Allmänt

Funderar lite;)

På vart Jamie är tex:

– Var är Fjant??
-Här mamma!!

20140121-175258.jpg

– Var är Fjant??
-Hääär mamma!!

20140121-175350.jpg

– Var är Fjant??
-Här mamma!

20140121-175448.jpg

Han har byxor på sig;)

-Var är Fjant?
-Här mamma!!

20140121-175556.jpg

– Var är Fjant?
– Här mamma!

20140121-175737.jpg

I natt skrämde han slag på mig, när jag drog bort mitt täcke så grymtade han till där under, och det var inte där jag gick och lade honom..

20140121-175955.jpg

Mysiga unge 🙂

Kommentarer

  1. Susanna

    Trolltyg!

    Ang. Brott och straff… Fyrdubbla alla straff direkt = rimligt. Minst det fyrdubbla!
    Dödsstraff nej: tänk om en oskyldigt dömd blir avrättad. Så länge folk är inlåsta har de ju möjlighet att överklaga/resningsansökan om de mot förmodan är oskyldigt dömda.

    Sen undrar jag hur han Malexander polismördaren verkar ha blivit inlåst på livstid medan man släpper ut vidriga människor som Bobbys styvfar…

  2. Simona

    .Linda du gör mig mörkrädd . Bobbys mördare vill jag tex aldrig se fria igen. Han är död och han plågade till döds under flera månader. Varför ska dessa mördare daltas med? Varför skulle någon vilja ge dem en chans? De plågade ett barn. Han led något fruktansvärt. Och dessa människor tycker du ska ges omsorg och förlåtelse! De kom ut efter 6 år…Bobby är borta för alltid….vedervärdigt.

  3. Mormor

    Jag håller verkligen med Carola att våra straff är svaga i Sverige , den dagen någon av ens nära och kära blir utsatta för något brott ( misshandel , våldtäkt m. m det är då man vill ha livstids straff .

  4. pia

    Kan man annat än bli varm i hjärtat när man ser Jamie. Vilket charmtroll du har Carola =)
    Önskar dig en härlig onsdag och njut av en skön kväll =)

  5. Linda K

    Till Linda, Du verkar ganska ung i ditt svar, har du ens läst hela inlägget? Det står ju längre ner att hon är emot dödsstraff. Tycker åsikterna är väldigt vedertagna, de flesta skulle säkert skriva under på att brottslingar i Sverige kommer för lindrigt undan.
    Mvh en annan Linda

  6. Linda

    Hej,

    Lås in och kasta nyckeln. Dödsstraff för lindrigt.
    När man läser dina tankar kring brott o straff blir man mörkrädd.

    Det är så lågt och känsloladdat att det inte går att bemöta med sakliga argument. Hoppas bara att ingen av dina egna hamnar i fängelse. Håller du fast vid dina märkliga åsikter då också?

    Har du varit på fängelse? Pratat med någon som suttit där?

    För du vidare dina åsikter till dina barn blir man orolig på allvar.

    Hälsningar
    Linda

    Carola: ”För du vidare dina åsikter till dina barn blir man orolig på allvar. ” På riktigt?? Jag vill att mina barn ska sköta sig, följa lagen och om de inte gör det ta sitt straff.. Är det fel? Skulle inte tro det va? Fel är det att lära sina barn att man får göra som man vill. Att ett straff inte är ett straff utan nåt man får bara för syns skull. Jag för vidare mina åsikter till barnen, och jag gör det fullt medvetet eftersom jag tycker det är rätt. Jag säger inte att alla är idioter och ska sitta inne, jag säger att straffen är mesiga.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting