Allmänt

Rapport:)

Jodå, jag har skött mig finfint med maten idag:)

Eller…jag har nog ätit för lite…men det löser sig med tiden, jag lär få några dagar på mig att komma in i det .

Jag fick order av en av er att visa och berätta vad jag ätit under dagen, så det kanske jag gör i morgon, för idag kom jag ju knappt ihåg att äta. Jag säger ju att det vore enklare med ett piller 🙂

 

En annan sak, och nu kommer min coola fasad att rämna;) haha, men jag såg på FB att NKOTB kommer till Stockholm i maj, det är ju alltså New Kids On The Block….och de var ju kids när de började men nu är de mera gubbs;) men vafan, jag har aldrig sett dem live, och det tänker jag råda bot på nu 🙂

IMG_9987

 

Under en tid i mitt liv, när jag var strax under 20 eller så, så var NKOTB en stor del av det, tillsammans med min vän Karin.

Karin är fortfarande en vän ♥ men de skönsjungande gossarna har blivit bortglömda…jag hörde en av deras låtar i somras på Liseberg, och blev alldeles nostalgisk:) Vi hade så förbannat roligt ihop den tiden!

Vi jobbade ihop, nästan alltid samma pass, och eftersom jag och barnens pappa jobbade varannan helg, och givetvis inte samma, så hängde vi otroligt mycket tillsammans, jag och Karin. Det var mycket festande, mycket nattklubbar, och väldigt mycket alkohol 😉 och NKOTB , haha. Man har inte roligare än man gör sig, och de spelades flitigt på MTV då, och det var ju ett gäng snygga killar, så whats not to like, återigen.  Jo, min Jordan, kan vara döpt en aning efter en av killarna där, men bara lite, för det är mer Michel Jordan – basketspelaren som varit inspiration 😉 men Jordan Knight är ett ballt namn som man inte glömmer…hihi.

Nåväl jag och Karin ska nu återuppleva gamla tider, och det ska bli så jäkla kul!

Jag laddade ner deras senaste album , och vad det verkar har de slopat den jobbiga falsetten och låter mer som riktiga män, så det kan nog vara uthärdligt, och oavsett så kommer vi ha superkul.

Nu ska jag bara fixa biljetter åxå….

 

Förutom att hetsa upp mig över det, så har jag pratat lite med Mirka, och fått rapport om Ullaredsresan 🙂 Om mitt liv sett lite annorlunda ut, och jag haft möjlighet till barnvakt så hade jag såklart varit där med alla tjejer, och roat mig, men nu fick jag nöja mig med instagrambilder och facebookuppdateringar, men nästa gång Maggan och Mona gör nåt – då jäklar:)

Det verkar ha varit hur kul som helst:) Men men, inte gråta över spilld mjölk, jag fick ju skjutsa på tennis, och laga mat, och sånt där kul , haha.

Dessutom ska jag roa mig i helgen, då Loppi har en vipbloggarträff 🙂 Mirka och jag åker dit, möter upp Tina, och de andra, och sen är jag säker på att det blir superkul det med, och dessutom väldigt mkt billigare än Ullared, 😉

 

Nu är jag hungrig, mitt i natten…bäst att äta innan det är sovdags, för snart är det morgon igen.

Vi var och tränade, den onda axeln gör sig påmind, men inte alls så farligt som jag trodde, sträckningen var liten, men det brukar ju kunna sitta i ett tag, och det känns ju, speciellt i vissa övningar.. men gick bra. Så hem, Familjen Annorlunda, och Sherlock och sen hamnade jag här .

Men nu är det sovdags!

Natti  natti:)

Kommentarer

  1. Linda

    Då e ju den stora frågan kom du iväg till Stockholm? 🙂 ja va där ikväll en helt underbar kväll down the memorylane 🙂

    Carola: Jajamen! Och visst var det superkul:)

  2. Johanna

    Jag tycker väl inte heller att det är så kul att äta, särskilt inte på vardagarna. På helgerna när man har lite mer tid och lagar godare mat kan det däremot vara kul. I alla fall jag blir hungrig och matt o trött om jag inte äter, så jag skulle aldrig glömma att äta. Du har ju 2 barn hemma på heltid. Du får väl se till att äta samtidigt som dem, för jag antar att de får mat…

  3. Helén

    Här är en till som tänker åka på NKTOB men jag får nog åka över till Danmark istället. Lite närmare för mig och billigare. Annars blir det både hotell, flyg, bussresa från flyget och biljett. det blir närmare 3500kr när jag kan komma över 525kr plus resan över bron.
    Har lyssnat på dem sedan 1984. Shit vad gammal man blev nu, min sambo är väl inte så nöjd att följa med. men jag vill inte åka ensam. Fick han att följa med på Britney Spears, Il Divo och Rascal Flatts…. brett musikspectrum iaf

  4. Ida

    Det är superviktigt att ta hand om sig själv och sova och äta ordentligt. Blir så imponerad av din styrka och din positiva inställning.

  5. Anna

    Nämen Carola! DU MÅSTE ÄTA!
    (Ha ha, där fick du lite skäll)

    Men ändå på allvar: Äta är väl livsviktigt. Det på påverkar hälsan o imunförsvaret mer än vad man tror. Så skärpning! Du hatar ju basselusker o sjukdomar! Och du får bättre ork. (öhh iof verkar du ju vara outtröttlig, hmm…….men…) Se till att få i dig nyttig mat. Troligtsvis blir sömnen bättre oxå.
    Påtal om sömn. Om du klarar det: minska på kaffet. Särskilt kvällstid! (hm… ska jag säga som gärna pimplar kaffe framåt 22-tiden).

    Något annat som händer i kroppen när man äter för sällan är att den inställer sig i svältläge. Påverkar sömnen.
    Så kan du lyckas styra matintaget är det troligt att sömnen går mot det bättre också.

    Var rädd om barnens SUPERMORSA! De har bara EN.

    LYCKA TILL

    1. Rut

      Jajamensan! 😉

      Och så lite LILL-BABS FALUKORV på det, mycket kött i den falukorven, godaste falukorven! 😉

      Nej, men det är faktiskt viktigt att ta hand om sig själv, både med motion, frisk luft och mat och sömn …då får man mycket på köpet!

    2. Kristina

      Carola, Carola…Äta måste du göra ordentligt! Du tränar mycket och har mycket för övrigt också att stå i, MEN kroppen är en färskvara så den måste få energi och det får man från MATEN!! Läser din blogg varje dag och hoppas nu innerligt att du tar hand om dig och där är MAT a och o! Sömnen blir bättre, allting blir bättre!! Vet att du har en jobbig tid men du måste börja med dig själv eftersom så många är beroende av dig! Styrkekramar i massor får du av mig NU!

  6. Linda

    Carola!!
    Började för ett par nätter ( småbarnsmamma) sen att läsa din blogg!!
    Vilken super mamma du är! Vacker dessutom! 🙂
    En stark förebild på att allt går bara man vill!
    Jag satt o läste om ditt besök på barn mässan du var på
    2013 och du utlovade bilder på tidernas Goodie bag!
    Dock fippla min telefon bort inlägget och jag fann de ej igen, så nu undrar
    Jag lite nyfiket vad du fick i dina fina Goodie bags?!

    Carola: Välkommen hit, hoppas du stannar:) Tack för alla fina ord! Just det ja…den där goodiebagen..Det var från en bloggmiddag jag var på, och det vete sjutton varför den aldrig kom med…? Det var väl nåt annat som kom i vägen…men det var massor i den – en sodastreammaskin:) massa smycken….massor 🙂 Ska se om jag hittar på bilderna 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting