Allvar

Internationella kvinnodagen

Jag fick ett mail och vill att ni ska få ta del av det åxå, det är viktigt.

 

Den 8 mars varje år så infaller Internationella Kvinnodagen. Denna dag finns till för att uppmärksamma kvinnors situation, och Hungerprojektet har just nu en kampanj för att stärka kvinnor världen över.

 

Kvinnors utveckling är viktigt för hela samhället – visste du att om kvinnor hade lika goda kunskaper i jordbruk som män, så skulle världens hungriga minska med 150 miljoner människor? Därför är Hungerprojektets kampanj för att utbilda och stärka kvinnor så viktig!

 

Om du har möjlighet att bidra med några hundralappar till den här kampanjen, så klicka här (http://hungerprojektet.se/internationella-kvinnodagen/) och följ instruktionerna på Hungerprojektets kampanjsida.

 

Ifall du vill hjälpa till, men inte har möjlighet att ge några pengar, så klicka här (https://www.thunderclap.it/projects/9299-internationella-kvinnodagen) för att hjälpa till att sprida kampanjen via Thunderclap! Thunderclap sprider kampanjen på Facebook, och är ett jättebra alternativ till att bidra med pengar.

 

Stort tack till dig för att du hjälper världens kvinnor.

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting