Allmänt

Bakisdag

 

 

 

 

Huvudet är inte helt med, det känns aningens avtrubbat, och luddigt…det brukar vara så efter migrän. Vad är det för korkat påfund egentligen? Onödigt. De luxe.

Jaja, sånt är livet. Men det är tur att det finns stora tonåringar hemma!

Innan migränen så var jag till naprapaten, och hade lite huvudvärk redan då, och kanske var det allt töj och böj som inte var helt bra just då, (?) men det var ändå skönt:)

Mamma och pappa kom och passade killarna, så då kan jag låna pappas bil och parkera i garaget precis intill 🙂

Perfekt.

Jag sov ju hela dagen sen, OCH hela natten, så då borde jag ju vara pigg idag…men nix. Seg och trött, men det är väl iofs efterdyningar. Jag har slumrat en stund på soffan, haha, som en annan pensionär, och snart ska jag faktiskt gå och sova tänkte jag.

Så här ser Jamie ut när han inte får sova middag, och sen får åka med och lämna på kalas..

 
Jamie trötter

 

En powernap på typ 15 minuter funkar kanon:)

Just nu kikar jag på Helt sjukt på TV4, om sömn….kanske kan jag snappa upp nåt klokt som man kan använda, jag som inte är världsbäst på att sova 😉

Eller somna…rättare sagt, när jag väl somnat har jag snarare problem att vakna, hihi.

Jag är kvällsmänniska, det är liksom bara så det är, så har det alltid varit, och jag har svårt att se att det skulle ändras, men nog vore det härligt att få vakna någon gång och vara piggelin… En gång iaf 😉

 

Inte har jag hunnit med att pyssla med Mazdan, så jag tror att jag antingen skjuter på besiktningen och får körförbud på den, eller så chansar jag…hm…ska se om jag hinner i morgon, men jag har lite annat att göra först…berättar sen 🙂

Däremot så har ungarnas cyklar fått lite TLC, och det är nya ventiler, nypumpade däck och nya sadlar på plats. Måste skaffa ett kedjeskydd till Trixie cykel bara, för det var trasigt, men annars ska de vara rätt ok. Lovelia ville ha ett stöd åxå, så det kan jag väl fixa dit.  När jag var på Biltema för att skaffa grejer så hittade jag min bästa pryl i år, vid kassan:

Biltema

 

Japp, en skruvmejsel med tusen olika bits 🙂  Perfekt, och jag ska köpa en till nästa gång, för då kan jag ha en liggande i bilen åxå. Hela 49 kr 🙂  I LIKE:)

Nä, fy nu är jag hungrig….tur att Patricia kom från sin praktik nu, kanske kan man övertala henne att fixa en smoothie 🙂

Sen ska jag hoppa i säng, och så återkommer jag i morgon med bättre meningar, och mindre ludd i huvudet 🙂

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. Alex

  Hej Carola!
  Hoppas du mår bättre, men såg på Instagram att du varit på vift :).
  Tycker det är kul att följa dig o barnen, även efter Fam. Annorlunda.
  Har en liten önskan om du inte kan skriva upp barnens namn, ålder o gärna ett foto.
  För jag har lite svårt att hålla koll på vem som är vem, de små killarna är lätta att veta,
  men sen blir de lite klurigare. Hoppas du känner för det o har tid i ditt späckade liv, jag hade uppskattat det mycket.
  Ha det bäst med alla dina fina barn 🙂 /Kram Alex

 2. Ewi

  Chansa med besiktningen. Även om den går back, så får du då automatiskt +1månad att fixa till det före du har körförbud 🙂

 3. nina

  hej
  Hoppas du är bättre idag lider också av migrän och är det värsta jag vet. jag har hittat en nässpray som jag tycker fungerar jätte bra och som finns på apoteket Zomig nasal 5 mg finns att köpa receptfritt men kan fås på recept också. Testa om du inte redan gjort det ibland har man faktiskt inte tid att ligga en hel dag.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting