Allmänt

Framme vid uppdragen :)

 

 

 

IMG_9947

Jamie…..söta fina rara gulliga ungen min! Han hittade äggskivaren, och såklart kan man ju spela gitarr på den:)

Han har en bil tatuering på magen….

IMG_9950Han sjöng Blinka lilla stjärna där, och ackompanjerade sig själv på miniguran 😉

 

Ja, nu har jag läst igenom hundra sidor, och gjort fem Testa dig själv uppgifter och två prov, och är framme vid de två uppdragen:)

Och det var bara det jag ville säga, och att jag är nöjd med min egen insats ikväll, även om den är i senaste laget …borde börjat för länge sen!

Men men 🙂

Väldigt mycket av det här kan jag, det var mkt fokus på ergonomi…och jag kan massor om det , så fint att man någon gång kan få ha nytta av sina kunskaper. Sen är det en hel del jag bara vet, av livserfarenhet typ. Massa myndighetsord som ska förklaras osv, och ord är en av mina specialitéer 😉

Uppdragen kommer ta tid, som alltid, och innefattar en massa letande på nätet, men det känns inte som jättesvårt, och det tackar jag för, jag har för mkt annat som tar plats i huvudet just nu. Huvudvärk tex 😉 så jag ska dra mig tillbaka, inta vågrätt läge och se om det går över.

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing