Allmänt

Naprapat tandläkare och julgran:)

I fredags var ju jag och Corrinda till tandregleringen, för att få info inför den kommande tandställningen. Jag hade bett Janelle om hjälp med att passa småkillarna, och hon och Simon tog en sväng på stan med dem.

Infon var inga nyheter direkt, men för Corrinda är det bra att få fråga och få höra hur allt kommer bli.

Jag hade stressat som en tok dit, och de var givetvis några minuter sena, så det hade ju inte behövts…typiskt, men jag ogillar att inte vara i tid. När vi var färdiga där, passade Corrinda på att mäta sig, och ungen har vuxit drygt 2 cm på två månader…eller om det är tre? Men 171 cm är hon nu 🙂 ” Jag är längst i familjen nu, mamma”! log hon glatt…och jag känner mig lite kort;)

Corrinda gjorde en klassiker på väg ut:

IMG_0012

Vi mötte upp Janelle och Simon på Stora torget och de hade kunnat uträtta de ärenden de ville, bytt ett par skor bla, Men… de tycker det är pinsamt att gå med vagnen på stan, haha.

Ja, folk tror ju såklart att det är deras barn 🙂

För min del skulle jag inte höja på ögonbrynen om jag inte kände dem, jag lägger inga större värderingar i hur gamla föräldrar är, det finns de som är 15 när de får barn, och det finns de som är 50, och allt där i mellan och jag kan inte tycka att något är mer rätt eller fel än det andra faktiskt. Åldern avgör inte hur bra förälder man är.

Men jag förstår dem, för det är inte deras ungar 😉

Vi tog en delikat lunch på Macdonalds….

IMG_0014

Jamie ser ut som att han åt som en häst, men det gjorde han inte alls, han hade myror i rumpan och hade ingen ro att äta:)

Janelle och Simon satt dock fint 🙂

Macdonalds Janelle Simon

 

Vi pratade och käkade, och sen gick vi en sväng på stan, innan vi lämnade av dem i andra änden av gågatan för att ta oss till den bortre änden igen, vi hade bilen nere vid Islandsfallet. Corrinda ville in på Cubur där de hade 70% rea, och lite fyndat blev det 🙂

Så hem och stoppa Jamie i säng och så småningom åka till träningen, då kom de här två tillbaka för att laga och äta middag .

 

I går hade jag då tid hos naprapaten , jag hade efter rekommendation från en av er valt Joylife som har avtal med landstinget och ett besök kostar 150kr. Eftersom jag aldrig varit hos en naprapat förr har jag ingen aning om det var som ett besök vilket som eller sämre eller bättre, men jag är nöjd. Framför allt svider det inte att boka in de 3-5 tider de gärna vill att man ska göra när det inte kostar skjortan.

Jag är fjollig och valde en kvinnlig naprapat….och hon kändes bra, började med lite frågor, klämde lite och kände igenom innan hon lade dit en värmekudde en stund eftersom musklerna var rätt så ordentligt spända. När det värmts upp lite så masserade hon lite…ahhhhh, och klämde på  olika punkter som gjorde svinont, fast skönt. Töjde  och böjde, och tryckte hårt på bröstryggen så det knakade, haha, härligt ju. Nacken blev mer rörlig helt klart, och även axlarna känns mindre stumma. Jag känner mig som en mindre spänd människa helt enkelt, och ser fram emot nästa besök:)

Så, tack för tips!!

 

Inte lika rörlig som den här minikillen kanske….han har inga limits:)

IMG_0017

 

 

Det blev ingen träning igår kväll, vi hade missat boka, och det är sånt tryck på cirkelfyspassen att man blir utan om man inte kliver upp 07.00 och bokar fem dagar innan, och det gör min syster 🙂 Fast inte den här gången, men även solen har fläckar. Vi fick reservplatser på HIT men jag kände mig så otroligt i oform att vi struntade i det, vi siktade på HIT på tisdagen (idag) i stället.

 

Idag tog jag ner julgranen! Den har stått så grön och grann i stugan ända tills för någon vecka sen, då den började barra…idag ramlade typ alla barr av, fast den har druckit drygt en liter vatten om dagen ända tills nu. Det blir så tomt när den är borta!

IMG_0101Men hela vardagsrummet fick sig en genomgång, och jag har plockat diverse spännande saker från både under soffan och TVbänken…Lite vällingflaskor, glasspinnar, papper, ahlgrensbilar, tallrikar, kläder och så vidare… Kastade ut lammfällsmattan och in med den vanliga, och dammsög både högt och lågt.

Det brukar stå ett skåp här , men det är insläpat i sovrummet så jag tänkte jag skulle ha lite hjälp med att få tillbaka det på sin plats, men än så länge är det tomt. Och tapeterna är skitfula, jag vet:)

 

På ICA hittade jag den här lappen:

IMG_0088

Skit i att det är felstavat ( men jag tycker det är skrutt!)  men visst är den gullig 🙂

Fanns en på Coop vid bananerna åxå….: Det är ingen fel på oss, vi är bara ensamma …:)

Om bananer som blivit över när folk delat knippen 🙂

 

Nu har jag varit på årets sämsta HIT pass, och det beror inte på ledaren, utan på mig. Jag var slut redan när jag kom dit, jag har ju haft en förkylning i kroppen, och det märktes allt för väl. Inget flås, ingen ork, allt var jobbigt..Blä.

Jag ogillar att bli sjuk av många orsaker, och just det här att man blir så seg på träningen, tappar så otroligt mkt på så kort tid, det gillar jag inte alls:(

Bättre lycka nästa gång 🙂 Jag känner mig ju frisk, så det ska väl bli bättre tycker jag.

 

Nu ska jag stöka klart i köket, och sen sova, Imorgon är det utvecklingssamtal för Corrinda, mamma och pappa skulle komma hit på eftermiddagen och kolla lite papper, från CSN bla, det har sina fördelar att ha en mamma som jobbat där, jag behöver inte tänka eller fundera över deras regler, bara fråga mamma 🙂  så kanske de kan tänka sig att kika på killarna lite, annars tar jag med dem, jag kommer inte ihåg vilken tid det var….på eftermiddagen iaf.

Det löser sig, det gör det alltid 🙂

 

Nu ——–> sova!

Natti natti

 

 

Kommentarer

  1. Paula

    Saknar uppsala när man ser bilderna … men bara för en sekund 🙂
    Efter att ha växt upp, skaffat familj, barn , socialt nätverk , fyllt 37 så flyttade vi .
    Och ångrar mig inye en sekund .

    Men saknar att kunna hitta överallt .
    Uppsala kan man ju innan o utantill

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting