Allmänt

Sorgeår

Förr när någon blivit änka / änkling så hade man ett års sorg. Det var svarta kläder och allmänt deppigt, såklart.
Inte heller var det ok att inleda någon ny relation . Ganska bra tänkt med tanke på att det säkert är lätt att kasta sig in i något när man är skör.

Nåväl, nu tycker mamma och pappa att jag har haft ett sorgeår, likheten med att ha blivit änka är väldigt slående , och jag kan villigt erkänna att jag stundtals önskar att det vore så eftersom det hade varit fan så mkt enklare att hantera. Tragiskt men sant.
Men… Alltså;)
Mamma och pappa tycker att de här killarna vore nåt:

20140301-130040.jpg

20140301-130057.jpg

Sportkillar?? Wtf 😉
Henrik Zetterberg och Magnus Hedman. Typ hockey och fotboll .
Jag har ingen större koll, vet såklart att Hedman varit landslagsmålvakt och proffs utomlands nånstans och att Henke är gift med Robinson Emma, eller?

Så nu vet jag mamma och pappas preferenser på ny svärson , haha.
Kom för fan inte dragandes med nåt liknande det gamla eländet utan sikta på en snygg svensk sportkille!

För jag har ju sånt enormt sportintresse 😉
Men visst, jag kan offra mig men då ska det vara the Top of the Top , Zlatan, Foppa, Sudden… Typ. Eller kanske Zinedine Zidane för det svincoola namnets skull 😉

Jamen vafan man måste kunna skämta annars är det bra trist i livet och vi är lika allihopa, mamma, pappa,syrran och jag, och det skämtas rätt hårt och friskt om jobbiga saker… Och man kan lika gärna ha lite kul medan man sitter och deppar;)

Nu ska jag skjutsa min alldeles egna sportkille på tennis, mest troligt den enda som kommer innanför mina dörrar, och samtidigt ta med Novalie så vi kan handla till ett kalas i morgon .
Helgerna är så fulla!

Nästa helg är det både gymnastiktävling hela lördagen och klassfest på söndagen för barn och föräldrar, och mitt upp i det tror jag det var nåt kalas åxå om jag inte minns fel..? Kan tom ha varit två? Jag måste kolla upp det!

Jag återkommer 🙂
Ska träna och lida igenom en mello först… Töntigt ord förresten 😉
Sen hörs vi igen !

Kommentarer

  1. Helén

    Men du…säg till dina föräldrar att du vill ju inte ha en kille som Hedman som inte nog med köpt sex av prostituerade utan även åkt fast för narkotikabrott. Han hade narkotikan i byxorna. Fast det var ju inte hans sa han…hmmmm man kan ju undra vem som lagt narkotikan inne i hans kalsonger 🙂
    Nej du ska ha en redig karl. En som är värd dig. Inte alla är det.
    Du förtjänar bara det bästa

  2. Karin

    Kör på ett hockeyproffs, där finns det pengar. Då har du snart ditt hus på Hawaii 😀

    Du är så himla härlig!
    Hoppas helgen varit toppen!
    Kram, kram

  3. Linda

    Jag är en ganska ny följare av din blogg och jag får säga det att jag verkligen beundrar dig. Du fixar ju allt! Skulle gärna vara sådan som du. Du hittar på en massa roliga saker med barnen och fortsätter att leva trots allt hemskt som ni har fått erfara.
    Men en sak undrar jag….. varför är mannen med på bilden på bloggen? Han förtjänar inte att vara med på den, i mina ögon. Ta ett nytt härligt kort på dig och barnen och sätt upp.
    Fortsätt med ditt fina arbete med att skapa en fin barndom för dina barn. =)

  4. Carina H

    Ha Ha Ha tycker att Du har härliga komentarer, alltid lika kul att läsa, men kör i vind som en del säger, livet är för kort att sörja allt för länge.
    Lycka till

    Carina

  5. Tjejmorsan

    Neeeeej inte Hedman… han är ju så ”slemmig”… Du som är så snygg kan lätt få nåt MKT bättre 🙂

    Kram

    Carola: En slemmig torsk i en brödröst alltså;) okey, jag ska säga det till mamma och pappa 🙂
    Hihi.:)
    Tack!! Och du…fika på Ikea snart va?

  6. Tea

    Det är bra du kan skämta om eländet. Måste verkligen vara tufft både känslomässigt och praktiskt.
    Du behöver inte svara om du inte vill, men träffar Per barnen nån gång eller ser på matcher o uppvisningar i skolan?
    Styrkekramar från mig

    Carola: Det händer..det händer

  7. monica

    Va?! Har dina föräldrar glömt Jon?
    Annars om dom nu tycker att du skall ha en sportnisse så vet jag! Henke Lundqvist svenska hockeymålvakten. Han är allt riktigt fin att se på.
    Skämt åsido det kommer att dyka upp någon för dig när du minst anar det. Kram och trevlig helg

    Carola: Henke L. det är han med Head and shoulders reklamen va?? Han är snygg!! Jon är alltid förstahandsvalet:)

  8. Mormor

    Hej när man läser om din före detta , så verkar du väldigt ledsen innerst inne , fast han sårat dig , så hade du kanske velat ha tillbaka honom igen och läka dina sår ???

    Carola: Ja jag är ledsen. Över sveket, som fortsätter varenda dag,på nya sätt, hela jäkla tiden, över att han inte ville ens försöka, och över att bli bortrullad för en annan kvinna…över att han sviker inte bara mig utan även barnen på ett sätt som är vedervärdigt. Över att han går runt och gör som han vill, leker singel medan jag är ensamstående niobarnsmamma med allt ansvar… Jag har älskat honom i 26 år, och jag hade älskat honom i 26 år till.Minst. Men han ville annat, och då får han stå för det…fast inte ens det gör han ju ..!
    Jag skulle inte ta i honom med tång ens. Om han så var den sista mannen på jorden skulle jag inte vilja ha tillbaka honom, vad ska man med en sån till? Då är jag hellre ensam 🙂
    Om det skulle visa sig att det sitter en fet hjärntumör och orsakar grov personlighetsförändring, och den går att operera bort, och den man jag känt i alla år kommer tillbaka, DÅ ska jag fundera på det;) Oddsen på det är skyhöga 😉

  9. Åsa

    Haha men vad sjutton är det sportfåne som gäller är det väl bara att glidtackla Glenn Hysén nu, han är väl nästgårds och dansar på fredagar 😀

    Efter två års läsning lämnar jag min första kommentar…slö man är…men jag hejar på dig!!

    Säger detsamma kvällens mello blir svår, tur att inget händer imorgon så kan jag ta ett glas vin till, brukar underlätta 😉

    Carola:Haha, Glenn here I come;) Vi har samma humor iaf…hihi.
    INte vann min låt heller….surt:(

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting