Tävlingar

Nu ska vi ha en liten tävling!

 

 

Det snöar ju ute, och det är tråkigt!

Men, vi kör en snöig tävling så blir det lite roligare 🙂

De här sötnosarna på en supersöt snöskoter…!

Sylvanian Families är nåt mina ungar leker jättemycket med, och jag tänker sno dem när de lekt färdigt och sätta dem i nån hylla, för de är så himla söta ♥

images

 

Så, ett sådant här gulligt par, och en skoter!

Gör som vanligt, en kommentar här under, och vi kör till på söndag 23/3, kl. 21.00!

Lycka till!

(och så håller vi en tumme att det är den sista snön som kom nu va?)

Kommentarer

  1. Carina med triss i tjejer

    Är jättegärna med och tävlar, min minsting sa senast idag att hon önskar sig dessa figurer 🙂

  2. Carina med tjejligan

    Är jättegärna med och tävlar, min minsting sa senast idag att hon önskar sig dessa figurer 🙂

  3. Malin

    Det här vill jag såå gärna vinna till min snart sex åriga tjej, hon har precis upptäckt de här söta djuren och det skulle vara toppen att kunna lägga vinsten i påsk ägget. Kram Malin

  4. Johanna

    Min dotter fyller år i helgen och önskar sig just Sylvanian!
    Tycker för övrigt att de är så himla bra om man vill ha annat än barbies och polly pocket etc.
    Kul med gulliga små djur 🙂

  5. Elin

    Dessa små söta figurer skulle passa oss perfekt här hemma eftersom dom får väldigt lite mammatid under några veckor.
    Just nu pluggar jag två kurser på vardera 100% med obligatorisk närvaro. Hur jag ska lösa det vet jag inte riktigt men det måste gå. Därför kan mina små behöva lite extra sällskap här hemma 🙂

  6. Maria

    Detta vill jag vara med och tävla om. Min Vingent fyller år nu den 9 april och dessa hade jag gett i födelsedagspressent i så fall. Dom är så himöa söta och fina och han hade älskart dom. Hoppas på tur =)

  7. Elin

    Hej! När jag var liten hade jag såna och det var så roligt att leka med, nu är jag vuxen med en flicka på 5 år och en som bakas i magen. Saken är den att jag har nu frågat mina egna föräldrar om dom sparat mina sylvaniafigurer men när dom skilde sig gjorde dom av med ”gammalt skräp”, blev oerhört ledsen. Så vinner gärna detta till min lilla flicka så vi kan börja spara åt henne!

  8. Annelie Wahlman

    Hej Carola! Vilka söta små figurer, sonen som är tre fick ett litet hus i julklapp o älskar dessa så han och jag hade blivit superglada över att få några nya inneboende i huset. kram

  9. Therese

    Oh så söta, de skulle jag gärna vilja vinna till mina två pojkar. Själv lekte jag också med sådana när jag var liten så det är lite nostalgi.

  10. Linnea Sundlöf

    Vill gärna vara med och tävla om dessa till min son som både älskar att leka med figurer och skoteråkning. Nu var det för dåligt med snö hos mina föräldrar när vi var där så han har inte fått åka nått i år. Så detta kanske kan kompensera 🙂

  11. Lotta Andersson

    Hej Carola!
    Denna fina lilla skoter skulle min dotter Freya som fyllde 1 år den 10:e december, bli glad om hon vann. Hon blir alltid så fascinerad när hon ser våra grannar köra med sina skotrar. Hon har själv en liten skoter som sparbössa som hon fick i doppresent 🙂 Nu hoppas jag på tur.
    Kram till dig

  12. Anki

    Även jag älskar dessa små sötnosarna! Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa och vill då så klart vara med i utlottningen. Vet precis vem jag skulle ge dessa till om jag vinner 😉

  13. Helena

    Hej Carola och gänget!

    Jag heter Maya och är nästan 3 år. Jag skulle gärna vilja vinna. Här hemma finns nästan bara bilar och lego att leka med. Jag hoppas på tur!

  14. Jenny

    Åh, vilka underbart söta! Jag vill jättegärna vara med och försöka vinna dem 🙂
    Eftersom jag bor sisådär 50-60 mil norrut från dig sett dröjer det nog ett tag till innan vi slipper snön… 😉

  15. Mormor

    Hej hoppas att allt är lugnt hos dig , denna hade mitt lilla barnbarn tyckt va fin och min dotter som är förståndshandikappad tyckte den var jätte fräsig . Var kan man köpa dessa ?? Ha det bra

  16. Camilla

    Världens bästa! Hade själv sådana och lekte med som barn. Min unge skulle älska att pilla med dom där. Bäst blogg du har Carola, hälsar på här varje kväll!!

  17. Ing-Marie

    Mina små underbara barnbarn hade säkert uppskattat dessa till max. 2,5 åringen sprang och trillade i söndags och skrapade hela nästippen och lillasyster 6 månader har fått konstaterat att hon är allergisk mot mjölkenzymer. Denna lilla familjen behöver få något roligt och fint.

  18. Åsa

    åhh så söta !!! Ok jag skriver att jag vill vinna dom till min dotter men jag vill nog helst ha dom själv på en hylla 🙂

  19. Johanna

    Så underbara! Skulle passa perfekt till min lilla tjej. Fast hennes storebror utbrast ”Mamma en sån nin vill jag ha”. Dessa små söta varelser skulle bli populära här hemma.

    Nu håller jag alla tummar som går och hoppas på vinst!

  20. Metha

    Ååååh,så himla söta! Skulle gärna vilja vinna till mina barnbarn som hälsar på
    mormor o morfar.Dom bor i Paris så dom är så efterlängtade o att då ha en sådan
    present att ta fram,vore väl en GLÄDJE!

    Följer din blogg o beundrar dig för din tåga i livet!!
    Metha i bålsta

  21. Jessan

    Hej !
    Jag vill också vara med och tävla , mina tvillingtöser på 3,5 år skulle älska dessa ! Tack för en bra blogg ! Du är en supermamma !

  22. Jeanette Moberg

    Vad jag skulle bli glad om jag kunde ge dem till min lilla 2,5 åring som hoppade i bollhav på sportlovet och bröt benet. Hon har varit så duktig och inte gnällt ett dugg trots hela benet i gips. Hon har några figurer från när jag var liten som hon älskar.

  23. Anna A

    Nu hoppas jag verkligen jag vinner. Mina barn är nästan förstora så vi får skynda oss att leka med de små söta kaninerna!! För övrigt tycker jag verkligen du skall ordna ett nytt foto på dig och dina fina barn i hedern så snart det bara går. Utan han från k_k -krukan, jag är så trött på det falska flinet!!! Hejja dig!

  24. Marie

    Hej!
    Hoppas på lite tur då min dotter sagt att hon önskar sig en skoter att leka med, de söta figurerna blir som grädde på moset!

  25. Linda

    Min dotter berättade för mig idag att hon sett dessa söta kaninerna på tv o önskade sig dom. Jag trodde först hon menade en riktig kanin innan jag förstod att de var dessa hon menade. Detta hade varit en fin överraskning då min dotter fyller 4,5 år på Söndag. Vill även passa på att tacka för en bra blogg då jag känner igen mig mycket i dig.

  26. Bella

    Hej jag vet att min 5 åriga dotter skulle bli helt överlycklig över de supersöta kaninerna om vi vinner…Kram på dig från Bella

  27. Annika

    Min sexåriga dotter talade i helgen om för mig att hon önskar sig just kaniner från Sylvanian families och därför hoppas jag att jag kan få överraska henne med dessa.

  28. Marie K

    De sötnosarna får gärna flytta hem till oss. Jag lovar att de skulle bli väldigt väl omhändertagna av mina tjejer. 🙂

    Ha det bra!

  29. Linn

    Åh jag vill vinna, min 5-åring har fått ärva mina örongnagda kaniner och skulle bli jätteglad för ett par nya 🙂 Ett par på skoter vore himla kul eftersom hennes pappa kommer från de norrländska skogarna!

  30. Anna

    Sylvainian families är nostalgi för mig. Lekte mycket med dom när jag var liten, så jag är gärna med o tävlar. Tror min dotter hade gillat dessa.

  31. Lovisa

    Jag skulle gärna vilja vinna dessa. Kunna överraska två små barn som pendlar varannan vecka hos sina föräldrar. Ingen av dem mår bra av det och jag känner att de behöver piggas upp med en överraskning.

  32. Viktoria

    Jag har en son som samlar på Sylvanians! Han fyller 11 år 28/3 och skulle säkert bli jätteglad om han fick den här vinsten. Just setet med snöskotern vet jag att han har tittat på i affären men han ville inte göra av med sina sparpengar då.

  33. Sandra

    ”Sånna vill jag ha ” säger dottern när hon ser Sylvanian på reklamen. Jättesöta till min söta dotter!
    Sandra

  34. Lina H

    Snö?? Här är minsann ingen snö i Halland 🙂 lite regn däremot, du är välkommen hem till mig så slipper du snö:)
    Dessa små söta saker är inget som mina två grabbar leker med…
    Men som läget är så är jag gravid å väntar en liten tös 🙂 å man får i börja bygga upp ”nya” förråd med leksaker
    Så kanske du Carola vill va den första som ger henne en söt sak innan hon ens kommit 🙂
    Hehe..

  35. Annette

    Skulle jätte gärna vilja vinna detta söta par. Om jag skulle ha turen på min sida den här gången skulle dottern få dem i sitt påskägg i påsk (och lite godis förstås).
    Tack så mkt för din fina blogg och skickar även många styrkekramar till dig <3

  36. Madeleine

    Åhhh vad GLAD min dotter skulle bli att få dem efter har varit sjuk mesta dels i 5 veckor nu.
    Håller tummar å tår.
    I vilket fall som helst så önskar jag dig en TREVLIG fortsatt kväll.

  37. Malin Lindström

    Här finns ingen snö och jag hoppas att det inte blir någon mer snö nu!
    Självklart vill jag tävla om dessa små söta figurer. Har inga av dessa i huset ännu, men tror att det skulle bli väldigt populärt!

  38. MormoR

    Som den galet lekande mormor jag är så skulle dessa små godingar sätta fart på fantasin, ut på nya äventyr vettja. Se upp i backen tusen hål i nacken!

  39. Lotta

    ”Dom där vill jag ha!” Var dotterns kommentar när hon såg dem så självklart måste jag vara med i tävlingen. 🙂 Håller tummarna!

  40. Lisa från Skåne

    Vilken överraskning det skulle vara för barnbarnen från Stockholm när dem kommer till mormor och morfar om dessa söta figurer fanns på lekhyllan. Hoppas på tur denna gång!

  41. Malin Svensk Björck

    Vilka sötnosar 🙂
    Dom skulle min guddotter älska!
    Måste absolut vara med och tävla.
    Ha en fin dag!
    Mvh
    Malin

  42. Elin A

    Åh dessa vill jag gärna vinna för att ge i present till min brors dotter som älskar att leka med sina olika djur:) Och perfekt med en skoter som inte finns direkt i Skåne:)

  43. Ann

    Vill gärna vara med och tävla om de söta figurerna. Roligt för kidsen att leka med när de kommer och hälsar på mormor!

  44. Christina

    Men så söta :)Vilken överraskning de skulle bli för lilla Svea när jag är barnvakt, om jag skulle vinna 🙂

  45. Susanne

    Är gärna med o tävlar för min lilla systerdotter på 2,5 års skull. Tror hon skulle bli jätteglad för dessa sötnosar!

  46. Karin

    Hej Carola!
    Jag vill vara med och tävla om de små sötnosarna =)
    Jag önskar också att det ska sluta snöa nu, men samtidigt så ska det ju snöa ner sju gånger fr.o.m imorgon fram till järnnätterna har gått gått, i början på juni, för att vi ska få en fin sommar…
    Och en fin sommar vill vi ju ha =)
    Kram från mig!

  47. Kim

    Du har rätt Carola de är helt otroligt söta. Önskar att jag vinner dess små sötnosar till min son som älskar att leka med små figurer! 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting