mamma pappa barn 🙂 och 800 grader, de kör en ihopslagning av de två låtarna, och det går det med. Tror att hela Årsunda hört oss när vi sjungit gamla Ebba Grön låtar;)

 

Han är så bra när han gör Bellman åxå…Eller när han sjunger Briggen Blue Bird av Hull….gahh..eller vad som helst.

Mmmmm.

Men det är exakt så här jag gillar honom mest:

 

 

Tja och nu är det mitt i natten, jag ska plocka med lite disk och greja, innan det är sovdags.

Sen får väl Thåström hänga med in i drömmarnas land, där han kan samsas med Jon och Robbie 😉

Mest troligt drömmer jag om träning , för jag har sån träningsvärk att det gör ont att vända sig, haha.

Natti natti 🙂

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Maud

    Bra svarat Carola, på Eva Petterssons fråga.
    Självklart kommer du att klara dina studier mitt i allt det andra. 2014 är ditt år. Ha det så bra.

  2. Ammi

    Om du behöver hjälp med studerandet, bolla idéer, korrekturläsning, respons etc så får du gärna höra av dig. Jag är utbildad gymnasielärare och har jobbat inom vuxenutbildning i flera år. Jag studerar själv för tillfället på distans och tycker att det känns bra att någon annan tittat igenom mina uppgifter innan jag lämnar in dem. Vi har mycket samarbete i studiegruppen och läser och ger respons på varandras texter (det ingår liksom 🙂 ) så en uppgift till skulle inte kännas så mycket 🙂

  3. Eva Pettersson

    Måste fråga dig vet inte om du vill svara. Men tror du inte att din man tröttnade på alla graviditeter och amningar mm mm. Tror det är en extrem börda för den som inte vill ha fler barn.
    Carola: Då måste jag fråga DIG : Är jag ensam om att skaffa barn? Gjorde jag dem på egen hand? Sist jag kollade var man två om det;)

    1. Eva Pettersson

      Neeejjj självklart inte, men vad är det för en jävla skit som först vill ha en stooor familj sen bara skiter i ansvaret. Det är ju inte ditt fel så klart.
      Men var är han för en jävla usling!!

      Carola: Ja det kan man ängsligt undra ;)?

  4. Emma

    I dessa lägen är youtube ofta ens bästa vän. Det mesta brukar finnas där finns det flera bra tutorials för hur exel fungerar. Lycka till med pluggandet, det fixar du galant! 🙂

  5. Matilda

    Vilken kvinna du är! Så stark och positiv. Kommer gå bra med båda plugg och träning! Robbie och Joakim.. Vilka karlar! Man blir ju helt matt 😉

    Första gången jag kommenterar i din blogg. Älskar din blogg! Dels tycker jag om när en blogg har mycket text och sen känns allting väldigt ärligt. Många bloggare visar ju bara upp det som är bra och det blir ju bara hälften på nåt vis då. Det gör man ju såklart som man vill. Dom är roliga att läsa även dom men jag gillar folk som ”säger som det är” 🙂 och att det är både bra och dåliga saker så det blir mer på riktigt. Så som det är för alla.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting