Allmänt

Examination avklarad.

Pust!

Jag som skulle bara kolla om länken till mötesrummet funkade, blev plötsligt tillfrågad om jag kunde göra examinationen NU, för hon hade fått ett återbud….! Ihhh, men herregud, det jag inte kan nu lär jag inte kunna om en timme heller, så jag körde.

Och nu är jag klar 🙂 Och jag tror det gick bra.

Jag har haft en examination med den här läraren förut, och det var min första, så jag hade inte koll utan det strulade med tekniken då…idag var det mörkt på min webkamera… Jag var ju tvungen att stänga in mig i sovrummet, och med taklampan tänd funkade det super när jag hade min ex. med Oscar, men i dag var det för mörkt. Jag fick tag på en liten lampa som jag riktade rakt upp i nyllet och då syntes jag så där halvbra, men efter hälften av frågorna gick den sönder.

Haha, hon är nog inte imponerad av allt runt omkring mig iaf, stackars läraren 🙂 men det gick bra ändå, fast jag var som en svart blobb, jag hördes ju iaf.

 

Jag kunde alla frågor, och jag svamlade på lite hit och dit, lade till nåt extra, och drog ifrån massor 😉

Jag är extremt bra på att uttrycka mig i skrift, det har jag alltid varit, och har inga problem att formulera mig både välvårdat och korrekt ( här inne får ni inte se det så ofta dock, för här är jag mer personlig och gapar och svär , men jag är bra på det jag lovar ) men jag är inte riktigt lika bra på att formulera mig i tal. Jag kommer på värsta bästa svaret när jag gått därifrån/lagt på luren/vaknar nästa morgon osv 😉

Om jag inte är riktigt skitförbannad, för då jäklar är det kristallklart i huvudet och jag spottar ur mig iskalla kolugna meningar som vet vart de träffar 🙂  Fråga alla på Försäkringskassan, eller P-bolagen för den delen, haha.

Jag är en jäkel på att argumentera för min sak om jag vet att jag har rätt.

Men som sagt , att svara på frågor så här är inte min starka sida, jag kan svaren men jag får liksom inte fram dem som de efterfrågas.

Skit samma! Jag har lärt mig massor, och det kommer iaf bli godkänt betyg, det vet jag, och det är huvudsaken 🙂

 

Igår invigde jag min nya mugg som jag fick av Novalie i julklapp, hon har själv köpt den när hon var iväg med en kompis+ kompisens mamma för att handla julklappar:

IMG_9794

 

Den var god att dricka ur åxå, och givetvis fick Thåström hålla mig sällskap till natt teet 😉

IMG_9789Sen vet jag inte vad som hände, för jag kunde då fasen inte sova i natt!?

Antagligen examinationen som spökade, men jag var inte trött. Klockan var över 03.00 när jag gick och lade mig, inget ovanligt på lov iofs, men sen låg jag där och vände och vred mig. Funderade på marknad och icke marknadskopplade organisationer. ..det är ju jättebra mitt i natten 😉 Lurade på om det ska bli nån snö eller om man slipper undan den i år?  Klurade på hur man ska bygga golv i förtältet i sommar? Ältade gammal skit. Gav upp och spelade spel på mobilen 🙂 Läste bloggar och kollade Instagram.

(Ni vet att jag finns där va? carolawetterholm )

Tittade på klockan och blev bara piggare och piggare, och 5.30 funderade jag allvarligt på att skita i att sova och gå upp och städa i stället 😉 Men vid halv sju eller så, så somnade jag faktiskt, och sen sov jag ju till 12.00. Fast det gör barnen åxå 🙂

Nu sitter jag och kikar ut och undrar vem som släckte lampan? Det är totalt svart  ute och klockan är ju inte ens fyra?

Nä, nu vill jag ha VÅR , VÄRME och SOL!

Livet är så mkt enklare då. Även om det liksom är skit för övrigt, så underlättar värmen på nåt vis. Jag är född i fel land:)

Vore det inte så meckigt med ungarnas skola så skulle jag flytta, bara ta dem och dra iväg till ett varmare land och slå ner våra bopålar där. Det har jag tjatat om förr, och det lär inte bli verklighet det heller förrän den där mångmiljonvinsten ramlar ner i min ficka 😉

Tänk av mötas av australiensarnas Hello mate varje dag i matbutiken 🙂 Tänkte skriva Hello love, men det är ju  mer London och England, och där vill jag inte bo, de har ju samma väder som oss, däremot åker jag gärna dit.

Jaja, eftersom saker och ting är som de är, som att jag är hemmakär tex så kommer jag inte flytta, jo, om mina vänner hänger på:)

 

Nu ska jag dricka lite mer kaffe, jag fick hälla i mig den förra koppen för det blev ju examinationsdags, och sen laga mat. Idag blir det kyckling.

Sen är det cirkelfys!!  Whihiiii, jag längtar!

I flera dagar har jag suttit bakom datorn och längtat efter att få lyfta tunga vikter, så nu hoppas jag att det blir ett tufft pass.

( oh jag kommer få äta upp de orden misstänker jag…)

 

I kväll skiter jag i plugg, jag ska bara mysa ner mig med nån film och njuta av min gran som tindrar, och att det är en dag kvar av lovet….sen siktar vi på sportlovet va ;)?

Det allra bästa med vårterminen är att det är lov lite nu och då, inte som hösten som är lång och tung, plus att det går åt ljusare tider.  I morgon ska jag sätta igång med att plugga inför nästa examination! Den svåra….och tråååkiga, så jag lär ha tid på mig 😉

 

Smulan med sin fågel som piper:) som jag köpte men som inte wordpress ville att jag skulle visa igår:

IMG_9788

Jag sparade lappen på den, för annars ser den ut som en riktigt fågel som de släpar in titt som tätt, och den chocken vill jag undvika 😉 Jag har trampat på en fågel för mkt inomhus i mina dagar….

Här låtsas hon att hon inte alls brys sig om den där fåniga pippin, men jösses…vad hon egentligen menar är: Snälla fågel, gör ett försök att fly så jag kan fånga dig igen, det är så roligt !

 

Angående headern!!  Jag ska byta, såklart , men jag har inget bra att byta till, så enkelt är det:) Just nu är det värdelöst att fota, ljuset suger, och jag har funderingar på hur jag ska ha den. Lite funderar jag på att be en riktig fotograf ta ett nytt familjeporträtt, som familjen ser ut idag, men det är inte så enkelt att få till så alla är tillgängliga samtidigt.

Alternativet är att klistra och klippa, men jag har inga riktigt bra bilder. Ett annat är att photoshoppa bort vissa störande element , men jag har inte bestämt mig riktigt än. Jag klurar på det 🙂

 

NU måste jag dricka det där kaffet, så jag kan laga mat sen, så man får åka och träna 🙂

Tjingeling på er 🙂

 

Kommentarer

  1. nicke

    så du gick ingen nya vw minibuss med fin inredning starkaste motorn aut krok av tomten

    och teoripaket för BE-kort och tio 5 körlektioner
    Carola: Nä:( jag som gjort plats på uppfarten och allt? 😉

    1. nicke

      attans då hur funkar din aut låda nu då funkar det bra nu för det är mild vinter ute än

      du få sätta in sån annan baklampa du sätter den i ena baklyset bak så har den pippljud så låter det som en lastbil eller buss backar tror det kostar 30 kr är bra personer hör någon backar pg man ser ej allt i dödavinkeln finns på biltema

    1. Britta

      Jag hade tänkt föreslå att hon skulle klippa in en pumpa eller nåt istället för Perras huvud, men din idé är ju sååå mycket bättre!! Du har min röst!

  2. Ida

    Du är verkligen superduktig på att skriva och formulera dig. Jag är säker på att nya headern kommer bli jättefin, oavsett hur den blir. Ni är ju en sån fin familj, du och dina barn.

  3. Ewi

    2 förslag på det: be foto-tjejen som fotade Mirkas senaste att fota din, eller ta den jättefina bilden på bara barnen som du har på köksväggen. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting