Allmänt

Vad Janelle gjort idag :)

Jag fick ett mess i morse när jag sov, ( herregud klockan var typ 8, 😉 ) och det var från Janelle, som bara ville tala om att idag var det ju dagen D!

Eller T….:)

tatuering sagan om ringen

Hon och hennes bästa vän sen de var små, har gjort en varsin sånhär , Mittas sitter på ankeln (aj) och Janelles på underarmen. Det är ju nåt från typ Sagan om ringen…eller så..eller? 🙂 Jag veeet inte, men nån sån film är det iaf, de är liksom rätt så nördiga de här två, och det är sagt med kärlek 🙂

Jättefina blev de hur som helst!

 

Idag var det segt att kliva upp, och jag gick runt här inne en stund innan jag kikade ut, och jäklar vad snopen jag blev..

solDet var ju SOL!  Som jag saknat den! Och genast kände jag hur livsandarna vaknade till liv, men jag hade en sån trist huvudvärk, jag har legat jättekonstigt inatt för Zlatan har liksom legat och trängts på ena sidan och Jamie på den andra…

 

Jordan tog på sig en fin skjorta idag, som han aldrig tänker byta ut säger han, det är Robbans gamla, och fyndades i garderoben igår, jag har inte hunnit ta bilder där inne än förresten..

IMG_0163

IMG_0162Den här budade jag hårt på på Tradera för flera år sen, när Robban var runt fyra år säkert. Den är lite stor , men å andra sidan kan de ha den länge då:)

Fantastisk kvalitet, man tvättar och hänger upp :=) och det är tur det annars hade den blivit liggande i nån låda…Det var en av Robbans absoluta favoriter:)

 

Jag ska hoppa i säng, har suttit med plugget tills nu, och innan dess ägnat dagen åt att städa småkillarnas rum. Det är en neverending story för det ser lika illa ut ni igen…nästan..

Tränat, och sen var det inte så mkt mer kvar av dagen.

I morgon hoppas jag på kyrkis, så vi vill inte ha nån virusattack, tack 🙂

 

Natti natti:)

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting