Allmänt

Baby born och vad gjorde jag idag??

Jag hämtade ett paket på posten idag:)

Ett stort rosa paket, som barnen blev alldeles tossigt nyfikna på, och när jag sa att det var till Jordan och Jamie…oh, jösses.

rosa paket

 

Vi packade upp en krabat som nu kommer få den jobbigt här hemma…får jag lov att presentera……Kevin (?)

IMG_0708

Jag frågade Jordan vad dockan skulle heta, och berättade att det var en kille, och han funderade i fem sekunder, och sen sa han bestämt: Kevin!

Tja….Min docka när jag var liten hette Annelie…ingen aning om varför;) men en Kevin alltså. Möjligen efter Idol- Kevin Walker, men jag är inte alls säker.

IMG_0715

Jag har faktiskt packat ut alla dockor i garaget för nåt år sen, i nån rensningsattack, för det var ingen som lekte med dem. Trixie och Novalie hade väl blivit lite stora, och Lovelia hade ingen att leka med då, för Jordan var för liten, men nu ser jag ju att även hon är överlycklig över Kevin.Det är vår första pojkdocka, tror jag. Och han ’är väldigt söt 🙂 Det är alltså en Baby-born docka, och även  om det fanns ett gäng i garaget så var de inte så fräscha, de flesta var sådana där med tygkropp, och de var rätt smutsiga , och —jag orkade inte rota fram dem….jag vet, lat. ( och kanske, bara kanske är det så att mamman velat ha en sån här docka till barnen sen de typ kom…..men bara kanske;) )

IMG_0716

Nu har de bytt blöjor på honom tusen gånger, Jamie vill bara ta av dem och sätta dockan på pottan, och så får Lovelia hjälpa till att ta på dem igen, så han kan dra av den….osv..:)

babybornNär Jamie under vilda protester gått och lagt sig, han ville ju leka mer med dockan, så smög Trixie dit åxå, och de grejade på en lång stund, och det är ju hur gulligt som helst när man hör de prata.

– Nu ska vi göra välling till Kevin, han vill nog inte ha den för varm…;)

Helst ville de ju mata, och få den att kissa och bada och allt vad den här nu kan göra, men där gick min gräns för i kväll, jag kom hem med den lite för sent efter att jag varit och tränat, så det får bli matning en annan dag.

Men dagens höjdpunkt var alltså Baby-born Kevin 😉

 

Vad gjorde jag idag då??

Jo, jag har varit i Stockholm och spelat in webbTV,  nämligen Aftonbladets webb-tv-program ”Wellness”.

Ämnet var vad som är okey eller inte när det gäller att visa upp sina kids på sociala medier. Jag var som ni då kanske misstänker ”för”:)  Nu tror jag att jag låter mer än lovligt förvirrad, den där migränen satt kvar i form av ludd mellan öronen, men kanske att det kom något klokt ord även från min trut idag, men annars så sades det massa bra av de andra tjejerna 🙂

IMG_0684

 

Ellen Grefberg    Catrin   Jessica -programledare  Annika Leone

panel1-720x540

 

För att kunna komma iväg på sådana här grejer så behöver ju jag backup. Mamma och pappa ♥. Kan de, så kommer de.

Pappa kom redan strax efter 8 i morse och vid halv nio så körde han mig till tåget, och lämnade sen av Jordan på kyrkis, och tog med Jamie hem. Mamma kom lite senare för hon var hos tandläkaren. Jag satt i godan ro och drack kaffe och njöt av solen i de ca 40 minuter det tar att komma fram, och sen var jag en dryg halvtimme tidig, så jag gick en sväng, först inne på centralen och så en ute, innan jag ledsnade och gick in och satte mig, Jag hade en taxi beställd till 10.25 nämligen, och då gick jag ut och förväntade mig att sådär mirakulöst hitta just exakt DEN taxin bland de andra tusen…haha, men fick messa och fråga vilket bolag, och strax efter ringde taxichauffören, så vi hittade varandra. En kort resa bort, men som hade varit lika med total katastrof om jag skulle kört själv….jag hade garanterat hamnat i nån förort i långtbortistan, men nu kom jag fram till Nacka som jag skulle 🙂

Blev mottagen av de trevliga tjejerna och satt i sminket direkt, och sen i frisörstolen, och sa att hon fick hitta på vad hon ville. Det blev en inbakad fläta längs med nacken och ut över ena axeln, och sen lockade hon och fixade. Fasen man borde kunna sånt där själv alltså, både smink och frisyr! Jag är så kass på båda.

Lite fix och trix med kameror och sånt, de måste ställa in och synka ihop sig och allt vad de ska göra för att det ska bli sådär snygga bilder som det blir sen:) De spelar in det här programmet på en restaurang som ligger precis vid vattnet, med en fantastisk utsikt. I Uppsala har vi inte vatten sådär mitt i stan som i Stockholm, om man inte räknar Fyrisån, och sen har vi iofs en sjö åxå, men i utkanten. Det är nåt visst med sjö/havsutsikt alltså. Lugnande och vackert.

 

Lunch…och som den bloggare jag är….varsågoda:

fiskMed spenat som fastnade i tänderna 😉

Jag blev extremt nervös när vi skulle köra igång, och som sagt….de andra sa bra saker:)

Det kommer i veckan som kommer, och jag kikar på det först och sen kanske jag länkar, hihi..:)

Håret i bak…syntes inte så bra, men typ

IMG_0696

Det blir ju fint att snurra en slinga av mitt hår över hårsnodden 🙂

Carola WetterholmSer ni den blonda slingan? Patricia är så fascinerad över att jag kan ha en blond slinga i håret:) och jo den är liksom så av sig själv, alltid. På sommaren syns den oftast mindre för då blir hela håret rätt så solblekt, för att på vintern mer anta nån tråkfärg som jag inte ens kan sätta ord på 😉

Studiosminket är rätt mycket, och jag torkade bort en del innan jag vågade mig ut, men sen fick det vara. Tycker att det lägger sig ganska osympatiskt i rynkorna runt ögonen 😉

Taxi tillbaka, och jag kom precis efter att ett tåg gått, så jag promenerade en sväng upp på stan och tillbaka för att fördriva tiden, det var ju fantastisk fint väder! Sen en frappuccino, som kanske inte stavas så, men god var den, på Starbucks.

starbucksOh yes, typ 2000 kalorier…men vafan.

Vet ni förresten att det här kaffet visst kommer till Max? Starbucks i ett urval alltså….jag ska se till att svänga in på vårt närmaste Max så fort jag får tillfälle, för jag är så jäkla såld på gott kaffe i alla varianter att det är inte kokt.

Nu är det ju kaloribomber, men ibland så 🙂

 

Messade pappa när jag var på väg hem, och han var så snäll och kom och hämtade mig på stationen åxå:)

Tusen tack för barnvaktandet!

Jag hann fixa middag innan syrran hämtade upp mig och vi åkte och tränade , HIT. Eller nä…jag tränade inte, jag fuskade mig igenom allt. Jag har absolut ingen ork! Först förkyld, sen migrän….och ludd mellan öronen.  Jag mesade med vikterna, och jag vågade inte anstränga axlarna, för att inte utlösa mera migrän. Men i morgon är det cirkelfys och då jäklar är jag pigg!

Det förutsätter iofs att jag går och sover typ NU, det har varit en lång dag, med en usel natts sömn innan eftersom jag såklart inte kunde sova när jag skulle iväg;)

Jag är i verkligheten rätt rädd för att göra sånt här…åka och spela in webbTV bara sådär är liksom inte vardag, men…jag har kommit till den punkten att jag inte har lust att låta bli att göra kul saker för att jag är orolig och rädd, så jag gör det ändå 😉

Och nu är det inte så läskigt att åka tåg längre tex….eller prata med taxichaufförer, eller för den delen tanka bilen… Haha.

Ja vafan jag är en fegis, men jag är bra på annat 🙂

 

Nu  ——-> sova!

’Natti natti 🙂

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Ann

    Jag har blivit som du. Jag struntar i om det blir pannkaka av allt som man inte har vågat göra tidigare och så testar jag. Oftast går det ju rätt bra. Det är ju bara i ens tankar som det växer fram katastrofbilder, även om man aldrig har försökt. Nu låter väl detta väldigt konstigt, men jag tror inte att allt med din separation behöver vara dåligt, utan du kommer och verkar ju ha blivit mycket starkare i dig själv. Kram

  2. Catrin

    Jag tyckte det gick skitbra för dig under inspelningen. Ska bli så kul att se oss alla på tisdag. 🙂
    Carola: Tack!! Ja det ska bli spännande 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting